Fenikz 89 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Rok temu tez mial wyjsc na 100% Kurde, niech to juz wyjdzie, bo chce se wystawic trofea z Uncharted Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2008 GC: Raport Specjalny - HOME - polecam! Sporo nowych wiadomości. http://www.ps3site.pl/gc-raport-specjalny-home/ Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 z tego co wyczytałem ,to Home będzie mi służył chyba jedynie do grania w bilarda i w szachy.... Głupotą jest wg mnie stawianie jako usługę wiodącą Home-umawiania się do gier.To fajny patent i daje więcej możliwości niż XMB ale ma jedną wadę-czas.Zanim to się wszystko włączy,wejdzie się na serwery,spotka kumpli to miną wieki....o wiele wiele szybciej jest wysłać w XMB wiadomość typu"gramy w cod4?" ,której napisanie zajmie nam w porywach 10sekund niż cyrki z Home Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 po tym co przeczytalem... juz widze jak po raz kolejny Sony bedzie 100 lat za murzynami pod katem software w PS3, a nowy dashboard X360 zje Home na sniadanie. Sad but TRUE Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 po tym co przeczytałem, raczej się z wami zgodzę traktuję konsolę jak maszynkę do grania, ewentualnie ogladania filmów i uważam, że o wiele lepiej byłoby usprawnić inicjowanie wspólnej gry z poziomu xmb po bardzo krótkim czasie home się nudzi i tyle Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Dzizas myślicie że to kiedyś wyjdzie ?;] Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 nie noo, jak będzie można kupić nowe ciuszki i mebelki to home jest obowiązkowy dla każdego marketing, marketing pokolenie bigbrother-a (?) i tak łyknie to bez mrugnięcia Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Źródło : http://www.ps3fanboy.com/2008/09/19/home-m...et-for-october/ Wynika stad ze wraz z najnowszym firmware ukarze się HOME i to już W PAŹDZIERNIKU Cytuj
Gość RATCHET]GAMEQ Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: super nowy soft z HOME :lol: :lol: :lo niemoge sie doczekac(za 100 lat) Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 A pomyslec ze za kase wladowane w to g.o.w.n.o (sry za slowo ale naprawde graczowi takie rzeczy nie sa potrzebne do szczescia zwlaszcza na konsoli) mozna by bylo zrobic pare fajnych gier lub wydac ją na zatrzymanie jako exclusive np takiego Final Fantasy..frajerstwo i tyle:( Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Jaki ty jesteś naiwny człowieku . HOME to nic innego, jak kolejna inicjatywa do trzepania kasy. To tylko taki pretekst, że niby dla graczy. Tak naprawdę, to chodzi o masę reklam. HOME będzie miało ogromną popularność, więc każdy developer będzie chciał na tym skorzystać. Więc będą płacić Sony za możliwość umieszczenia reklam swoich gier w HOME. Przecież wtedy mnóstwo graczy je dostrzeże. Patrząc na HOME, jestem pewien, że produkcja nie kosztowała zbyt wiele (większość rzeczy z HOME, to po prostu kopia, więc Sony już miało pewną architekturę), a już na pewno nie tyle, żeby zrobić za to grę. Natomiast zyski jakie Sony będzie czerpać z HOME będą ogromnę. Każdy developer zapłaci trochę, żeby móc reklamować swoje gry w HOME. Sony w tym momencie trzepie kasę i wszyscy są zadowoleni. Myślisz, że Sony jest takie dobre, że specjalnie robi HOME za darmo, z dobrego serca? Jasne. Właśnie dlatego HOME jest darmowe. Żeby jak najwięcej ludzi w nim było, a wtedy jak najwięcej ludzi będzie czytać reklamy i wszyscy będą zadowoleni. Sprawa jest prosta jak drut. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 zapytam z ciekawosci, beta miala byc chyba w kwietniu 2007, mamy pazdziernik 2008 . byla juz beta ? kiedy startuje full wersja home ? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 zapytam z ciekawosci, beta miala byc chyba w kwietniu 2007, mamy pazdziernik 2008 . byla juz beta ? kiedy startuje full wersja home ? beta była :] Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 a full kiedy ? Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Nigdy jakieś źródło ? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 On tylko żartował . HOME ma wyjść w listopadzie. Program jest już w ostatecznej fazie beta-testów. Wszystko zapinają na ostatni guzik. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Właśnie dostałem za(pipi)istego maila od SONY "As an update to the PLAYSTATION®3 News email sent on Friday, October 24th, the special invitation to PlayStation®Home's closed beta is available only to Qore annual subscribers who purchased subscriptions by 10/29. Qore Episode 06 purchasers will not be eligible for the special PlayStation®Home beta invitation at this time. We apologize for the miscommunication." Dobrze, że cały ten HOME mi wisi od samego początku Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 też dostałem maila, robią sobie co chcą a qore i tak ludzie kupią, bo czytać nie potrafią xD. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Dokładnie Celowy zabieg SONY podejrzewam, że w mniejszości jest grono osób, którzy mają wykupioną subskrypcje. SONY zrobiło rach ciach, może się obawiali opcji gdzie każdy kupuje "single kure" i całe HOME by padło po 10 min Swoją drogą nie kumam ludzi którzy wykupili subskrypcję na QORE ok ciut taniej ale z tych odcinków co do tej pory były może 3 warte były zakupu. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 wszystko jest w necie za free i tak ;D qore moim zdaniem to tylko demka i bety, ale i tak nie kupuje. Miejmy nadzieję, że coś z tym home będzie, fajnie by było podziwiać pucharki w 3d xD Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Właśnie dostałem za(pipi)istego maila od SONY "As an update to the PLAYSTATION®3 News email sent on Friday, October 24th, the special invitation to PlayStation®Home's closed beta is available only to Qore annual subscribers who purchased subscriptions by 10/29. Qore Episode 06 purchasers will not be eligible for the special PlayStation®Home beta invitation at this time. We apologize for the miscommunication." Dobrze, że cały ten HOME mi wisi od samego początku Ja też dostałam takiego maila. Jak już doczytałam do końca byłam trochę zniesmaczona Mimo to nadal czekam ... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) WELCOME TO HOME BETA Dear PlayStationÂŽNetwork User, Thank you for downloading the PlayStationÂŽHome Theme! You have been selected to help beta test the next phase of PlayStationÂŽHome's evolution. As a Beta Tester, you will be expected to help shape the PlayStationÂŽHome experience by providing feedback and submitting to us any issues you may find. We appreciate your help in making the PlayStationÂŽHome experience the best it can be! Belbleble.... Właśnie przyszło na konto z USA ( ten Theme chyba z pół roku temu ściągnąłem...). Ciągnę te 85MB BETY a idzie chyba 5 kb/s Edytowane 12 listopada 2008 przez Kyo Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 W tym miesiącu miała być już ostateczna wersja, a z tego co piszecie,Sony nadal dzieli betami. Żenada. Cytuj
Montray 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 W tym miesiącu miała być już ostateczna wersja, a z tego co piszecie,Sony nadal dzieli betami. Żenada. Ja nadal mam cicha nadzieje i licze ze jak nie w tym miesiacu to na poczatku grudnia dostaniemu HOME Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi