Josh 4 347 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 W takim razie będę oglądał. Zacząłem też Shaman Kinga, od dawna się do tego zabierałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 okropna jest ta nowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Ta, po 3 epach dropnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 W dniu 1.03.2022 o 19:15, Josh napisał: Zacząłem oglądać Overlord, ale w sumie pierwszy odcinek średnio mnie kupił. Oglądał ktoś całość? Dobre to czy lepiej olać? Dla mnie spoko, tak mi siadło, że nawet książki zacząłem czytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Ja dotrwalem do ok 20 epa chyba. Strasznie sie to oglada. EDIT: Mowie o nowym Shaman King Edytowane 5 Marca 2022 przez Killabien Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 A co z nią nie tak? Nie mam porównania, bo starej wersji nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Lecą z materiałem jak pojebani i nie mam 9 lat, wakacji ani wersji z DUSZĄ( polskim dublażem) na fox kids Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ostatnio sie wciagnalem w the rising of the shield hero. W piatek zaczalem, w sobote juz bylem na 16 epie. Akurat leci drugi sezon wiec zaraz zaczne drugi sezon ogladac. Przez jakis czas sie nie moglem zmusic zeby to obejrzec ale tym razem jak mi siadlo to o jezuniu Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Polecam Summer time rendering jest sztosik i topka tego sezonu zaraz za Spy x Family Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Wrócilem z tego Jujutsu, nie znam tej serii w ogole, poszedlem bo nie widziałem anime w kinie ze 20 lat. Taka napierdalanka bez głębszej fabuły 7/10. Animacja na wysokim poziomie, budzet był to widac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 spy x family sztosik i chłop żałuje, że tylko 1 odcineczek na tydzień. Ten ostatni odcinek o grze w zbijaka GOTY(rozjebało mnie jak damianek blokował piłkę i tło się zmieniło w planete namek xd) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 No jest mega bajeczka, już mi smutno że niedługo będę jadł niedzielne śniadanko bez oglądania tego sztosa dobrze że jesienią już drugi sezon a i w lato troche fajnych bajeczek się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 No lato petarda. Overlord, Dr Stone, Made in Abyss i Aoashi Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Kurwa ludzie, nie oglądajcie Spriggan na Netflix-ie. Szczególnie jeżeli widzieliście film z 1996. Tak tandetnej i słabej animacji oraz cgi, to ja się nie spodziewałem. Widziałem dopiero dwa odcinki i ledwo dałem radę. Drugi akurat przedstawia historię ze starego filmu i aż żal się robi patrząc na te uproszczenia. Najgorsze są te dziwne przeskoki z animacji na cgi w trakcie scen akcji. Normalnie rzygać się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Wlasnie widzialem preview i mnie zaciekawilo bo kreska i animacja wygladala spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Skończyłem jujutsu kaisen. Kinówka mi się podobała, ale serial mocno średni, nie wkrecilem sie jakos specjalnie i długo męczyłem. W kinówce ten główny bohater był ciekawszy, ale z tego co mi mowily mangozjeby, to w anime pojawi sie pozno, pewnie w 3 sezonie. Na plus animacja, widac, ze budżet był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Popularność tej bajki to dla mnie wielka zagadka. Czy to ta słynna starość i nierozumienie MŁODZIEŻY? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Popularność tej bajki to dla mnie wielka zagadka. Czy to ta słynna starość i nierozumienie MŁODZIEŻY? Manga sie niby rozkreca pozniej, chociaz podchodze ostroznie do takiego pierdolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Na fali hypu na człowieka piłe przeczytałem ten part 1 i no ogólnie takie 7/10 ta seria. Chińczyk ma fajne pomysły i styl rysowania(duży plus za mega dobre dla oka panelowanie scen akcji), ale scenarzysta to z niego marny. Manga czasem zamula dupe, by potem zapieprzać jak królik na amfetaminie do finału i ogólnie straszny śmietnik fabularny i kurwa z logiki jest robiona. Rozwój postaci też nędzny, bo autor nasrał ich całą masę w tych 97 chapterach, a w sumie tylko 1 dostaje jakiś fajny development i niestety nie jest to główny bohater, który jest po prostu simpem, co jest nawet zabawne początkowo, ale jak robi się poważniej to taka postać Dla mnie Chainsaw man to takie death stranding chinskich bajek - intrygujace koncepty i "dusza", ale wszystko posklejane na ten biedacki klej w sztyfcie z podbazy. Autor niech za siano z sukcesu zatrudni sobie jakiegoś scenarzyste pomagiera, by bardziej się to wszystko lepiło w part 2. BTW ten part 1 czyli chapy 1-97 to mozna sobie jako standalone lyknac, bo imo part 2 jakis potrzebny tu nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Przeczytałem całego chainsawa ale nawet nie pamiętam o czym to było xD Ale było ładnie narysowane i fajne akcje więc dobrze się czytało. Wole hajpik na to niż tego nudnego śmiecia jujutsu kaisena Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Aktualnie rewatch BERSERKERA , i nie wiem jak to się stało ze MONSTER dopiero teraz wjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Oglądał ktoś Claymore? Opis mnie zaciekawił, z którego wynika, że niby taki japoński Wiedźmini, kreska też fajna. Obejrzałem pierwszy odcinek i będę oglądał dalej. Nie wiem czy to wina netflixowej wersji, ale nie oglądajcie tego na dużym tv, bo jakość, mówić delikatnie, nie jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Oglądałem dawno temu ale anime Claymore kończy się o wiele wcześniej niż manga, więc jak Ci się spodoba anime to warto przeczytać mangę, ewentualnie od razu zacząć od mangi. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Czyli anime kończy się w takim momencie jak Berserk, czyli "kurwa, serio, koniec właśnie teraz?". Najgorsze co może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Aż tak to nie, po prostu jest alternatywne zakończenie (w mniej więcej 1/3 całej historii) ale mocno czuć że czegoś brakuje. Oglądaj i ewentualnie doczytasz resztę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi