Jędrek 3 Opublikowano 8 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2008 W ten poniedzialek bedzie juz nowy ep? Juz mi sie wszystko pomieszalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2008 Boxed In First aired: 1/14/2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 11 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2008 Przez strajk scenarzystów trzeci sezon ma PRAWDOPODOBNIE obejmować tylko trzynaście odcinków, więc "final episode" pojawi sie w lutym. Jeśli chodzi o dokładne daty premier nowych epizodów, to od poniedziałku kontynuowany będzie trzeci sezon: 9 Boxed In 14 Stycznia 2008 10 Dirt Nap 21 Stycznia 2008 11 Under and Out 28 Stycznia 2008 12 Hell Or High Water 5 Lutego 2008 13 The Art of the Deal 12 Lutego 2008 Już mówi się o czwartej serii, która miałaby wystartować w najlepszym wypadku wiosną lub jesienią 2008. Osobiście byłbym raczej za tym, by serial definitywnie już się skończył - temat został chyba wyczerpany i pewnie wielu z Was się ze mną zgodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kuruku 0 Opublikowano 11 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2008 Problem w tym, że 13 odcinek został już dawno nakręcony. Czyli odcinek ten nie zakończy historii, więc jestem za 4 sezonem, który składałby się z około 10 odcinków kończących sensownie serial. Raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 12 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2008 Jeżeli już jesteśmy przy wytykaniu błędów, to zwróćcie uwagę na scenę z zastrzeleniem snajpera z helikoptera. W pewnym momencie pokazane jest, jak snajper spada w dół i leci obok trapezu, na którym nie ma Whistlera i Michaela (dosłownie 1,5-2 sekundy) W następnej scenie jednak już się na tym trapezie znajdują. mi się spodobała akcja, jak helikopter podczas ataku wysadza pusty samochód strażników ;]. Mogli chociaż jakieś kukły wsadzić. Pomimo tych wszystkich błędów podoba mi się ten sezon, klimat Sony fajny, do momentu jest brutalnie i ciężko, ale później klimat niemal jak w Fox River, jakoś za przyjemnie się tam zrobiło. Najlepsza akcja - jak Mahone wykańcza kolesia w 1 odcinku na ringu. Najc.hujowsza sprawa - zmarnowanie postaci Mahone'a. Z zimnego madafaki, precyzyjnego i bardzo inteligentnego zabójcy, zrobili tępego nikogo z halunami. Ja wiem że skończyły mu się leki i teraz jest na głodzie, ale kurde, większość scen z jego udziałem to pokazanie jak się trzęsie i widzi tego psychola z poprzednich sezonów. Wcześniej inteligencją dorównywał Michaelowi, teraz jest na siłe wrzuconym do serialu tępakiem. I czemu ta czarnula nie dostarczyła mu tych pigułek? no i największy dla mnie absurd - atak na więzienie. Przecież takie coś wywołałoby międzynarodowy skandal, jakby np. jakaś niemiecka firma przeprowadziła atak na polskie więzienie, no bezsens po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 12 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2008 Jeżeli już jesteśmy przy wytykaniu błędów, to zwróćcie uwagę na scenę z zastrzeleniem snajpera z helikoptera. W pewnym momencie pokazane jest, jak snajper spada w dół i leci obok trapezu, na którym nie ma Whistlera i Michaela (dosłownie 1,5-2 sekundy) W następnej scenie jednak już się na tym trapezie znajdują. klimat Sony fajny, do momentu jest brutalnie i ciężko, ale później klimat niemal jak w Fox River, jakoś za przyjemnie się tam zrobiło. no prosze Cie... Sona brutalna i ciezka to byla, najbardziej w trailerze 2 sezonu i pierwszym odcinku, pozniej okazalo sie, ze jest lzej niz w polskim przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 no właśnie to mniej więcej miałem na myśli, może źle się wyraziłem. Aczkolwiek z początku klimat mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekA Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 ten odcinek nie był zły co już jest ogromnym plusem. ale akcja ze śmiercią generała naciągnięta po zbóju. Cytuj Odnośnik do komentarza
montana 9 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 taa, skuta kobieta załatwia 2 uzbrojonych mezczyzn ale ogólnie stary dobry Prison Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 denerwujacy sie robi. mogli by juz go zakonczyc bo takie przeciaganie tematu na sile nic nie daje. no to co tu wyrzej piszecie 1 kua kobieta vs 2 uzbrojonych sraznikow albo helikopter aakujacy wiezienie w panamie co obeszlo sie bez jakiego wiekszego echa. takze klima sony wedlug mnie tak jak napisal Yacek robi sie jak w przedszkolu jeszcze brakuje zeby balwana na zime lepili . (wiem w anamie nie ma sniegu ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 No akcja mocno naciągana, trochę też irytowała mnie pobłażliwość generała w stosunku do Scofielda - niby w Sonie ma być brudno, ciężko i jesteś zdany tylko na siebie, a tu wygląda na to, że każdy idzie Ci na rękę . takze klima sony wedlug mnie tak jak napisal Yacek robi sie jak w przedszkolu jeszcze brakuje zeby balwana na zime lepili Rozwalił mnie moment, kiedy więźniowie grają w piłkę - no strach się bać wchodząc do takiego placu zabaw ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 taki sobie PB do konca s3 nie bedzie miec raczej juz dobrego odcinka bo kazdy bedzie na maxa naciagny Cytuj Odnośnik do komentarza
Stachu 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 taa, skuta kobieta załatwia 2 uzbrojonych mezczyzn ale ogólnie stary dobry Prison zeby ując jedna kobitkę wysłali mała armie, a zeby odbić zakładnika z rąk złych ludzi pojechał staruszek i jego kierowca. PB, glupi jak zawsze...jak dalej tak pojdzie to PB bedzie taką wspołczesną wersją Drużyny A :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza
montana 9 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 mówcie co chcecie -ja i tak bede go oglądał , bo zaden serial nie wciągnął mnie jak ten , a błedy zdarzają sie wszedzie . Sona rzeczywiscie tez mnie rozczarowała , jest tv , jest telefon , koszykówka , piłka nozna , kosci , jak sie postarasz mozesz miec pistolet i wszytskich pozabijac. No zyc nie umierac ! Hulaj dusza piekła nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 zaden serial nie wciągnął mnie jak ten , obejrzyj Dextera Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 zaden serial nie wciągnął mnie jak ten , obejrzyj Dextera Popieram!!! Jak dla mnie PB mógłby się zakończyć na drugim sezonie i miałby świetne odejście. Wszystko mogło zakończyć się z klasą, a tak wygrały pieniądze. Do tego bezsensowna śmierć Sary, której przeboleć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 taa, skuta kobieta załatwia 2 uzbrojonych mezczyzn ale ogólnie stary dobry Prison zeby ując jedna kobitkę wysłali mała armie, a zeby odbić zakładnika z rąk złych ludzi pojechał staruszek i jego kierowca. Hehe, a myślałem że tylko ja niepotrzebnie na to zwróciłem uwagę . Naprawdę pomimo całego szacunku do serialu (zwłaszcza pierwszego sezonu) muszę powiedzieć, że poziom absurdu w kolejnych odcinkach zdaje się wzrastać bardzo niebezpiecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
montana 9 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 Przymierzam sie własnie od jakiegos czasu do Dextera . Tez chciałem zeby zakonczyl sie na 2 sezonie , ale leci juz 3 to oglądam i pewnie 4 bedzie ( prawie na pewno ) Przeciez nie zabija sie kury znoszącej złote jajka ... Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 (edytowane) Oglądam to coś bez emocji odkąd zarżnęli pigułę ;[ Chamy jedne. Edytowane 17 stycznia 2008 przez ejcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin$ 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 Kolejny przeciętny, naciągany odcinek Sona wygląda trochę śmiesznie i ja jakoś w ogóle nie czuje jej klimatu (ni jak się to ma do Fox River). Końcowa akcja z tą babką Morgan totalnie do przewidzenia, nie mówiąc już jak bardzo naciągana. Mimo to serial będę oglądał z ciekawości co jeszcze wymyślą dla nas scenarzyści. Oj.. liczyłem na coś mocniejszego po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2008 w ciagu 2 godzin powinny sie pojawic napisy ciekawe czy kumulacja absurdow bedzie wieksza niz w 2 poprzednich epach Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 22 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2008 Nie wiem jak wam, ale mi ten odcinek naprawdę się spodobał. Szkoda, że znowu przerwa i kolejny odcinek za 2 tygodnie Dobrze, że w międzyczasie lost wyjdzie ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2008 ep calkiem niezly ale chyba nie do konca zagrala pewna sprawa: dziwne bylo troche to ze znim wlozyc ta srube to musieli podtrzymywac zeby sie to nie zawalilo a potem ja wyjal to konstrukcja byla stabilna dopiero jak Samy tam wlazl to sie zawalilo ale w sumie to gorsze bledy byly Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2008 (edytowane) jeszcze 3 odcinki i koniec sezonu (? - jest to spowodowane strajkiem ale on sie juz zakonczyl wiec te zakonczenie sezonu bedzie czyms w rodzaju dluzszej przerwy czy poprostu koniec sezonu mimo ze nie bylo 21 odcinkow) oraz czy bedzie kolejny? Odcinek taki sobie - sona coraz bardziej staje sie lajtowa - na poczatku byla pokazana w zlym swietle tutaj nic sie juz nie dzieje strasznego dante_666 - wydaje mi sie ze on wlozyl ja ale mi jej nie widzielismy wiec dlatego bez problemow otworzyl drzwi jak Sammy mial Whistlera bo widzial ze bedzie ciekawy tunelu ale wczesniej wyjal srube Edytowane 22 stycznia 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 22 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2008 hehe, wszedłem do tematu celem napisania, że mi się odcinek podoba, ale mnie ubiegliście ^_^ z tą śrubą signap chyba jednak nie zagrało. Bo dlaczego to nie zawaliło się od momentu wcyiągnięcia do podejśćia Sammyego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi