froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Carole & Tuesday zapowiada się na sztosik, ale po 2 epach chyba się wstrzymam aż na jakimś zachodnim netfliksie będzie można sensownie obejrzeć. Szkoda takich ładnych animacji i muzyczki na jakichś chu.jo-stronkach oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Tylko, że na całość będziesz musiał czekać co najmniej do października. Szkoda, że jakaś dobra grupa tego nie ripuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Są RAW'y od [Erai-Raws] w 1080p, więc może ktoś się zlituje i wypuści napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jak do tej pory żadne znane grupy tego nie subowały, to nie ma na co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Polecam fansuby grupy PAS Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 No to o tym PAS każdy wie. Szkoda tylko, że jakość ścierwo. 300MB pliki Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Odpaliłem na Gejflixie kilka odcinków "7 seeds". Pomysł fajny - grupka ocalałych randomów rozwala się na jakiejś bezludnej wyspie i próbuje przetrwać w nowym środowisku, gdzie wszystko próbuje ich zabić, później jeszcze dochodzi do tego ciekawy wątek post-apo. "Lost" w wersji anime? Coś w ten deseń. Szkoda, że wykonanie jest do dupy, bo wszystko wydaje się bardzo rushowane, akcja pędzi od jednej sceny do drugiej, narracja jest bez ładu i składu, a na domiar złego bohaterzy są taką zgrają idiotów, że zamiast im kibicować widz modli się, żeby zginęli w agonii. Co my tu mamy? Laskę z dredami, która zgrywa Rambo, rudego patafiana macającego po dupach małe dziewczynki, team leadera któremu odp*erdala już w pierwszym odcinku i emo-licealistkę bojącą się własnego cienia. No cóż, jeżeli od nich zależy przyszłość gatunku ludzkiego, to boże miej nas w swojej opiece. Animacja ujdzie, ale muzyka jest strasznie bez wyrazu, więc większość scen (mowa również o mocniejszych plot-twistach) jest pozbawiona jakichkolwiek emocji. Czasem też dochodzi do totalnych absurdów od których ręce i nogi opadają (np. potwory grzecznie czekające z atakiem aż ludzie dokończą swój 5 minutowy dialog :olo: ) ) Obejrzę jeszcze ze dwa odcinki i jak się nic nie zmieni to odpuszczam, może przerzucę się na mangę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Dr.Stone No w końcu anime o tych gostkach Podoba mi się nacisk na elementy naukowe. Z pierwszego odcinka można się np. dowiedzieć że człowiek uwięziony przez kilka tysięcy lat w kamieniu (i będący w 100% świadomy) wcale nie traci rozumu, a od bezruchu wcale nie zanikają mu mięśnie. Będę oglądał chociażby dla samych walorów edukacyjnych Fire Force Jakieś generyczne ch*jstwo, tylko tym razem zamiast piratów czy egzorcystów są strażacy + obowiązkowo jest idiota, który minimum 5 razy na odcinek musi powiedzieć, że zostanie BOHATEREM . Słabo się to zapowiada, ale z nudów będę śledził. Edytowane 6 Lipca 2019 przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 7 samurajów i evangelion. oba oglądałem w czasach szkoły, obu nie pamietam i oba mi sie podobają. Evangelion rozwala szczegółowością, detalami i klimatem lat 90. Natomiast 7 samurajów broni sie świetną postacią samuraja robota. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Dr. Stone po pierwszym epie sztos. Bardzo ciekawy setting i premise + do tego świetny protagonista. Coś świeżego i niesztampowego w shounenach. Kreska też mocno na plus. No ale w końcu studio od jojo. Nie sądziłem, że tak mi się spodoba to anime. Jest hajpik na następne epy. Fire force - fajna kreska, muza(opening zajebisty) i animacje. Reszta mocno banalna. Main bohater też do dupy niestety. Sprawdzę jeszcze kilka epów do obiadu, ale jak będzie słabo to drop. A jutro 3 epy Vinland Saga Edytowane 6 Lipca 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 22 godziny temu, sprite napisał: Dr. Stone po pierwszym epie sztos. Bardzo ciekawy setting i premise + do tego świetny protagonista. Coś świeżego i niesztampowego w shounenach. Kreska też mocno na plus. No ale w końcu studio od jojo. Nie sądziłem, że tak mi się spodoba to anime. Jest hajpik na następne epy. Fire force - fajna kreska, muza(opening zajebisty) i animacje. Reszta mocno banalna. Main bohater też do dupy niestety. Sprawdzę jeszcze kilka epów do obiadu, ale jak będzie słabo to drop. A jutro 3 epy Vinland Saga Rowniez Dr. Stone i FF obejrzalem i podobne odczucia, z tym ze w przypadku FF jestem w miare pozytywnie nastawiony, wydaje mi sie ze bedzie spoczko bajeczka do obiadu. A teraz odpalam Vinland Sage, zobaczymy co to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 W dniu 9.05.2019 o 13:19, froncz piotrewski napisał: Carole & Tuesday zapowiada się na sztosik, ale po 2 epach chyba się wstrzymam aż na jakimś zachodnim netfliksie będzie można sensownie obejrzeć. Szkoda takich ładnych animacji i muzyczki na jakichś chu.jo-stronkach oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 W dniu 30.12.2018 o 21:42, sprite napisał: Po 8 epach odpadłem. Dzieje się coś potem? Wczoraj dooglądałem Siriusa i właściwie po 8 epie zaczyna sie coś dziać. Drużyna randomów zostaje z tyłu i skupiamy sie na walce Julija z uber wampirem. Jak dla mnie cały sezon spoko. Bardzo ładna animcja z małą ilością cgi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Hajime no ippo zacząłem bo miałem ochote na sportowe anime, a na haikyuu trzeba jeszcze poczekać. Jak ktoś lubi boks to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 W dniu 21.02.2019 o 23:39, Hero of Orion napisał: Dororo dobre ale czekajcie na Dorohedoro wtedy będzie się działo. Pyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Oglądam tego klasyka i jestem zachwycony, japonczycy potrafia robic sportowe bajki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 U Mnie 60 ep wjechał , jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 To jestes dalej niz ja, wlasnie zaczynam 52. Moja ulubiona sportówka zaraz za Major i Haikyuu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 No to szykuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 2 godziny temu, Wojtas1986 napisał: No to szykuj się ciareczki w ostatniej rundzie, jeszcze jak muzyka z openingu wjechała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Cytat Oglądam tego klasyka i jestem zachwycony, japonczycy potrafia robic sportowe bajki Sprawdź dwa sezony Ashita no Joe też animu bokserskie. Imo najlepsze o tym sporcie jakie kitajce wypluli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Hajime w uj lepsze. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 13.10.2019 o 08:15, Wojtas1986 napisał: U Mnie 60 ep wjechał , jest dobrze . 62 ep i dempsey roll 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 18 minut temu, Shen napisał: 62 ep i Ukryj zawartość dempsey roll 64 fajna retrospekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ta, goty anime. Humor za(pipi)iscie mi lezy w ippo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi