Opublikowano 17 marca 200817 l wlasnie pogralem w demo, nie mam co mowic ze gra fajna bo wiadomo grafa super chociaz wolal bym wiekszy ekran ;p wkurzajace tylko sa tragiczne zwolnienia animacji i zwiechy O_o
Opublikowano 17 marca 200817 l W Full wersji nie ma spowolnień animacji... Edytowane 17 marca 200817 l przez Qjon
Opublikowano 19 marca 200817 l wiadomo moze czy gra bedzie posiadała opcje new game plus?? Po przejściu całej gry na danym poziomie trudności możesz dać New Game i konsola zapyta się czy chcesz rozpocząć zabawę ze wszystkimi zdobytymi wcześniej broniami / mocami. Ale tyczy się to jedynie danego poziomu trudności. Przykładowo jeżeli przejdziesz na Normal i odpalisz New Game na innym poziomie trudności, zaczynasz bez tej możliwości.
Opublikowano 19 marca 200817 l Wlasnie przeszedlem i brak mi slow . Doskonala gra! Zaraz zabieram sie za jedynke na PS2. Dziwne ze wczesniej zbytnio grac mi sie nie chcialo (skonczylem na zabiciu hydry ).
Opublikowano 19 marca 200817 l Wlasnie przeszedlem i brak mi slow . Doskonala gra! Zaraz zabieram sie za jedynke na PS2. Dziwne ze wczesniej zbytnio grac mi sie nie chcialo (skonczylem na zabiciu hydry ). GoW2 jest o wiele lepszy od jedynki A co do GoW: CoO, właśnie jestem w Hadesie i walczę z śmiercią na statku. Pierwsze podejście zakończyło sie smiercią, ale zamiast game over, Kratos budzi się w innym miejscu przypięty łańcuchami do ściany. Jeżeli wygram z tym bossem to później akcja potoczy się tak samo (czyli łańcuchi i ściana) czy zupełnie inaczej? Dużą część gry mam za sobą? Edytowane 19 marca 200817 l przez YETI
Opublikowano 19 marca 200817 l Wlasnie przeszedlem i brak mi slow . Doskonala gra! Zaraz zabieram sie za jedynke na PS2. Dziwne ze wczesniej zbytnio grac mi sie nie chcialo (skonczylem na zabiciu hydry ). GoW2 jest o wiele lepszy od jedynki A co do GoW: CoO, właśnie jestem w Hadesie i walczę z śmiercią na statku. Pierwsze podejście zakończyło sie smiercią, ale zamiast game over, Kratos budzi się w innym miejscu przypięty łańcuchami do ściany. Jeżeli wygram z tym bossem to później akcja potoczy się tak samo (czyli łańcuchi i ściana) czy zupełnie inaczej? Dużą część gry mam za sobą? ta "śmierć" jest obowiązkowa, nie ma innej opcji . No dużo, to ci nie zostało. Edytowane 19 marca 200817 l przez Hela
Opublikowano 19 marca 200817 l nie przepadalem za seria gow na ps2, wolalem devil may cry, ale gow na psp niezle mnie wciagnal, swietna gra, muzyka i grafika miodzio, szkoda ze krotka ale to juz sporo osob pisalo wczesniej
Opublikowano 19 marca 200817 l tylko 6-7godzin? hmm... ale za to jakie Zabrałam się do gierki dzisiaj. Cudo. Po dwóch częściach na ps2 mój głód został zaspokojony. W ogóle nie odczuwam braku drugiego analooga i małego ekranu. Mistrzostwo.
Opublikowano 20 marca 200817 l no tak, sterowaie wyszlo bardzo dobrze... hmmm mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze lepiej niz na ps2, ale to tylko moje osobiste zdanie konwersja na ps2 pewnie nie bedzie cierpiec na efekt SHO :> @ MoniqaPS2PSP - fajny avek, nawet pasuje do nicka
Opublikowano 20 marca 200817 l Nie wiem jaki program jest teraz ponizej szkoly wyzszej, ale powinniscie wiedziec z mitologii, ze ten Pan na statku, to nie jest zadna smierc, tylko CHARON . Plywa po Styksie .
Opublikowano 20 marca 200817 l Kurcze, nie moge ukonczyc drugiego Chellenge of Hades :<. Juz kilkadziesiat razy probowalem wszystkich wytluc, ale minimum do jakiego doszedlem to 7 zywych . Mam nadzieje ze dzisiaj mi sie uda . Hmm... Jedna rzecza ktora zbytnio mi sie nie spodobala po przejsciu gry, to ilosc materialow dodatkowych. Galeria to zaledwie kilka obrazkow :< . W jedynce (ps2) przed przejsciem gry jest wiecej do ogladania niz tu po przejsciu . Mowi sie trudno .
Opublikowano 20 marca 200817 l no tak, sterowaie wyszlo bardzo dobrze... hmmm mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze lepiej niz na ps2, ale to tylko moje osobiste zdanie konwersja na ps2 pewnie nie bedzie cierpiec na efekt SHO :> @ MoniqaPS2PSP - fajny avek, nawet pasuje do nicka GoW CoO wyjdzie na ps2? Zastanawiam się czy psp będzie miało w ogóle jakies exclusivy. Bezensowna reanimacja ps2. Mogliby się skupic na zaniedbywanej psp. co to za radocha mieć Sh/ratcheta/gow na psp jak i tak identyczna wersja wyjdzie na ps2? :wkurzony: SIC! Co do avatara - jak się rejestrowałam nie miałam jescze next genów. Edytowane 20 marca 200817 l przez MoniqaPS2PSP
Opublikowano 20 marca 200817 l tak sobie tylko napisalem xD z ta konwersja ale znajac zycie... konwersja pewnie bedzie tak jak SF, SHO...
Opublikowano 20 marca 200817 l 4:18h a ostatni boss to porazka, spodziewalem sie walki z Atlasem to teraz pora na very hard zapewniam ze na ostatnim bosie nie raz bedziesz chciał rozwalić konsole na scianie pierwsza faza walki jest hardcorowa:)
Opublikowano 20 marca 200817 l Mi pierwsze przejscie na normalu zajelo 8h, wiec na dlugosc gry nie narzekam . Juz kilka godzin mecze drugi Challenge of Hades, prawie udaje mi sie go ukonczyc .
Opublikowano 20 marca 200817 l 4:18h a ostatni boss to porazka, spodziewalem sie walki z Atlasem to teraz pora na very hard zapewniam ze na ostatnim bosie nie raz bedziesz chciał rozwalić konsole na scianie pierwsza faza walki jest hardcorowa:) nie chodzi mi o poziom trudnosci ostatniej walki, tylko o to ze spodziewalem sie czegos "duzego" =]
Opublikowano 21 marca 200817 l Mi pierwsze przejscie na normalu zajelo 8h, wiec na dlugosc gry nie narzekam . Juz kilka godzin mecze drugi Challenge of Hades, prawie udaje mi sie go ukonczyc . Aleś się guzdrał. Chyba mamy nowy rekord w powolnym przechodzeniu Niech dadzą już odpocząć starej, poczciwej PS2. O ile przeniesienie SH:O na PS2 było w miarę zrozumiałe (ostatni Silent na Czarnulę, lizanie ran po SH4), to kompletnie nie rozumiem przeniesienia Ratcheta. PSP połączone pępowiną z PS2 - czas, by ją oderwać, bo to wpędza konsolę do grobu.
Opublikowano 21 marca 200817 l dostawa nowych gier na umierajaca konsole wpedza ja do grobu? sry ale nie wydaje mi sie. imo SONY jest genialne, zarabia podwojnie na tej samej grze. wszyscy sa szczesliwi- ci co maja ps2 i nie stac ich na next-gen'a moga se ciorac w hity z psp a japonski koncern trzepie ostra kapuche. podziwiam
Opublikowano 21 marca 200817 l Gdybyś miał PS2, PSP i Silent Hill Origins: kupiłbyś na PSP czy PS2? Do grobu wpędza PSP to, że najlepsze tytuły są wydawane na jej większego odpowiednika, na którym, nie oszukujmy się, granie jest o wiele wygodniejsze i bardziej rajcowne. No ale dość OT, wróćmy do tematu.
Opublikowano 21 marca 200817 l ja też mam mieszane uczucia do ostatniego bosa, mogli zrobić jakiegoś typowego "bad character" a tu dali postać w pewnym sensie tragiczną
Opublikowano 26 marca 200817 l Uff... GoW CoO jestem podjarana jak dziecko. Pierwsze podejście 4 godz. 40 min. Zdecydowanie za mało ale mi to nie przeszkadza bo gra mnie po prostu miażdży i na pewno przejdę ją jeszcze nie raz. Rozczarowuje ilość broni,magii i bossów.... cóż ale to tylko handheld. Czekam na GoW 3 :slinotok: Edytowane 26 marca 200817 l przez MoniqaPS2PSP