Shen 9 610 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 W dniu 15.10.2019 o 09:33, Wojtas1986 napisał: 64 fajna retrospekcja. Zaraz koncze, ciareczki jak ten rockowy kawałek wjechał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Wjechał drugi sezon , narazie 3 epki ale nowa kreska i jakby większe nasycenie humorem znowu robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 11 godzin temu, Wojtas1986 napisał: Wjechał drugi sezon , narazie 3 epki ale nowa kreska i jakby większe nasycenie humorem znowu robi Poczekaj na walke Takamury, najlepsze co spotkało to anime 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Znalazłem starą płytę dvd z elfen lied i przez palce oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Najlepiej odwróć głowę i nie oglądaj tej żenady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 W kolejce czeka płyta z Texhnolyze i jakimś cat soup. Ale żenada jest, stąd palce. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Cat soup to niezły trip. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 I ładna kreska. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Z takich tripów to Kaiba polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał_K 196 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 A kojarzycie może taki krótki metraż z dzieciakami które zakradają się chyba do jakiegoś budynku typowo jak z feudalnej Japonii, tam ożywają jakieś potwory które ich gonią i chyba na końcu wszystkie dzieciaki giną? Nie mogę tego znaleźć na płytkach a wiem że miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Wjechał 3 sezon Ippo , ciężko będzie utrzymać poziom drugiego ale wierze ze jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 6 godzin temu, Wojtas1986 napisał: ciężko będzie utrzymać poziom drugiego ale wierze ze jest to możliwe i te odcinki gdzie pokazuja młode lata dwóch dziadków jak rywalizowali za mange musze sie wziac, anime to tylko lekko ponad połowa materiału 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Przecież to pierwszy sezon jeszcze był , drugi kosa straszna i Bryan Hawk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Kamogawa i Nekota to koncowka trzeciego. Bedzie kilka odcinkow z nimi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ja tej nomenklatury się trzymam. 1st Sezon https://shinden.pl/series/240-hajime-no-ippo?r307=1 2st Sezon https://shinden.pl/series/7591-hajime-no-ippo-new-challenger Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 a trzeci to Rising i wszystko sie zgadza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Szybki review aktualnych animków: 7 Deadly Sins s.3 - pierwszy sezon nie był żadną rewelacją, ale dało się to fajnie pooglądać. Drugi niestety potężnie opuścił loty serwując fabularną papkę, jakieś randomowe starcia z randomowymi przeciwnikami i tak manipulując power levelem bohaterów i antagonistów, że szybko zrobiło się to śmieszne i żałosne. Trzeci sezon jest pod tym względem jeszcze gorszy. W zasadzie nie wiem już co tu się wyprawia, wszystko jest strasznie losowe, bez ładu i składu: jakieś podróże w czasie, zamiany ciał, przedstawianie nowych hiper-ultra-duper-mega wrogów, którzy za 2 odcinki okazują się zwykłymi pierdołami, bo pojawia się coś jeszcze silniejszego, no k****rwa jedyne co jest tu dobre to muzyka Sawano. Assassin's Pride - badziewie dla nastolatek, które mają kisiel w gaciach, kiedy przystojny bohater ratuje młodocianą damę w opałach. Do pieca. Sword Art Online: Alicization - patrz wyżej. Vinland Saga - to jest akurat dobre, chociaż tempo ma zbliżone do Dominiki Gwit wspinającej się po schodach na czwarte piętro. Bardzo wolno się rozkręca, są odcinki gdzie totalnie nic się nie dzieje, ale jak już czymś dowalą to nie ma zmiłuj. Trochę niezłych walk (nikt na szczęście nie strzela ognistymi kulami z dupy), sporo knowań i spisków, ciut historii, MASA latających w powietrzu kończyn. Strasznie brutalne, efektowne i całkiem dorosłe widowisko, jedna z lepszych serii ostatnimi czasy. Fire Force, Black Clover, One Piece - typowe shouneny pozbawione choćby krzty oryginalności, ale takie w sam raz do obejrzenia podczas obiadu. One Piece powinno się skończyć jakieś 500 odcinków temu, widać że autor po Marineford Arc nie ma zielonego pojęcia jak to dalej pociągnąć i po prostu utrzymuje trupa przy życiu. Money, money, money... Boruto - Nie jestem aż tak chory psychicznie, żeby to oglądać na bieżąco, powiedzmy że sprawdzę 2 odcinki w ciągu roku, żeby się upewnić czy to dalej takie odchody jak na początku i póki co poziom się utrzymuje. Pierwszą serię Naruto oraz Shippuudena uwielbiałem i miałem świadomość, że kiedy tylko skończy się materiał mangowy zacznie się dojenie martwej krowy, ale liczyłem na to, że twórcy kontynuacji chociaż trochę się postarają. Myliłem się. Z napakowanego akcją shounena z charyzmatycznymi bohaterami i kozackimi antagonistami zrobili jakieś żenujące school-life, w zasadzie każdy ep jaki widziałem to poziom najgorszych fillerów z Naruto, a sam Boruto to przyjeb jakich mało. Brawo, nie mam pojęcia jakim cudem to jeszcze nie zniknęło z anteny, moc fanbojów musi być przepotężna. Psycho-Pass s.3 - na to czekałem Wprawdzie do pierwszej serii sporo brakuje, ale i tak dobrze się ogląda. Cały czas gęsty klimacik, kilku ciekawych nowych bohaterów, epizody po 40 min, no i twist pod koniec drugiego odcinka (mniej zaskakujący dla osób, które obejrzały kinówki). Liczę, że będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 @Josh Boruto nie jest takie zle, tylko trzeba liste fillerow wziac i olewac te odcinki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Przecież ta bajka o strażakach jest super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Goblin Slayer zaliczony , i tak powiem ze spodziewałem się czegoś fajniejszego ... takie 7-/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Samurai 7 jest grany , całkiem spoko bajka . Póki co 6 ep . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ja to oglądałem za gówniaka i mam sentyment, Kikuchiyo na diesla najlepiej pamietam. Chociaż każdy z ekipy ma swoją role do odegrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz Kengan z Netflixa wjechał i oprócz odczucającego CGI nie jest aż tak żle, dobrze poryty klon Baki-ego Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 youtube zaczął mi wrzucać do rekomendowanych clipy z great teacher onizuka i tak mnie wciągnęło, że po raz pierwszy oglądam całą serię bo wcześniej widziałem tylko pojedyncze odcinki. Świetna, naprawdę śmieszna seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Nie wiem kiedy a skończył się Kengan i jest lepiej niż się spodziewałem , nawet fabularnie daje mocno radę Czekam na sezon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi