Skocz do zawartości

God Of War: Chains of Olympus

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam prośbę:

niech mi ktoś powie jak WPISAĆ, ale wpisać a nie znaleźć adres z USA?

kurna próbuje juz 15 minut i nie potrafię ;f

za punkt docelowy obrałem sobie nowy york więc prosiłbym o jakiś adres stamtąd

o to mi chodzi

psn.jpg

Edytowane przez firana140
Opublikowano (edytowane)

jedyne co musi byc prawdziwe to postal code. Masz tu cały adres: 1385 Broadway # 2106

New York, NY 10018. To podkreslone to kod pocztowy jeżli dobrze pamietam(konto robiłem przez ps3) to tylko cyferki trzeba wpisać(bez NY).

Edytowane przez Afroman
Opublikowano

OO?

jestem genialny... tyle że nie w pozytywnym znaczeniu ;p

coś porobiłem z cookiesami i firewallem i teraz gdy wchodze na psstore to przy wybieraniu regionu na początku strona zapętla się... znaczy się wybieram region klikam submit i strona wraca do wybierania regionu

wtf

Opublikowano

Zassałem demko z PS Store i musze przyznać że zapowiada się niesamowity tytuł, w sumie to God of War więc można się spodziewać takich cudów jakie dzieje się na ekranie PSP :)

Nie wiem jak wam, ale mi podczas gry, demko potrafi okrutnie zwolnić, zdarza się to 3-4 razy podczas całego demka.

Opublikowano
Zassałem demko z PS Store i musze przyznać że zapowiada się niesamowity tytuł, w sumie to God of War więc można się spodziewać takich cudów jakie dzieje się na ekranie PSP :)

Nie wiem jak wam, ale mi podczas gry, demko potrafi okrutnie zwolnić, zdarza się to 3-4 razy podczas całego demka.

Dokładnie, IMO są to miejsca gdzie gra doczytuje wiecej danych, i faktycznie, zdarza sie to 3-4 razy, nigdy podczas walczenia itp.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy w pełnej wersji tez występuje taki problem. Oglądałem wideo recenzje IGNu i gościu mówiąc o minus wspominał małą liczbe bossów, nic nie mówiąc o zwolnieniach (jeżeli nic nie przeoczyłem)

Edytowane przez YETI
Opublikowano
Ciekawe czy w pełnej wersji tez występuje taki problem. Oglądałem wideo recenzje IGNu i gościu mówiąc o minus wspominał małą liczbe bossów, nic nie mówiąc o zwolnieniach (jeżeli nic nie przeoczyłem)

W samym demko jest ich dwóch wiec narazie narzekac nie można zagramy w fuul ver to zobaczymy.

Opublikowano

W samym demko jest ich dwóch wiec narazie narzekac nie można zagramy w fuul ver to zobaczymy.

Raczej 1 boss i mały mini bosik :) w jedynce też było mało bossów .

Opublikowano

Raczej 1 boss i mały mini bosik :) w jedynce też było mało bossów .

Jeśli nawet będzie ich mało to po włączeniu demka miałem taką zajawkę na siekanie kolejnych wrogów że nie obchodzi mnie czy zabiłem 1 czy 2 bossów.To jest GoW i niech sobie będzie mało bossów i tak uwielbiam te grę.

Opublikowano
Rzecz w tym, że w recenzji IGN gość mówił, że bossów jest

3

. To naprawdę mało jeśli liczyć tych z dema :)

Mam nadzieję, że

Król Persów

nie jest liczony jak boss...

Mam gdzieś to co piszą jak wyjdzie gra to kupie i zobaczy sie czy jest tylu co piszą.

Opublikowano
Kratos będzie najlepszą gra na psp :/ bossów malo ale za to będą konkretni :P chyba:)

Ciekawe czy będzie jakaś dodatkowa broń czy tylko łańcuchy .

Ja jestem przekonany że napewno będą jakieś inne bronie.

Opublikowano

cos mi sie wydaje, ze gra bedzie zoptymalizowana pod katem slima, a wlasciwie jego 64mb ramu na szybszy odczyt... wnioskuje to z dropow animacji w kilku momentach podczas ostatnio udostepnionego dema przy czytaniu z memorki... Fat moze nie wyrabiac z doczytywaniem :/

ale to tylko taka teoria :P

hmm ciekawe czy ta gra czymkolwiek zaskoczy, bo zanosi sie na swoisty mission pack czyli 3 raz gramy w to samo :D

Opublikowano

To zdecydowanie najlepsza gra na PSP jaką widziałam chociaż ma kilka wad - jak np. wtórność.

Ciekawe po ilu częściach GoWa będziemy zanudzeni?

Opublikowano

Mi na Slimie też haczy, ogółem odczyty z memorki tak średnio mi się widzą... Np. Killzone 5 epizod też potrafił haczyć i zawieszać się. Mam nadzieję, że naprawią to jakoś, ale ogółem grało się przyjemnie. Ot, kieszonkowy i pełnoprawny GoW :P Nawet nagle włączające się rendery są :/ Demo i tak narobiło smaku, w dodatku subtelnie. Przydałaby się większa brutalność, ale tego możemy się spodziewać w pełnej wersji zapewne. Gra powala graficznie, trzeba przyznać że ktoś znał się na rzeczy tworząc grę. Muzyka, Kratos, brutalność, Kratos, klimat, Kratos... Hmm... ogółem must have, nawet jeśli to odgrzewany kotlet, to w GoW i tak dobrze się gra, nawet jeśli to mission pack :D

Opublikowano
To zdecydowanie najlepsza gra na PSP jaką widziałam chociaż ma kilka wad - jak np. wtórność.

Ciekawe po ilu częściach GoWa będziemy zanudzeni?

Zapewne to jedyny GoW na PSP a na PS3 wyjdz koniecie GoW 3 ostatni z serii i koniec(raczej).Masz coś do GoW'a ???

Opublikowano

Ja MAM! ale nie bede nic pisac bo skonczy sie tak jak zawsze.. wyjdzie na to, ze nie mozna miec własnego zdania na temat gry uwazanej przez ogół za bardzo dobra i pewnie ktos by napisal, ze jest mu mnie zal bo gow 'is the one', basta, a 10/10 to za malo...

Opublikowano

Ja też mam, bo po zagraniu w demo na usta ciśnie się parę słów, mianowicie "ładne, grywalne, wtórne". Po ukończeniu obydwu części parokrotnie, nie robi już takiego wrażenia, co nie zmienia faktu, że to dalej dobry kawał kodu.

Opublikowano

DMC 4 też jest wtórny, a grą jest bardzo dobrą.

Mimo przejścia obu części dziesiątki razy to GoW dalej mi się nie znudził. Ciekawa fabuła, monumentalne budowle, gigantyczni przeciwnicy, a wszystko to w świecie greckiej mitologii (której jestem wielkim wielbicielem) nie może mi się znudzić :P

Opublikowano

Wtórny ale jaki miodny :D i styka :P

i będzie jedną z bardziej dopracowanych gier , bo to co wychodzi ostatnio na psp to jakies popierdółki .

no jeszcze ta muza nic tylko grać.

jeszcze tydzień trzeba czekać :/

Opublikowano
DMC 4 też jest wtórny, a grą jest bardzo dobrą.

Ciekawa fabuła, monumentalne budowle, gigantyczni przeciwnicy, a wszystko to w świecie greckiej mitologii (której jestem wielkim wielbicielem) nie może mi się znudzić :)

Popieram w 100%.

Opublikowano (edytowane)

W sumie to podobnie jak z Super Mario Galaxy. Ma średnią 97%, ludzie się nią zachwycają, a dla mnie jest totalnym syfem, nuży okropnie i w ogóle nie przypadło mi do gustu. A żeby nie było, lubię platformówki, katuje w Daxtera i Ratcheta :)

Dlaczego w Polsce zawsze te premiery muszą być opóźnione... 26 marca, po kilkukrotnym przejściu dema, bardzo napaliłem się na te grę, tym bardziej, że nie przeszedłem poprzednich części GoW'a, a drugiej odsłony na oczy nie widziałem. Czeka mnie więc większa radocha xD Ach!

Edytowane przez Maciomaniak