gnysek 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Dosłownie 10 minut temu sobie sackboya pobrałem. A teraz nie działa. Edytowane 11 grudnia 2008 przez gnysek Cytuj
Ural 13 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Taka mała porada dla tych, którym brakuje miejsca. Niby oczywistość, ale wiele osób o tym zapomina - wejdźcie sobie w menu do "Game", a potem do zakładki "Game Data Utility" - i śmiało skasujcie wszystkie śmieci z gier, w które już nie gracie i nie będziecie grać, albo które sprzedaliście - niektóre potrafią tam nawrzucać nawet 4gb syfu! Wystarczy trochę takiego porządku i od razu na dysku przybędzie kilkanaście GB wolnego miejsca, dzięki czemu Home zmieści się bezproblemowo. Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Problemy z logowaniem się do PSN występują także jeśli będziemy chcieli zalogować się poprzez PC... widocznie duże problemy z serwerami lub coś https://secure.eu.playstation.com/sign-in/ Można próbować heh Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Ja zalogowalem sie bez problemu do PSN, zreszta na mojej liscie znajomych jest zalogowanych kilkanascie osob. Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 PS Store UK dziala, przed chwilka sprawdzilem... update jest ale Home nie widac Do sciagniecia pelne wersje (chyba 30funciakow obie ) NBA live 09 i Tiger woods pozatym kupa, troche strojow do LBP i to wszystko. Typowe... Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Home nie będzie dostępny w PSN, ale znajdzie się jako opcja pod nim (podobnie jak Folding@Home w sąsiednim menu). Jak odpalą, to po najbliższym restarcie konsoli pokaże Ci się ta ikona (została dodana jako ukryta w jednym z update'ów). Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Playstation Home jest juz dostepny, tzn moja beta dziala, nie wiem jak bedzie z osobami ktore nie mialy wczesniej dostepu. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 moja beta również działa....plotki okazały się niestety prawdą i z powodów kłopotów nic nowego nie dodali-nie ma ani jednej nowej przestrzeni,pokoju,mebelku,stroju itp.jedynie trailery na ekranach się zmieniły Za to ceny w sklepach już wskoczyły(przypominam,że Ci co mieli dostęp do bety mogli kupować rzeczy od piątku za darmo) i taki np nowy prywatny domek to wydatek 18zł,a nowy ciuch ok 4zł.Tym sposobem dzięki temu,że mam betkę od dawna za darmo mam rzeczy za ok 60zł Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Też wam wyskakuje błąd C-991(czy jakoś tak) podczas próby zalogowania w Home? Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 no chyba juz servery padły bo mnie wywaliło z Home ... :lol: Cytuj
Noth 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) to samo mam blad C - 931 Edytowane 11 grudnia 2008 przez Noth Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Odpaliłem właśnie Home i w końcu zmienili design Central Plazy - jest ładniej i bez zbędnych obiektów, których nie da się ominąć i trzeba chodzić na około. Muszę jeszcze sprawdzić miejscówki poświęcone Uncharted i Far Cry'owi oraz Home w wersji EU, bo może wszystko jest ujednolicone. Fajne jest też to, że wprowadzili system głosów podczas wybierania piosenek do słuchania - nie ma chaosu, nikt ciągle nie zmienia kawałka, a następny jest wybierany demokratycznie :imprezka: Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jak zmienil ? U mnie nic sie nie zmienilo, na jakim grasz koncie - US. czy EU. miales wczesniej wersje Beta ? Cytuj
FaRgAtE 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 U mnie działa, ściągam sobie wszystko z world mapy Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Odpaliłem właśnie Home i w końcu zmienili design Central Plazy - jest ładniej i bez zbędnych obiektów, których nie da się ominąć i trzeba chodzić na około. Muszę jeszcze sprawdzić miejscówki poświęcone Uncharted i Far Cry'owi oraz Home w wersji EU, bo może wszystko jest ujednolicone. Fajne jest też to, że wprowadzili system głosów podczas wybierania piosenek do słuchania - nie ma chaosu, nikt ciągle nie zmienia kawałka, a następny jest wybierany demokratycznie :imprezka: yy grajac na EU koncie niema "systemu głosów" szkoda, <_< Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 czyli co na kontach europejskich HOME równa się wersji starej ,a dla kont z US dodali nowe pokoje???!!! Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Mnie natomiast wkurza regionalizacja w HOME. Tak jakby we wszystkich regionach HOME nie mogłoby być takie same... <_< Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Gram na koncie US i jest bar z Uncharted z dodaną grą arcade (taki oldskoolowy Tarzan) i salą filmową, którą trzeba odblokować kodem, który dostaje się prawdopodobnie po przejściu mini-gry z automatu. FarCry'a nie sprawdzałem jeszcze, ale podobno jest pare nowych smaczków. Ogólnie odpalcie sobie na profilu amerykańskim i wszystko powinno być. Przynajmniej w becie mogłem śmigać po różnych regionach i były rzeczy niedostępne dla innych - vide Namco Museum w Japonii. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 jak narazie 15 prob zalogowania sie zakonczylo sie niepowodzeniem... to tylko konta eu maja takie problemy ? Cytuj
FaRgAtE 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Ja gram na koncie na Polskę i jest ok Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Gram na koncie US i jest bar z Uncharted z dodaną grą arcade (taki oldskoolowy Tarzan) i salą filmową, którą trzeba odblokować kodem, który dostaje się prawdopodobnie po przejściu mini-gry z automatu. FarCry'a nie sprawdzałem jeszcze, ale podobno jest pare nowych smaczków. Ogólnie odpalcie sobie na profilu amerykańskim i wszystko powinno być. Przynajmniej w becie mogłem śmigać po różnych regionach i były rzeczy niedostępne dla innych - vide Namco Museum w Japonii. Czyli co - jesli mam juz Home na koncie EU. i odpale go teraz na koncie US. lub JP. to bedzie tam cos innego ? Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Raczej tylko EU, bo w USA jest masa ludzi, a wylogowało mnie tylko raz. Minusem dla "nowych" jest to o czym wspomniał Ficuś - rzeczy które uczestnicy bety mogli kupić za darmo (dom, ciuchy i meble) są już wycenione i trzeba płacić Czyli co - jesli mam juz Home na koncie EU. i odpale go teraz na koncie US. lub JP. to bedzie tam cos innego ? Dokładnie tak było w becie, więc...najlepiej sprawdzić samemu ;D Edytowane 11 grudnia 2008 przez Ohayo Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 1-wyraźnie kłopoty na serwerach bo mnie też wylogowało i w chwili obecnej nie mogę się wbić na obojętnie jaki Home 2-totalny debilizm z regionalizacją i faktem,że dziś US dostało nowe pokoje,a Europa nie.....wiadomo,że 99% z nas ma konta na inne kontynenty ale i tak jest to bezsens bo grając na innym koncie nie będę miał mojej friendlisty Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Dokładnie tak było w becie, więc...najlepiej sprawdzić samemu ;D Niestety teraz nie mam jak bo nigdzie nie mozna sie zalogowac do Home. Zatkane jak ulice w godzinach szczytu. Ciekawe, ze za dodatki trzeba placic pomimo tego, ze to niby wersja Beta , dobrze, ze ja mam je za free z wersji Beta. Edytowane 11 grudnia 2008 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi