dApo 313 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 ciekawi mnie ile zajmuje ta aplikacja na dysku twardym i czy mozna ja pozniej usunac? Cytuj
Square 8 570 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Zalezy ile będziesz miał ściągniętych rzeczy w Home. Zawsze można potem wszystko usunąć, ale jak będziesz chciał znowu wejść do domu to będzie potrzebne ponowne ściągnięcie kilku update'ów. Tak było przynajmniej kiedyś. Cytuj
kakashi212 0 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Może by tak zorganizować spotkanie w Ps Home Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Ja w Home byłem chyba tylko raz i już nigdy więcej tam nie zajrzałem. Pomysł może był i dobry ale moim zdaniem czegoś w tym wszystkim jednak zabrakło. Może jeszcze za wcześnie na takie przedsięwzięcia? Może sami gracze nie są na to gotowi? Sam nie wiem. Sony jednak w ostatnim czasie nie wspomina niczego związanego z unowocześnianiem Home. Cytuj
garam 0 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Mi w home nie pasi głównie to, że nie mam wyboru na który akurat serwer tym razem mnie wrzuci - nie da się przez to ustawić ze znajomymi w jakiś ciekawych miejscach. Cytuj
kakashi212 0 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Może wyjdzie poprawka wraz z aktualizacją systemu. Cytuj
mr.suchy 5 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Cześć, Chce zdobyć trofeum, wystarcz że odwiedze Wasz apartament w Home ? Ktoś pomoże ? Pozdro Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Wskrzesili serwery jebańcy 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 ale to oficjalnie będzie na nowszych plejkach, czy jak? Cytuj
Figuś 21 172 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Nie, na PS3 tylko Cytat Greetings Home Veterans! Today has been a monumental day for the Destination Home Team x PSOne Emulation Team, as we have finally hit a point in our development to have full lobby sessions working on the original PlayStation 3! This means users can join public/private lobbies just like the good ole' times on PlayStation Home! In this teaser, you can see that we have some fan-favorite spaces e.g., The Hub, Bowling Alley, Playground, etc. that are ready to be re-explored by our core fan base. By you guys donating much-needed Home data from your personal PlayStation 3 consoles, the team would like to say THANK YOU, for making this possible! This showcase/test was completed on 11/23/2021! Best regards, The Destination Home Team. 1 Cytuj
Square 8 570 Opublikowano 25 listopada 2021 Opublikowano 25 listopada 2021 Z tego co czytam to ta grupa przywróciła online już w kilku grach jak Motorstorm Cytat PSONE also supports a number of other PS3 games, including Warhawk, SOCOM Confrontation, Killzone 2, Twisted Metal Black and Calling All Cars. It’s currently in the process of trying to add more games to its server, including Resistance, Wipeout HD and Ratchet & Clank: Up Your Arsenal. https://www.videogameschronicle.com/news/motorstorms-ps3-multiplayer-has-been-resurrected-by-a-fan-group/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi