kamilpolpak 61 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 dla mnie najciekawszą historię ma ben, Lock. i trochę kate Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Ben, Locke, Eko, Faraday, Sayid, Sawyer i Hurley czyli imo najlepsze postaci serialu. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 pozostaje mi się zgodzić z powyższym panem. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Po 4 sezonie najlepsze historie ma Ben i Locke ofkoz. Potem Jack, którego retro mimo że trochę nudne to jednak przyciągają, są Lostowe. Retro Hurley'a już nie są takie interesujące a Faraday'a nadal za mało wiemy. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Po obejrzeniu 1 i 2giego sez myślałam sobie ''Łaaa, ale ten Lock jest zayebysty''. Może dlatego, że zwracał na siebie dużą uwagę. Po skończeniu 4sez jednak uznałam, że mam w du/pie tego człowieka ;p. Interesują mnie najbardziej dalsze losy Kate, Sawyer'a, Sun, Linus'a i Aaron'a. :] Cytuj
Gość Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Aarona? Mam nadzieje że nigdy nie doczekamy się jego flashforwardów. Chociaż znając serial to całkiem możliwe. Ja czekam z niecierpliwością na Faradaya i tego skośnookiego duchołapa. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 A czemu nie ? W końcu będzie opiekowała się nim kobieta, która ma bardzo ciekawą historię ;p. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) Ben, Locke, Eko, Faraday, Sayid, Sawyer i Hurley czyli imo najlepsze postaci serialu. racja postacie wymiatają, Eko zarąbisty ale Sayid mi się najbardziej podoba chociaż Locke też coś w sobie ma ogólnie serial w dechę. Edytowane 19 marca 2009 przez matrix_dk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi