Reiko 12 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 skąd wiedziałeś, że tu wejdę? Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Nienawidze kompletnie kuchni meksykanskiej. Najadlem sie tego w Stanach, i przy kazdym podejsciu, probie skosztowania mam w przeciagu pieciu sekund serdecznie dosc. A najsmieszniejsze jest to, ze typowe meksykanskie wyrobi bardzo czesto podaja w roznych samolotach, poczekalniach, etc. Tak czy inaczej, na dzwiek slowa tortillos, albo burito, od razu odechciewa mi sie jesc. Preferuje jedzenie wloskie, chinskie, rowniez polskie. Lubie makarony, uwielbiam kurczaka w kazdej postaci (swietny jest w sosie pomidorowym, ananasowym, etc). Gotuje czesto sam, albo stoluje sie na miescie ;] Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 skąd wiedziałeś, że tu wejdę? tyle wiesz ile zjesz, czy jakos tak Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Ja jem praktycznie wszystko i to bardzo często W tym tkwi właśnie mój problem. Potrafie jeść co chwile, np. jak nic nie mam do roboty czy mam się uczyć, naczęściej schodze do lodówki i coś jem. Niezależnie od pory, czasem nawet koło 2. w nocy jak przed snem np. jeszcze chce coś obejrzeć. Troche to nie współgra z ćwiczeniem na siłowni i podobno jest nie zdrowe, ale cóż, za żadną diete nie chce się brać BTW Żeby nie było- nie jestem gruby, podobno mam dobrą przemiane materii Cytuj
kold 8 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Jak rzucilem szlugi to popier.dalam do sklepu po mieszanki bakaliowe... Sniadanie zaczynam od owoca, herbaty i pol Ciabaty (cala wazy 300g), w ktora laduje piers kury, albo puszke tunczyka, smaruje swoim dressingiem, warzywa. Druga polowke zabieram na zajecia, zjadam o ok. 12. Wpadam do chaty, zaczynam od zupy, potem 2 kromki czarnego chleba ze sledziem w curry, potem jakies jablko i teraz wcinam miche brazowego ryzu z kurzym cyckiem, 2 podgrzybkami, cebulka, do tego ogorek i papryka. Pewnie jeszcze zjem musli... Ano i ananasa podjadalem... Ale seryjnie jak przestalem jarac, to duzo zre o_O. Poza tym brazowy ryz rzoooondziiiii!! Fascynujace, nie? ;] Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Ja gotuje sam. Nie lubie kurczaka, lubie za to kazde inne czerwone mieso: od łososia, po swinke i konika. Najbardziej lubie surowe mięso np. kotlet tatarski. Do tego jakies piwko i kromka białego chleba, bo czarnego nie lubie. Nie jem na miescie, bo lubie wiedziec co jem. W ogole nie lubie fast-foodow chyba, że sam sobie zrobie hamburgera(tylko wtedy to nie jest takie "fast") Lubie kuchnie polską, meksykanską, chinską..każdą. Oby było mięso i najlepiej na ostro. Czasem tez jakiegos kalmara w(pipi)e czy inne owoce morza. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Jem sporo(nieraz mam syndrom "tasiemca" ), śniadanie i kolację robię sam zazwyczaj, co do obiadu zawsze mamusia coś upichci i to są dla mnie piękne chwile bo moja rodzicielka ma talent kulinarny. Fast foody bardzo rzadko, a tak to co się nawinie. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Nienawidze kompletnie kuchni meksykanskiej. Najadlem sie tego w Stanach, i przy kazdym podejsciu, probie skosztowania mam w przeciagu pieciu sekund serdecznie dosc. A najsmieszniejsze jest to, ze typowe meksykanskie wyrobi bardzo czesto podaja w roznych samolotach, poczekalniach, etc. Tak czy inaczej, na dzwiek slowa tortillos, albo burito, od razu odechciewa mi sie jesc. Preferuje jedzenie wloskie, chinskie, rowniez polskie. Lubie makarony, uwielbiam kurczaka w kazdej postaci (swietny jest w sosie pomidorowym, ananasowym, etc). Gotuje czesto sam, albo stoluje sie na miescie ;] Meksykańska kuchnia- palce lizać! Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) Ja jestem chory na włoskie potrawy narodowe. Spaghetti i Lasagne. Oczywiście sam robie, a moja lazania (a konkretnie sos) to absolutny przysmak w rodzinie. Oprócz tego uweilbiam typową wielkopolską potrawę - pyry z gzikiem i szczypiorkiem. Kto nie wie co to za potrawa niech żałuje Edytowane 9 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Lubie dobrze zjeść, a z gotowaniem jest różnie. Potrafię sam zrobić świetne spaghetti, dobrze wychodzi zawsze coś na śniadanie, (np. omlet, jajecznica:D) Lubie pierogi, uszka, ale kupuję je w sklepach. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Ja jej prawie wszystko co mamusia przygotuje czasem jest jakieś mięso które nie lubię tak właściwie to jem tylko wołowinę, i schab , często sam robię sobie robię obiady zwłaszcza makarony bo szybo się robi Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Preferuję ryby, owoce, jakiś nabiał, generalnie zdrowo jest Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 ogolnie lubie jeść i bardzo lubie samemu gotować , z grubsza kuchnie włoską ale w sumie jest duzo rzeczy ktore lubie, praktycznie cała reszta "moze byc" i tylko kilka wyjątkow ktorych serio nie lubie i wolal bym ich unikać Cytuj
jakee 29 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 Nienawidze kompletnie kuchni meksykanskiej. Najadlem sie tego w Stanach, i przy kazdym podejsciu, probie skosztowania mam w przeciagu pieciu sekund serdecznie dosc. A najsmieszniejsze jest to, ze typowe meksykanskie wyrobi bardzo czesto podaja w roznych samolotach, poczekalniach, etc. Tak czy inaczej, na dzwiek slowa tortillos, albo burito, od razu odechciewa mi sie jesc. Preferuje jedzenie wloskie, chinskie, rowniez polskie. Lubie makarony, uwielbiam kurczaka w kazdej postaci (swietny jest w sosie pomidorowym, ananasowym, etc). Gotuje czesto sam, albo stoluje sie na miescie ;] Nic się przez dwa lata nie zmieniło. Meksyk to zło. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Tylko zdrowe żarcie: białe mięso na parze (kurczak, ryba), świeże warzywa i owoce, chleb razowy własnej roboty!, mleko, oliwa z oliwek, twaróg, płatki owsiane, jajka, makaron. 1 1 Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Ja uwielbiam wszelkiej masci makarony, lasagne, spaghetti czy cannelloni w roznych wariacjach. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Wezcie ta przekleta ankiete. Nowego posta nie widac od wiekow a temat ciagle sie podbija do gory. x[ Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 podbijam, wypierdolic ankiete! Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Również jestem za. Albo najlepiej wywalić ten temat w pizdu. I tak tu nikt nie pisze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi