Kiler8888 0 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 z tego co wiem to PE obejmuje patronat nad Xbox Fun Day, i to chyba byłoby na tyle imprez ze zgredami Cytuj
Lain 107 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Zorganizujcie coś w '09 ;f Taczibana funduje domki dla wszystkich xD Edit Ukyo: Chyba ty ... Edit Lain: :* Edytowane 15 stycznia 2009 przez Lain Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Kurcze, skoro zgredzi nie mają czasu/chęci/pieniędzy/czegokolwiek to sami coś zorganizujmy, a oni przyjadą na gotowe jako VIP. Założę się, że jest tu kilka osób, które chętnie by się podjęły takiego przedsięwzięcia, mają do tego możliwości i zdolności. Bo takie marudzenie, a kiedy, a dlaczego, a po co tylko skutecznie zniechęca... Ja się na takich rzeczach nie znam, poza tym z małym dzieckiem ciężko by było, więc odpadam Cytuj
Lain 107 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 No właśnie. Można by samemu coś skołować, ale kto się tego podejmie ? ;p Wiadomo, że to nie hop-siup :> Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 najpierw region gdzie ma to być...... po regionie poszukać na necie wynajem domkow letniskowych itp, zadzwonic, pogadac, dowiedziec sie, zapytac o kaucje i ogloscic na forum potrzeba do tego 7-8 ludzi, pełnoletnich, zorganizowanych, poważnych jak Myszaq . Najlepiej z okolic gdzie będzie orgaizowane party. reszta sama pojdzie. organizacja tej małej grupki zależy od powodzenia zadania. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Najlepiej w okolicach Krakowa! Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Ilo osób tyle zdań... a może ankieta? Taka regionowa - mazowsze, mazury itp... potem sie wybierze miasto... bedzie najlatwiej. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Najlepiej w okolicach Krakowa! może być! a jak nie w Kraku to w Zakopanem jest też dużo wolnej przestrzeni :] Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Myślę że to dobry czas na myślenie co i jak z EP6. Dobrze by było wybrać do końca miesiąca te co najwyżej 10 osob. Później zrobić ankietę co gdzie i kiedy. Najlepiej by było ją zakończyć przed końcem lutego. Potem już tylko dzwonić pytać się i ustalać. To tak naprawdę nie jest trudne wystarczy organizacji i poświecenia ciut więcej czasu. Więc jeśli są chetni do pomocy dawać tu. Zgłaszam swoja Kandydaturę . Cytuj
Lain 107 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No, ja też mogę pomóc o ile będę w stanie. ; p Btw. może najpierw ankieta z miejscowościami , potem z datą EP i na końcu dzwonimy itp.? ;f Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No, ja też mogę pomóc o ile będę w stanie. ; p Btw. może najpierw ankieta z miejscowościami , potem z datą EP i na końcu dzwonimy itp.? ;f jeśli wytrzymasz to pomożesz. ankieta bedzie jak bedzie ekipa. pozniej usiadziemy i pomyslimy co dalej. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Sprawdzić ile osób jest chętnych można podczas ustalania daty ;] Bo dopóki nie będzie ustalona miejscowość posty będą takie ''EE.no wpadnę jak będzie w Warszawie/Łodzi/Gdańsku/Wy(pipi)ejowie wielkim'' . :> Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Najlepiej w okolicach Krakowa! Nie okolice wroclawia! Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Najlepiej w okolicach Krakowa! Nie okolice wroclawia! MichAelis może wejdziesz w to. Sprawdzić ile osób jest chętnych można podczas ustalania daty ;] Bo dopóki nie będzie ustalona miejscowość posty będą takie ''EE.no wpadnę jak będzie w Warszawie/Łodzi/Gdańsku/Wy(pipi)ejowie wielkim'' . :> wiesz, mogę się mylić ale chyba jest lepiej zadecydować czy przyjechać na EP jeśli wiadome jest miejsce imprezy. nie ma sensu sprawdzać teraz kto che a kto nie, wiadomo że dużo ludzi na to czeka. jest wielu młodych graczy którzy słyszeli to i owo o innych EP i smai chcą zobaczyć jak to jest. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No przecież o tym piszę. :> A ankietę o miejscu.. podajemy miasta czy po prostu województwa? ; ] I wtedy wybieramy jakąś placówkę dogodną ? :> Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 nie ma sensu dawać miast/kurortów, jak wiemy jest wiele pieknych miejsc. najlepiej wojewodztwa dac w ankiecie. userzy wybiora , zaś nasza ekipa odpowiedzialna za organizacje podejmie dalsze kroki czyli zadecyduje o miescowosci. wiadomo ze nasze piękne woj. nie są wielkosci stanów w US. więc nikt płakał nie bedzie jak wybierzemy np okolice krakowa czy okolice npweg sącza. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Myślę że to dobry czas na myślenie co i jak z EP6. Dobrze by było wybrać do końca miesiąca te co najwyżej 10 osob. Później zrobić ankietę co gdzie i kiedy. Najlepiej by było ją zakończyć przed końcem lutego. Potem już tylko dzwonić pytać się i ustalać. To tak naprawdę nie jest trudne wystarczy organizacji i poświecenia ciut więcej czasu. Więc jeśli są chetni do pomocy dawać tu. Zgłaszam swoja Kandydaturę . to i ja rowniez No, ja też mogę pomóc o ile będę w stanie. ; p Btw. może najpierw ankieta z miejscowościami , potem z datą EP i na końcu dzwonimy itp.? ;f And my axe! Wybrzeże z dostępem do plaży i wody to jedyne, sensowne miejsce. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Moze u mnie przy granicy z Ukraina? Raptem kilka kilosow do przejscia, a wiadomo na UA bardzo tani alkohol i fajki. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Spoko bartiz, spodziewaj się nas we wakacje. Wbijemy Ci na chatę. ; ) Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 W nowym numerze Extreme jest napisane, ze w Warszawie w klubie LUCID. To prawda ? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 nie, to taki psikus. http://www.psxextreme.info/Extreme-Party-6...009-t77375.html Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Nie moglem znalesc nigdzie tematu i zastanawialo mnie dlaczego nie ma w ogole info o tym - dzieki. Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Mam nadzieję, że dacie w końcu możliwość ściągnięcia relacji z EP z internetu, a nie będziecie sobie życzyć zakupu towaru za 100zł, żeby takową dostać. I to w dodatku jeszcze w odpowiednim czasie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi