Opublikowano 12 grudnia 200816 l Wcześniej było to samo. Aby pograć w bilard czy kręgle trzeba było czekać- jak w życiu.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l (...) Odchodzac juz od tej lipy z regionalizacja, powinni zmienic zasady dostepu do automatow z grami. W takim barze z Uncharted sa 3 automaty a chetnych jest przynajmniej 10. Kazdy atuomat powinien obslugiwac ze 3-4 os. Jak zapłacisz prawdziwymi pieniążkami to będziesz miał ten automat w swoim domu. Home ma zarabiać pieniądze.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l @ Jakim: Wiem, ze bylo tak samo. Poza tym do kregli i bilardu nic nie mam. Te gry tocza sie w swiecie HOME. Automaty dzialaja inaczej i smialo mogloby z jednego korzystac kilka os. Poza tym to jednak nie jest zycie E: Sprawdzal juz ktos czy bedac w HOME US da sie zaprosic kogos z EU/JP (i na odwrot)? Ja bede mogl sprawdzic dopiero wieczorem. Edytowane 12 grudnia 200816 l przez Emet
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Nawet fajne to home ale jak dla mnie takie chodzenie, gadanie i wykonywanie gestów jest troche nudne. Brakuje mi możliwości bicia, strzelania i rzucania granatów. Takie małe skrzywienie fana FPP.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Ok, a pytanie z drugiej strony: da się to odinstalować? Dołączam się do pytania, bo jeżeli się nie da to daruję sobie ten cały domek.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Da się odinstalować. U mnie zajmuje ok 2.5GB a nie 3.2... @saptis: World Map weź i tam wybierasz. Edytowane 12 grudnia 200816 l przez Emet
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Ogólnie to jedyne co jest tam dobre to wsiąść ludzi z friend listy i pozrzucać się z innych, jak my dziś(każda napotkana to "dziwka").Fajny "dodatek" ten Home imo.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l E: Sprawdzal juz ktos czy bedac w HOME US da sie zaprosic kogos z EU/JP (i na odwrot)? Ja bede mogl sprawdzic dopiero wieczorem. Pisałem o tym wcześniej Da się zaprosić, ale tylko do miejsc wspólnych, czyli do np. swojego domu lub klubu. Można wtedy pogadać i prawdopodobnie odpalić razem jakąś grę. Tylko jeżeli host postanowi, że idziemy na plac czy gdzieś i wyjdzie z mieszkania, to wyrzuci nas spowrotem do naszego regionu i dupa, trzeba pisać pw poprzez XMB. Tak samo w drugą stronę - wychodząc gubimy znajomego z innego kontynentu. [sprawdzane na US - EU] Edytowane 12 grudnia 200816 l przez Ohayo
Opublikowano 12 grudnia 200816 l a ja od wczoraj zauważyłem,że jest jeden plus regionalizacji.Pozmieniali coś na serwerach od bety zamkniętej i teraz zawsze przydziela nas na serwer gdzie jest już inny Polak,choćby jeden ale ZAWSZE.Od wczoraj poznałem już z 10 ludzi z Polski ,których nie miałem na friend liście więc pod tym względem kudosy dla Sony.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Mam taki blad The conection to the server was lot C-931 ma ktos taki problem:)
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Musisz probowac sie kilka razy laczyc,mnie z reguly laczy za jakims 5-6 razem,a tak to ten sam blad sie pokazuje
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Miałem ten sam problem. Nie moglem się zalogować. Wyłączałem konsole itd. Nic to nie dawało. W końcu się wkurzyłem i wyłączyłem. No ale wcześniej wszystko sprawdziłem i jest to dość ciekawa aplikacja. Niestety z polaków widziałem tylko chyba punisher85_pl czyli Ficuś, ale mi uciekł zanim zdążyłem zagadać .
Opublikowano 12 grudnia 200816 l troszkę za szybko minął mój entuzjazm bo już po godzince nie chciało mi się biegać po HOME`u... Bilard i kręgle owszem przyjemne, ale nie na dłuższą metę. Jeżeli chodzi o private space - każdy zaczyna od identycznego: salon + balkon + widok na przystań ? Cóż , to beta więc liczę na więcej , dużo więcej. Pisząc jakiś czas temu artykulik o HOME dla KIKOO.pl byłem pełen nadzieji, która teraz z lekka oklapła... Edytowane 12 grudnia 200816 l przez abradab75
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Niestety z polaków widziałem tylko chyba punisher85_pl czyli Ficuś, ale mi uciekł zanim zdążyłem zagadać . A szkoda,jakbym zauważył to bym zagadał swoją drogą fajnie,że serwery w miarę możliwości wrzucają nas do lokacji gdzie jest już osoba z naszego kraju.Serio co włączę HOME i pójdę na główny skwer to zawsze jest tak jakiś Polak
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Home jest nawet fajne , ale na dłuższą metę nie ma co za bardzo robić
Opublikowano 12 grudnia 200816 l jak dojdą lokacje,eksluzywne dodatki,np strefy podczas targów E3 lub TGS to będzie wporzo. Kiedyś widziałem rysunek ,na którym Sony się chwaliło ,że 30firm podpisało z nimi umowy i będą w Home(red bull,ubisoft,capcom,EA,namco,konami itp) więc tylko pozostaje czekać na ich przestrzenie
Opublikowano 12 grudnia 200816 l jak dojdą lokacje,eksluzywne dodatki,np strefy podczas targów E3 lub TGS to będzie wporzo. Kiedyś widziałem rysunek ,na którym Sony się chwaliło ,że 30firm podpisało z nimi umowy i będą w Home(red bull,ubisoft,capcom,EA,namco,konami itp) więc tylko pozostaje czekać na ich przestrzenie za rok moze dwa
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Musisz probowac sie kilka razy laczyc,mnie z reguly laczy za jakims 5-6 razem,a tak to ten sam blad sie pokazuje To byłoby pięknie jakby za 5-6 razami połączyło - ja walczę od wczoraj i już z 30129 razy nie mogę się połączyć (PL konto). Robiłem wszystko: restart konsoli, restart routera i nic. Wchodzę na US account a tam co ... za 1 razem wchodzę i gra śmiga jak szalona ... bezsens roku
Opublikowano 12 grudnia 200816 l a ja od wczoraj zauważyłem,że jest jeden plus regionalizacji.Pozmieniali coś na serwerach od bety zamkniętej i teraz zawsze przydziela nas na serwer gdzie jest już inny Polak,choćby jeden ale ZAWSZE.Od wczoraj poznałem już z 10 ludzi z Polski ,których nie miałem na friend liście więc pod tym względem kudosy dla Sony. Mogliby dać jakiś filtr tak żeby widzieć tylko ludzi z Polski, po co mi jacyś angole albo jeszcze lepiej ludzie zinnych krajów nie mówiacy po angielsku. Mam pytanie - da sie jakoś rozpoznac Polaków, jesli nie mają "_PL" w ksywie? Rano bylem na Home i nie rozgladalem sie za taka opcja, ale od wtedy juz sie nie moge zalogowac. BTW. mam nadzieje ze z tymi przeciazeniami serwerow poradza sobie szybciej niz "nasza-klasa" swego czasu... ta chyba kilka miechów byla nie do uzycia, chyba rekord jesli chodzi o serwisy spolecznosciowe, mam nadzieje ze sony nie zechce pobic tego rekordu Edytowane 12 grudnia 200816 l przez el becetol
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Jakie macie wyniki w Icebreaker i tej gierce z pociagami ?;-) Ja mam odpowiednio 19940 i 96150 - musze jeszcze popracowac nad Icebreaker bo czesci ubiory sie wygrywa W feedbacku do SONY wysle, ze wstepnie brakuje mi szybkiego dostepu do zapraszania osob do swojego domu, reszta interfejsu jak na razie na prawde spoko. Edytowane 13 grudnia 200816 l przez villain
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Wyskakuje mi blond polaczenia z serwerem macie tez tak teraz? pisze z ps
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Wyskakuje mi blond polaczenia z serwerem macie tez tak teraz? pisze z ps blond to chyba masz włosy. A co do połączenia z Home to udaje mi się to raz na 50 prób. No cóż, to dopiero jest Beta....