Gość ChOomik Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Dla mnie przejście gry zajęło całe 6 godzin, bo grałem na hardzie i rozwalałem każdy wazon a także napawałem się ładnymi widokami Muzyka jest na baardzo wysokim poziomie, podobnie jak grafika. Bardzo ładnie zostały zrobione levele podwodne- te sugestywne filtry ... miodzio Dwaj pierwsi bossi zostali fajnie wykonani. Gra posiada kilka frustrujących wad: Zaliczają się do nich rzadkie zwolnienia, przeniknięcia naszego łysola przez ściany. Cały czas mamy doczynienia z niewidzialnymi ścianami. Fabuła mogła by zostać bardziej rozbudowana. A i mogliby dodać więcej zagadek, do tego trudniejszych. Moim zdaniem trzeźwy recenzent nie może dać tej grze więcej niż 8+. Gra jest genialna, ale co z tego skoro wystarcza na zaledwie jeden dzień ? Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Obadaliście nowy kostium który dostajemy po przejściu? xD Cytuj
stabik 3 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 (edytowane) gre przeszedlem w w 5h z czego na upartego mozna by to zrobic w 4h z hakiem co jest moim zdaniem anormalne w dobie tak pojemnych dyskow. 8/10 to dla tej gry to bardzo duzo. Wracam pograc w dj maxa 2... Edytowane 8 marca 2008 przez stabik Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 (edytowane) coati gdzie ty widziałeś mrugające tekstury to zwykłe czepialstwo chyba jednak konsola sypie artefaktami :catfight: a ściany olać wkońcu to nie assasin creed a to moje plusy + grafa + muza + fajne miejscówki a minusy - mało przeciwników , walk z nimi - kręcenie kółek na analogu nie jest precyzyjne. - połowa przeciwników jest podatna na atak na jana . Edytowane 8 marca 2008 przez czesio83 Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Czesio, zagraj sobie na God i ponarzekaj potem na mało przeciwników ;] Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Gra zbyt późno się rozkręca. Dopiero gdzieś w połowie Hadesu można znowu poczuć tą miłą atmosferę "do przodu i za ojczyznę Grecję". Jestem po prostu oczarowany. Znowu muszę dorwać GOD OF WAR 2... jak najszybciej. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 (edytowane) Czesio, zagraj sobie na God i ponarzekaj potem na mało przeciwników ;] no na hardzie mam mało siekania na god to jest must have:) po hardzie chwilka przerwy na patapona i sie zabieram. gra cały czas mnie zaskakuje fajnie wymiata sie rękawiczką dodalem spoiler nie psujmy zabawy innym - Coati Edytowane 8 marca 2008 przez Coati Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 fajnie wymiata sie rękawiczką Niby tak, ale ona totalnie psuje balans gry. Oba trzeciopoziomowe comba z "L" są po prostu zbyt silne i spokojnie tylko nimi można rozwalić kilka starć pod koniec. Wiadomo, że można ich nie używać, ale nie o to chodzi. Gra jak dla mnie ma zasadniczo tylko jedną wadę długość. Mi pękła w niecałe 5 godzin na hardzie podczas pierwszego przechodzenia, zagadki praktycznie nie istnieją i jedynie w jednym pomieszczeniu idzie się przyciąć, mogli trochę końcówkę przeciągnąć wrzucając jeszcze jakąś lokację i z jednego bossa. Fabularnie ciekawie się wpasowuje w przeszłość Kratosa (scenka po napisach, to niezły smaczek), o oprawie AV nie ma co pisać, bo każdy już wie, że to najlepiej wyglądająca i jedna z lepiej brzmiących gier na PSP, aż żal się robi, że RAD powiedzieli, że przestają robić gry na przenośną maszynkę Sony. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 imo wystarczylo dowalic kilka komnat tu i tam z masa przeciwnikow... gra zyskala by troche wiecej czasu, a narzekań na sztuczne przedluzanie gameplayu raczej by nie bylo. piszac o "tym jednym pomieszczeniu" masz na mysli to z ktorym ktos mial problem strone czy dwie temu? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 piszac o "tym jednym pomieszczeniu" masz na mysli to z ktorym ktos mial problem strone czy dwie temu? Tak, po prostu ujęcie kamery takie, a nie inne trochę przeszkadza w znalezieniu przejścia, ale to i tak nie jest "zagadka" na więcej niż kilka minut, wystarczy trochę myślenia outside the box. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Doslownie wszyscy pisza o "tym" pomieszczeniu. Chcecie mi powiedziec ze testerzy tego nie wykryli? Jak dla mnie sztuczne wydluzanie czasu ale w porownaniu do GOW II i tak zachowali sie FAIR Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Obadaliście nowy kostium który dostajemy po przejściu? xD To chyba jest przebranie z pomidorem czy tam ziemniakiem, tak ? EDIT:Sorka Sandking, moje niedopatrzenie :nonie: Edytowane 9 marca 2008 przez ChOomik Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Chomik, spojleruj wypowiedzi :X Cytuj
shy4 53 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Gra kozacka jak poprzednie czesci ale tragicznie krotka. Gresh, ja zamowilem z ebay.co.uk i gre mialem na drugi dzien, skad mial ja sprzedawca guzik mnie obchodzi, badz co badz oryginal. Edytowane 9 marca 2008 przez shy4 Cytuj
LiŚciu 1 313 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Czesc... Na poczatku prawie każdej lokacji gra mi szarpie... zaraz jest dobrze jak policzy...ale gdy wchodze do kolejnej lokacji to szarpanina straszna... Wy tez tak macie?? 1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) jaka memorka, noumd i soft? jak masz 3.80/3.90m33 to to powinno pomoc http://exophase.com/files/psp/fatmspatchv2.rar Edytowane 9 marca 2008 przez Coati Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Kej poradzilem sobie juz z wlasnym problemem , nie dziekuje ;d Edytowane 9 marca 2008 przez Redmitsu Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 ma ktoś jakąś radę jak przejść 3 chelenge of god ? rozwalam z siekierą , małe latające i kiedy dochodzę do 3 przeciwnika mam już 0 energi Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Pierwszy przeciwnik to łatwizna, załatw go jak chcesz. Na harpie stosuj Efreta, ale wtedy gdy jest ich 5 i Ciebie otoczą (w międzyczasie but w twarz ). Na trzech kolesi pod rząd zastosuj "rękawicę zeusa" i combo [] - przytrzymanie chwilę, [] - przytrzymanie chwilę, [] przytrzymanie. Po 3 ciosach po mordzie od razu umierają . Ogólnie rzecz biorąc to tylko Perfectionist jest ciężki z wyzwań Aha i staraj się zachować ludzi na sam koniec. Edytowane 9 marca 2008 przez Sandking Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Ogólnie rzecz biorąc to tylko Perfectionist jest ciężki z wyzwań Szczególnie, że konsola oszukuje i dostajesz nawet jak jesteś poza zasięgiem tych bolków. Edytowane 9 marca 2008 przez Hela Cytuj
BartX 9 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Wie ktoś jak przejść tę zagadkę z 4 rycerzami (dwóch jest ustawionych do przodu, jeden w lewo i jeden w prawo)? EDIT: Są dobrze ustawieni (zapala się pomarańczowe kółko na tej platformie z rozgałęźniaczem). EDIT2: Już sobie poradziłem Edytowane 9 marca 2008 przez BartX Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 wlasnie trafilem do sedesu, i ogolnie malo przeciwnikow w tej grze, gram na hardziei czasami bylo ciezko, system godofwarowski lepiej mi sie sprawdzal na ps2, tutaj troche chaos, pierwszy raz poczulem minus malego ekraniku. a moze z wprawy wyszedlem... ale to mimo wszystko god of war, czyli straszny miod, ale troche monotonii sie wdziera, bo nie ma NIC nowego. i raz strasznie mi gra zmuuuuliila, moze nie ustawilem odp. mhz w konsoli ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 gra sama przestawia sie na 333mhz Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Mi na sofcie 3.71 m33-2 nic nie muli. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Obejrzałem właśnie filmik "the lost levels", jakby to wszystko się znalazło w grze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi