Opublikowano 6 kwietnia 200916 l to jest tak jak z mgs'ami. najlepiej grac zgodnie z datami premier ;]
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Zjechałem właśnie do Hadesu . Dużo mi jeszcze zostało do końca gry? Edytowane 14 kwietnia 200916 l przez Di
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Już...? Na liczniku mam bodaj 2:30 (na pewno poniżej 3h). Z drugiej strony gram na easy, bo chciałem po prostu sprawdzić grę. Można później zacząć od nowa, na innym poziomie trudności, ze zdobytymi już itemami?
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l trzeba bylo grac na medium to mialbys moze cos kolo 3:30 ;] trzeba było grać na god to miałbyś może coś koło 7 godzin ;]
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Można później zacząć od nowa, na innym poziomie trudności, ze zdobytymi już itemami?
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l No ja przechodząc z Easy na God'a nie miałem takiej możliwości niestety.
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Można później zacząć od nowa, na innym poziomie trudności, ze zdobytymi już itemami? o ile kojaze to grajac drugi raz mozesz wybrac nowe itemy tylko na słabszym lub rownym poziomie trudnosci, wiec jak grasz na easy a potem zagrasz na czyms trudniejszym to nie bedziesz mogl nic uzywac, gdybys zaczal na hardzie moglbys ich uzywac na medium i easy potem ale nie martw sie - inne stroje sa jak zwykle debilne
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l pewnie tak, a nawet jesli nie to wymagania jakie trzeba spelnic zeby to odblokowac byly tak kosmiczne ze pewnie nikt tego nie zrobi ;p
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l faktycznie tytuł nieco kuleje w kategorii replayability. RAD wrzucili mało interesujące i niezbyt zachęcające nagrody za pokonanie gry na najwyższym poziomie trudności. jeśli dla kogoś samo przejście god mode nie jest wystarczającą nagrodą, to może odpuścić przechodzenie tej gry po raz kolejny z biegu. jakkolwiek zakładam, że po pewnym czasie wróci się do tej gry z przyjemnością porównywalną do poprzedników z PS2.