Figlarz 1 272 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 @Globus - a Ty tymczasem grałeś drugiego turnieja w PESa (jesli dobrze pamiętam ), tzw. "nocnego". Czekam na EP6 od zakończenia się EP5. Obiecałem sobie, że na pewno pojadę, choćby drugi kraniec Polski. Impreza niesamowita. Te wszystkie "zgrzyty" są zawsze, na każdej, mniejszej nawet imprze, także IMO nie ma co odkładać EP6 przez jednego (czy tam paru) idiotę. Zrobimy ściepę na lakierowanie dla Ściery i będzie po problemie Mam nadzieję, że Zg(Red.)zi już planują następne Party. Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Ale to później graliśmy, gdzieś koło 1 zaczęliśmy, dobrze pamiętam? Wcześniej kilka godzin leżała. Swoją drogą to mały fuks, że nikt jej nie popieprzył. Cytuj
Gość kat_robert Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 a mnie nie bylo na zadnym ep i wcale nie zaluje choc na kazdym chcialem byc co ma byc w tym takiego wspanialego? ludzie ktorzy graja na konsolach? no znam paru takich ludzie ktorzy czytaja PE? sadzac po listach to niektorzy moga byc ok, ale niektorzy sugeruja sie zastonowic nad sensem usuwania niektorych jednostek ze spoleczenstwa impreza, dobra zabawa, picie , granie? zeby to miec wcale nie musze jechac na EP owszem, od jakiegos czasu mam cos takiego jak chec spotkania na zywo osob ktore znam z netu, ale to za malo ps. bylbym zapomnial zgredy, zgredy, zgredy, bede mogl dotknac HIVa i zapytac sciery jak to naprawde z shiva bylo Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Na EP zażywanie narkotyków jest normalne? Czy raczej nic takiego się na tej imprezie nie dzieje? Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 a Jak chłopacy myślicie bedzie w Tym roku EP czy nie?? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 Na EP zażywanie narkotyków jest normalne?Czy raczej nic takiego się na tej imprezie nie dzieje? No właśnie, bez narkotyków beznadzieja. Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Każdy robi to co lubi, ale Ep ma świetny klimat kradzieże, ja miałem kamerę ,konsole i wszystko leżało a ja sobie latałem ale poprosiłem o Pilnowanie i dlatego nic nie zgineło zresztą kradzieże to własna nie uwaga. Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 no co z Wami zgredy! robicie w tym roku EP? ale w katowicach! dajcie znać bo trzeba juz wszystko planować, bilety lotnicze kupować, sprzęt szykować. Nigdy na Extreme Party nie byłem, ale to jest moje marzenie. Takze czekam:) Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Gdzie się odbedzie i czy wpuscicie 13-latka? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Zgłoś się do jakiegoś moda po bana. Cytuj
KOMODO 95 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Gdzie się odbedzie i czy wpuscicie 13-latka? BTW, przypomniales mi jedno zajscia, kiedy matka "upowazniala" niepelnoletniego syna do wejscia na EP. Jakies sporzadzanie na szybko "pozwolenia" na byle jak wydartej kartce, podczas gdy cala reszta "niepelnolatkow" przechodzila jakby nigdy nic:). W sumie dlaczego ostatnie EP bylo od 18 lat? Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Ja na poprzednim EP byłem tuż przed 18-nastką i miałem gdzieś w portfelu ukryte pozwolenie "Tak na wszelki wypadek" Oczywiście problemu żadnego nie było. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Ja na poprzednim EP byłem na miesiąc przed piętnastymi urodzinami, a pozwolenie miałem w kieszeni (na wszelki wypadek). Taa...ciekawe czy w tym roku się tego EP6 doczekamy? Teraz zgredy nie moga się usprawiedliwiać przeprowadzką redakcji Edytowane 20 kwietnia 2008 przez zaton666 Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 proponuję ukryć samochód Ściery wśród płyt azbestowych Cytuj
_Blizzard_ 1 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 miesiąc później wizyta w szpitalu i nie przyjemna wiadomość raczek na obiadek Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Jak co, to azbest można wziąć z osiedla mojego kumpla Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 wciąż nie wiem czy mam łatwić urlop pod EP6 Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Raczej nic z tego, mało czasu już... Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 (edytowane) Raczej nic z tego, mało czasu już... Ano. Poprzednie EP było zapowiedziane w kwietniowym/majowym numerze już.... Edytowane 19 maja 2008 przez zaton666 Cytuj
jubei100 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 (edytowane) I w ten sposób redakcja powoli traci swoich czytelników, bo nie umieją ani razu odpowiedzieć czy będzie czy nie będzie EP6, tylko milczą i olewają ludzi zamiast powiedzieć. Takie zachowanie jest wręcz chamskie z ich strony 9 zachowują się jakby byli niewiadomo kim, a reszte ludzi mieli gdzieś). Edytowane 25 maja 2008 przez jubei100 Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 I w ten sposób redakcja powoli traci swoich czytelników, bo nie umieją ani razu odpowiedzieć czy będzie czy nie będzie EP6, tylko milczą i olewają ludzi zamiast powiedzieć. Takie zachowanie jest wręcz chamskie z ich strony 9 zachowują się jakby byli niewiadomo kim, a reszte ludzi mieli gdzieś). Widzisz? Jeszcze 100mln lat i Emo Plus będzie rządzić na rynku. Cytuj
metral 18 Opublikowano 13 czerwca 2008 Opublikowano 13 czerwca 2008 I w ten sposób redakcja powoli traci swoich czytelników, bo nie umieją ani razu odpowiedzieć czy będzie czy nie będzie EP6, tylko milczą i olewają ludzi zamiast powiedzieć. Takie zachowanie jest wręcz chamskie z ich strony 9 zachowują się jakby byli niewiadomo kim, a reszte ludzi mieli gdzieś). Nie rozumiem Ciebie. Stanowisko redakcji było jednoznaczne w najbliższym czasie o EP 6 można pomarzyć. Cytuj
Gruzin Bandyta 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Panowie kaman, skręccie coś na koniec sierpnia albo na wrzesien... pretty please ! Będziemy grzeczni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi