Plugawy 3 687 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 ale sie załatwiłeś.. tylko współczuc Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Jakie ćwiczenia się wykonuje w damskich butach? Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 w pewna niedziele, przed zamknieciem na szybko sam robilem klatke. Bylo kilka osob, ale tak rozlokowanych ze nikt mnie nie widzial . Przy ostatnim wycisnieciu (myslalem ze dam rade) przeliczylem sie .. ciezar z klaty musialem "przeturlac" przez brzuch i nogi, na szczescie nic sie nie stalo (70 kg). wiecej "smiechu warte" chyba nie było , przynajmniej w moim wykonaniu:) Cytuj
kold 8 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Jakie ćwiczenia się wykonuje w damskich butach? Wlasnie zadnych ;]. Generalnie reka juz jest dosc sprawna, tylko bolesne sa te skrzepy, ale mysle, ze za 2 miesiace i bedzie okej. Jednak do ruchu juz wrocilem - plecy, brzuch, rehabilitacja reki w basenie ;]. Zdjecie pamiatkowe Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 ja wypadku nie mialem, a klate zawsze robie z partnerem. ale typek kiedys cwiczyl wyciskanie sztangielkami, nad glowa sie zderzyly i odprysk metalu wbił mu sie w gałke oczna, w szpitalu musieli mu to wyciagac Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=YpCrFRjvwcg&NR=1 koleś przechodzi do legendy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD obczajcie inne filmiki, np. bodybuilding xD http://www.youtube.com/watch?v=gE6G2qps5Ts na zachętę xDDD Edytowane 10 lipca 2009 przez Tori Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 O (pipi), nie wierzę :o przesadzony koleś z lekka Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Nie miałem żadnych poważniejszych urazów (odpukać), zwykłe naderwania itp. Przypomina mi się jedna zabawna historia. Wróciłem na siłownie po ponad miesięcznej przerwie. Zabrałem się dość ostro do treningu, robiłem min. klatkę. Na następny dzień nie mogłem zejść po schodach. Klatka była strasznie napuchnięta, wyglądało to tak, jakbym wczepił sobie silikon. Nawet jazda w samochodzie stanowiła problem, jedna większa dziura, auto podskakuje, a wraz z nim moja klatka, a raczej piersi hehe Więc uważajcie gdy wracacie na siłownie po dłuższej przerwie Cytuj
Tori 12 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Nasza salka miała kapitalny remont. W tym nowy parkiet, który w połączeniu ze spoconymi stopami odgrywa rolę lodowiska. Wyobraźcie sobie wysokie kopnięcia, jakieś hardkorowe kombinacje w połączeniu z taką nawierzchnią. Tym sposobem każdy przynajmniej raz zaliczył porządną glebę. Jeden chłopak na sparringu zrobił unik przed lewym prostym, ale zrobił to tak niefortunnie, że wypie.dolił się do tyłu, zaliczając prawie nokaut, bo przyje.bał głową o ziemię. Hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi