Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Fate 2nd sezon odpuszczam , i wjechało Samurai Champloo 3 epy na jednym wdechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Haikyuu - póki co 16 odcinek. Tak płaczliwych p*zd jeszcze nie widziałem w żadnym anime (autentyk, wszyscy w tej bajce mają problemy psychiczne albo emocjonalne, nie ma odcinka żeby ktoś nie potrzebował pomocy psychiatry), ale spoko bo zaczyna się rozkręcać jakiś grubszy turniej. Muzyczka spoko, a animacja momentami bardzo ładna, pewnie w ciągu dwóch tygodni wciągnę całość. Oczywiście do takiego Kuroko no Basket nie ma to najmniejszego podejścia (te ultra epickie mecze ), ale i mimo to ogląda się całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nic nie widziałeś jeszcze. Haikyuu wciąga dupom Kuroko. Top 3 sportowych anime ever. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tak jak napisał omega animek. btw Claymore aktualnie , całkiem fajnie się zaczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 16 godzin temu, sprite napisał: Nic nie widziałeś jeszcze. Haikyuu wciąga dupom Kuroko. Top 3 sportowych anime ever. Kuroko to mesjasz nad mesjasze dlatego bardzo wątpię. Niemniej jeżeli się mylę to z chęcią to później odszczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 16 godzin temu, Wojtas1986 napisał: Tak jak napisał omega animek. btw Claymore aktualnie , całkiem fajnie się zaczyna . Claymore oglądałem dość dawno i całkiem ciekawe. Nie wybitne, ale bardzo przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Szkoda, że ucina się w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Od rezysera devilmana, ostrzegam tylko, że nie jest to lekka pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Ja już po całości - nie jest ten poziom do którego przyzwyczaił Yuasa. Wyszedł z tego chyba trochę taki ciut lepszy Netflixowy "projekt na zlecenie". Do takiego Devilmana nie ma to startu. Co nieznaczny, że jest całkowicie źle, bo "Japan Sinks 2020" ma swoje dobre momenty, ale za dużo tym razem Yuasa namieszał motywów i wątków. Plus, dominujące uczucie lekkiego bałaganiku w fabule i jakiegoś takiego porządku w reżyserii (szczególnie w środkowej części). Tym niemniej końcóweczka to emotions na całego Edytowane 12 Lipca 2020 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 13 godzin temu, Cedric napisał: Co nieznaczny, że jest całkowicie źle, bo "Japan Sinks 2020" ma swoje dobre momenty, ale za dużo tym razem Yuasa namieszał motywów i wątków. Plus, dominujące uczucie lekkiego bałaganiku w fabule i jakiegoś takiego porządku w reżyserii (szczególnie w środkowej części). To ekranizacja ksiazki, nie wiem na ile wierna, ale z tymi watkami moze nie mial innej opcji? Po tym jak Spoiler po ojcu zostala tylko dłoń niezle mnie zamurowało i wiedziałem juz, ze nie bedzie to lekka bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @ShenWiem, że to adaptacja i pewnie tutaj pies pogrzebany. Swoją drogą od odcinka o którym piszesz w spojlerze poziom leci w dół (z okazjonalnymi wzlotami) i znowu wskakuje na podobny poziom gdzieś pod koniec. Jak bym miał dawać ocenę za całość to pewnie takie z 7/10. W sumie ciekawi mnie Twoja opinia po obejrzeniu całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Tez tak celowałem w 7/10, kreska miejscami była słaba i ta akcja w obozie trochę rozwleczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Akame ga kill Półmetek już za mną , i jest dobrze . Kreska, postacie , humor niby oklepany główny wątek ale za to psznie podany . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tower of god - kreska średnio leży , 3 ep wjeżdża i bajka się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Haikyuu cały czas za(pipi)isty poziom animacji, dobrze, że nie zaluja kasy. Dopiero wczoraj sie dowiedzialem, ze manga skonczyla sie latem, troche kusi mnie, zeby sie zabrac za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Poprzedni ep tylko był kasztanem pod względem kreski i animacji. Ale to dlatego, że outsource'owali ten odcinek do jakiegoś chuyowego studia. Oby już nie było takich numerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Jojo wjeżdża po raz drugi , Phantom zrobiony i aktualnie Stardust spaniała bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Ja lece z polskim wydaniem mangi. Anime zrobiło z bardzo dobrej mangi yebane arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie lubię tasiemców ale daje szanse BLEACH 3 ep wjechały wczoraj i jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Noblesse skończone takie 6/10 , Jujutsu jest grane póki co 8-9/10 i zaczynam dr.Stone Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Skończyłem dzisiaj drugi sezon yakusoku no neverland. Ale oni to spierdolili xD pierwszy sezon był genialny ale drugi to kibel jakich wiele w tej branży. Czytał ktoś mange? Tam jest taka sama chujnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Skończyłem dzisiaj drugi sezon yakusoku no neverland. Ale oni to spierdolili xD pierwszy sezon był genialny ale drugi to kibel jakich wiele w tej branży. Czytał ktoś mange? Tam jest taka sama chujnia? Nie manga jest swietna a to co zrobili z 2 sezonem to jakieś nieporozumienie. Wypierdolili dosłownie z 40-50% mangi i zamiast tego zrobili minutowy slideshow na koniec,najlepsze arki w anime całkiem pominięte,nie wiem co i dlaczego sie odpierdzielilo ale witki mi opadły jak to zobaczyłem. Jak takie cos zrobią z atakiem na tytany to kończe z anime na następne 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 No ta końcówka to mnie rozwaliła xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Na malu pierwszy sezon jest na 56 pozycji, sztosik git majonez, a drugi na 7373 xDDD . Sztryms niesamowity, Spodziewałem się kilku sezonów, bo materiał zródłowy spory, a tu zonk to już niby koniec jest xd Ja podziękuję i nie oglądam. W planach miałem mangę ogarnąć to co będę sobie tym gównem odbiór psuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 No nie ma sensu. Drugi sezon mógłby po prostu nie istnieć. Wczoraj myślałem, że się zrzygam jak oglądałem finał. Spoiler Slideshow minutowy na koniec jak w jakichś brazylijskich serialach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi