Opublikowano 25 stycznia 200817 l kumpel mówił mi , że oglądał ostatnio z polskimi napisami............jeżeli wiecie coś na ten temat to prosze o linka
Opublikowano 28 stycznia 200817 l No właśnie, mocny ot, animesub wam działa czy to mój net? leży i kwiczy ;[
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l to anime mozna ogladnac z napisami na [post= ]kreskowki.fani.pl[/post]
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Claymore byl calkiem ciekawy... dopoki nie zaczeto na sile wciskac niektorym paniom chorych atakow i przemian xD Bo poczatek byl naprawde niezly.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l Fanow tego anime (sa tu tacy ?) ucieszy informacja, ze Anime Gate wyda je u nas na dvd. Pierwsza plyta (z trzech) jest juz w sprzedazy. http://www.anime-gate.pl/modules.php?name=...Anime&id=53
Opublikowano 22 listopada 200915 l da się to obejrzeć? jesli sugerujesz sie gra zawiedziesz sie to bardziej zblizone jest do mangi i ma niewiele wspolnego z gra.. jednym sie to wlasnie podoba innym nie najlepiej samemu sie przekonac... mnie osobiscie sie podobalo...
Opublikowano 26 listopada 200915 l Moja opinia o tym anime jest pozytywna jest to jedno z kilku anime ktore obejrzalem wiecej niz raz wiec zaliczam devila do top 50 anime
Opublikowano 12 lipca 201014 l Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek tego anime. Podobał mi się nawet ^_^ Szkoda że Dante to nie taki beszczelny chłystek jak w DMC 3 . Edytowane 12 lipca 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Szczerze? Nie . Obejrzałem dwa odcinki , i widzę że oprócz postaci serial nie ma klimatu . Dante zramolał , choć podobają mi się jego teksty. Z tego co wiem im bliżej końca odcinków tym gorzej , dzisiaj jak obejrzę 3 i 4 odcinek to postaram sie napisać czy tak się sprawy mają.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l - zero klimatu DMC - wyblakły Dante - walki trwające półtorej minuty - w zasadzie brak jakiejkolwiek fabuły Przynajmniej tak dobre jak pierwszy Hellsing? Nie. To anime to zwyczajne ścierwo powstałe w celu zarobienia na fanach serii. Może dla kogoś będzie to jakaś rekomendacja?