Skocz do zawartości

God Of War: Chains of Olympus

Featured Replies

• Odpowiedzi 288
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie przepadalem za seria gow na ps2, wolalem devil may cry, ale gow na psp niezle mnie wciagnal, swietna gra, muzyka i grafika miodzio, szkoda ze krotka ale to juz sporo osob pisalo wczesniej

• 4:18h a ostatni boss to porazka, spodziewalem sie walki z Atlasem

• nie chodzi mi o poziom trudnosci ostatniej walki, tylko o to ze spodziewalem sie czegos "duzego" =]

Opublikowano
szkoda, ze prawie wszystko z tego filmiku bylo w demku :(

wlasnie:)

kratos wymiecie wszystko szkoda ze jeszcze nie teraz:(

Opublikowano

Jeszcze na żadną grę na PSP nie czekałem tak niecierpliwie jak na tą.

Opublikowano

Jest jakieś demo kóre można ściągnąć i będzie działać na oryginalnym Firmwarze ??

Opublikowano

taaa mozna sciagnac... z za oceanu :( mozesz sobie na ebay'u kupic demko na umd.

Opublikowano

nie..........

i mozemy sie licytowac.

swoja droga obiecali demko dla plebsu i nie dali :|

Opublikowano

a ja mysle ze bedzie na plycie umd.

Opublikowano

a ja że na psp się pojawi

Nawet jak przesuną to co z tego tego Cieszcie się że się pojawi bo ostatnio za dużo gierek nie wychodzi

Opublikowano

A co, jak się będzie pojawiać w tempie Gran Turismo?

Btw. jestem chyba jedynym tutaj, którego ten tytuł nie jara?

Opublikowano

grzybku nie jestes jedyny ;) owszem czekam na ta gre i chetnie zagram, ale gdyby wycofano ja z jakiegos powodu z planow wydawniczych to nic by sie nie stalo... GOW to znana, solidna marka za ktora stoją IMO tylko 'poprawne' gry, nie wybitne.

Opublikowano

Co do tej premiery, w marcu ale w Stanach? Europa sobie trochę poczeka?

Opublikowano

ja bede sciagal gre ze stanow ;) nie moge sie doczekac god of war, a co do okladki naprawde lux wyglada :lol:

Opublikowano

Europejska okłada bardziej mi się podoba. To spojrzenie Kratosa, strach się bać :( Ciekawi mnie co to za budowla w tle.

Opublikowano

Właśnie żem przeszedł już po raz któryś demo...wspaniała i iście za(pipi)iście wciągająca ;]. Jak tylko się pojawi kupuje, bo tą grę trza mieć w kolekcji.

Co do okładek mi się bardziej podoba okładka amerykańska.

Opublikowano

niepotrzebnie tu zagladalem ;) tylko sobie smaka narobilem ;)

Opublikowano

-------------------------------

Podoba mi się ta europejska okładka.

Edytowane przez Urzyk

Opublikowano
  • Autor

Osobiscie tez wole okladke z USofA wiec pewnie gre sobie sprowadze ;) Wkoncu w zawartosci nie bedzie roznicy (przynajmniej nic nie wiem o takim procederze).

BTW Z laski swojej nie piszcie durnych komentarzy w stylu tych 3 na gorze strony, bo to nic nie wnosi do tematu, a śmieszne tez nie jest.

Edytowane przez the_m