Dabman 104 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Na dev tak samo... Możesz tylko gry debug odpalić na debugach w kopiach, gier retail ( kopii czy też org. ) nie odpalisz na debug:) Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 W MM sa te debugi konsole i gry? Po ile? I czy sa zestawy. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 <_< debuga nie kupisz... Konsole debug mozesz dostac tylko gdy: Pracujesz w Sony Polska i masz stanowisko ktore tego wymaga Pracujesz w gazecie i macie na całą ekipę debuga po za tym musisz mieć NDA Non-Disclausure Agreement ( Umowa poufności ) Jeżeli spełniasz którykolwiek z tych warunków i amsz debuga, to stać Cie na oryginalne kopie gier... Więc gra nie warta świeczki Chyba że kupisz konsole nielegalnie, lecz wtedy koszt 1 kopii gry w wersji debug to ok 150 Funtów, więc to się mija z celem:) http://www.ps3news.com/forums/ps3-debug-test-consoles/ps3-test-tool-faq-106813.html Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 dzizys, zartowalem. Po co klepiecie o sprzecie ktory jest nieosiagalny, lub niepraktyczny. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 W takiej obudowie mógłbym mieć ps3 idealnie by się komponowało z hifi, vhs, etc Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 6x usb czytnik kart pamieci, najlepsze wydanie Cytuj
Berion 207 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 (edytowane) Na dev tak samo... Możesz tylko gry debug odpalić na debugach w kopiach, gier retail ( kopii czy też org. ) nie odpalisz na debug:) Bez grzebania w selfach nie... Po za tym na ps2nfo, aka ps3newz masz wyaźnie napisane: The TEST can:Run debug code from HDD, BD/DVD, PC Run retail code from HDD, BD Tyle, że to nieprawda. ;] Konsole debug mozesz dostac tylko gdy: Debug kity mają oczywiście też filmy deweloperskie i firmy świadczące usługi testów LC/QA. po za tym musisz mieć NDA Non-Disclausure Agreement ( Umowa poufności ) To nie jest coś co się ma tylko coś co się podpisuje. Wiem, czepiam się. ;] Edytowane 7 sierpnia 2010 przez Berion Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 To nie jest coś co się ma tylko coś co się podpisuje. Wiem, czepiam się. ;] Tu się mylisz... NDA jest umową dla firm o których Ci nie muszę pisać, ale również można "mieć" NDA przechodząc egzamin. Wtedy podchodzisz do NDA Exam. Wiem z doświadczenia... Microsoft NDA Exam np. Po za tym konsola test drugiej konsoli test nie jest rowna. Np. PS3 test w obudowie FAT, odpowiednik wersji 60tki z kompatybilnoscia wsteczna, odpowiednik wersji 80 bez kompatybilnosci ( obie maja tylko siec developerska ) Oraz wersja w budzie FAT ktora ma i kompatybilnosc wsteczna, i odpala wersje debug oraz retail, do tego ma 2 karty sieciowe, jedna do sieci normalnej ( mozesz laczyc sie z PSN ) oraz druga do sieci DEV ( mozesz laczyc sie z dev, do tego ma opcje kernel debbuger, wiec jest to nie tylko dev kit, ale rowniez test kit, ma 512 pamieci, a nie 256 jak tradycyjne ps3:D ) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 (edytowane) ma 512 pamieci, a nie 256 jak tradycyjne ps3:D ) Tak z ciekawości zapytam - której? 256 MB XDR DRAM czy 256 MB GDDR3 ? E: KK - Dzięki Edytowane 7 sierpnia 2010 przez Kyo Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Podejrzewam ze DRAM, bo to ta jest potrzebna do debugowania Cytuj
Berion 207 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 To nie jest coś co się ma tylko coś co się podpisuje. Wiem, czepiam się. ;] Tu się mylisz... NDA jest umową dla firm o których Ci nie muszę pisać, ale również można "mieć" NDA przechodząc egzamin. Wtedy podchodzisz do NDA Exam. Wiem z doświadczenia... Microsoft NDA Exam np. Hmm ja tam podpisywałem i była to umowa pomiędzy mną a firmą. No ok, niech Ci będzie. ;] Po za tym konsola test drugiej konsoli test nie jest rowna. Fakt, w między czasie poczytałem, że jest kilka debugów. Aż sprawdzę co my mamy (na pewno zwykły debug bo z jedną dziurą na RJ45). ;] Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 PSJailBreak http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=64935 http://www.youtube.com/watch?v=4jOEbZEkp9A http://www.youtube.com/watch?v=R6DxvQk0oJI Jeszcze jeden filmik Wszystko jak zazwyczaj wydaje się być przekonywujące, jak jest naprawdę przekonamy się pewnie niebawem. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Czyzby to byl dzien, w ktorym PS3 padło na kolana? http://psx-scene.com/forums/cmps_index.php PSX-SCENE is the first any ONLY website to CONFIRM that this product is working 100% Not by speculation but by being the only website to actually have testers with actual product in hand! We will have a video courtesy of OzModchips soon so stay tuned!!! Teraz ruch ze strony SONY Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Czyzby to byl dzien, w ktorym PS3 padło na kolana? http://psx-scene.com/forums/cmps_index.php PSX-SCENE is the first any ONLY website to CONFIRM that this product is working 100% Not by speculation but by being the only website to actually have testers with actual product in hand! We will have a video courtesy of OzModchips soon so stay tuned!!! Teraz ruch ze strony SONY No właśnie się zastanawiam, czy jeden update firmware'u nie załatwi sprawy... Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Stanął mi. Mam 6mb/s, mam siano na dysk twardy, i mam banana na ryju. Nareszcie konsola playstation bedzie pełnoprawnym produktem, hehe. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Jeśli to prawda to: - Ściąganie to żaden problem. Za czasów PS2 mało to ludzi ściągało jedną grę po kilka dni. Poza tym w kablówkach są łącza 25Mbit. - Kupujesz grę na premierze zgrywasz i tego samego dnia sprzedajesz 20zł taniej. - pożyczasz od kogoś zgrywasz i grasz. Żaden problem. Ja bym to wciągnął by nie orać napędu w PS3, ale na pewno nie za 110 Euro jak sobie wołają. Jak to nie fake i da się za rok wciągnąć za 200-300zł to biorę. 27 mają już to rozsyłać do tych co kupili więc do końca miesiąca będziemy wiedzieć co i jak, a pewnie nawet i wcześniej. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) Jeśli to prawda to ciekawe czy w przyszłych modelach Sony usunie porty USB Ironia mode off. E: A te ISO to niby jak? Na kilka części podzielone żeby na FAT32 wrzucić? Edytowane 19 sierpnia 2010 przez Kyo Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 moze teraz sony przemysli pomysl z zgrywaniem gier na hdd? w koncu od dawna nie pakuje sie do konsoli 40gb dysków ;] ale jak na razie uznaje, ze to fake... zobaczymy edit: mozliwe, ze hdd bedzie formatowany za pomoca tego ustrojstwa na 'jakistam' format plików - niewidoczny w windowsie. hmmm na tych filmikach nie ma przynajmniej okienka w stylu win xp, tak jak to bylo jakis rok temu przy podobnych newsach. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 moze teraz sony przemysli pomysl z zgrywaniem gier na hdd? w koncu od dawna nie pakuje sie do konsoli 40gb dysków ;] ale jak na razie uznaje, ze to fake... zobaczymy edit: mozliwe, ze hdd bedzie formatowany za pomoca tego ustrojstwa na 'jakistam' format plików - niewidoczny w windowsie. hmmm na tych filmikach nie ma przynajmniej okienka w stylu win xp, tak jak to bylo jakis rok temu przy podobnych newsach. Z tego co czytałem to działa na systemie FAT32 i pracują nad NTFS (czy jakoś tak ) Cytuj
kim 1 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Najlepsza ta czesc: * Play backups off your hard drives 2x as fast as off the blueray drive. This eliminates lags and glitches to provide you with smoother game play. Piraci beda miec lepszy single niz wszyscy inni Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 infamous mial cos kolo 7gb wiec srednio mi to pasuje do fat32.... Cytuj
xbor 54 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) infamous w wersji psstore, na płycie na pewno nie ma jednego pliku który waży 7gb, na jednym filmiku widać jak z płyty zgrywają się pojedyńcze pliki. Edytowane 19 sierpnia 2010 przez xbor Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Zaraz pojawi sie mnostwo dzieciarni i holoty pytajacej o "darmowe gry z netu". Sony musi zareagowac (bany na dzien dobry tym co nie graja w oryginaly), bo inaczej ta ich wszechobecna tolerancja (np. dzielenie sie grami na PSN) wpedzi ich do grobu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi