Skocz do zawartości

3 sezon PB [SPOILERY!]

Jędrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

moze Mike wiedzial ile potrzeba czasu na zawalenie sie stropu :} w sumie PB ma tyle bledow ^_^

Jak nazywa sie kawalek ktory leci gdy Sammy "medytuje" przed walka?

Mobb Deep - put em in their place :]

Edytowane przez signap
  • Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak to jest z tym całym Mahonem? Przecież nie dostał ćpania. Powinien sra.ć pod siebie, a nie pomykać w koszuli na kant. To samo T-Bag, wydaje mi się, że rybak miał go wkręcić jeśli załatwi Sammy'ego.

Opublikowano

Podobał mi sie odcinek nie ma co :( Susan zbiera haki na wszystkich .Swoją drogą ciekawe czy Linc odpali bombe ... Scofield zbiera kolejną paczke , zauwazyliscie ze dziwnie jakos zgodził sie na T-Baga , chyba chce go wykiwac. A McGradyego to chyba chce oszczedzic tzn. nie wszyscy muszą przezyc ucieczke ^_^ Sucre ma lipe , ale jego problem , mógł nie przelewac od razu tej kasy na konto.Kurde i znowu czekanie , 2 tygodnie.

Opublikowano

montana - wydaje mi sie ze Mike'owi jest obojetnie czy wyjdzie z nim czy bez niego bo najbardziej zalezy mu na Whistlerze (LJ)

montana - wydaje mi sie ze Mike'owi jest obojetnie czy wyjdzie z nim czy bez niego bo najbardziej zalezy mu na Whistlerze (LJ)

Opublikowano

ale o kogo Ci chodzi signap ? O T-Baga czy McGradyego ? Bo T-Baga to on zawsze niechetnie zabiera , ma jakies tam sumienie i nie chce wypuscic go z wiezienia , bo wiadomo ze bedą nowe ofiary , duzo nowych ofiar.Swoją drogą twórcy zarzekali sie ze T-Bag w 3 sezonie bedzie taki zły ze głowa mała , a póki co jest potulny jak baranek.

A co do tego o co sie wczesniej pytałes to nie wiadomo nic na razie . Raczej sezon sie zakonczy na tych 13 odcinkach i prawdopodobnie bedzie 4 , ale to są nie potwierdzone informacje.13 odcinek bedzie trwal 2 godziny i bedzie finałem sezonu , ale z tymi scenarzystami to nic nigdy nie wiadomo.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

zostalo oficjalnie potwierdzone ze 3 sezon skonczy sie na 13 epie i prawdopodobnie nie bedzie 4 sezonu tylko jakis nowy projekt pod innym tytulem i aktorami

Opublikowano
zostalo oficjalnie potwierdzone ze 3 sezon skonczy sie na 13 epie i prawdopodobnie nie bedzie 4 sezonu tylko jakis nowy projekt pod innym tytulem i aktorami

CO?! Najpierw było "ooo, 3 sezon to bedzie łogień z dupy, wyjaśnią wszystko i 4 sezon to zakończy" a teraz chcesz mi powiedzieć, że urwą historię praktycznie przy ostatnim zakręcie? Dawaj linka bo niewierze :D

Opublikowano

hahaha bardzo smieszne juz sie nabrałem ,nawet 2 razy. 4 sezon pewno bedzie bo serial przynosi nadal zyski i tyle . A to kiedy zaczną go krecic to jeszce nikt nie wie :D

Gość _Milan_
Opublikowano

no na pewno stasiu.

"film jest juz glupkowaty, ch,uj zarabiamy na nim grube miliony, tak byc nie powinno."

Opublikowano

chodziło raczej o to, ze im sie pomysły skonczyły, tak raczej

pewnie i by zrobili jeszcze z 10 sezonow, tylko o czym? więzień w usa by zabrakło do ucieczek i postaci ktorych można by było sie pozbyc w jakiś głupi sposob

np. obcinajac im głowy

Opublikowano

ale to mial byc odzielny serial o jakiejs kobiecie z Sony czy innego wiezienia

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

tego nie wiem

cos tam chyba na jakims forum o tym czytalem ale w sumie szczegolow to nie znam

Opublikowano

No to Michael i ekipa mają tylko 3 odcinki, żeby uciec z Sony i szczęśliwie zakończyć tą naciąganą bajkę dla dorosłych (którą notabene dobrze się ogląda)

Opublikowano

Mi oficjalnie nic nie wiadomo o tym, że serial ma się zakończyć na 13 odcinku. Produkt wciąż przynosi zyski tak więc nie wydaje mi się aby mieli to przerwać (no chyba, że już za dużo kasy się nałapali). Pomysłów twórcom raczej by nie zabrakło bo i tak co by nie wymyślili to "widownia" przyjmie to z zaciekawieniem.

Gość _Milan_
Opublikowano

ja tam spokojnie bym przyjal jeszcze z 2 sezony, pozniej poleci ze mnie sr,aka.

a tak to co tydzien taki odprezacz, mniam.

Opublikowano (edytowane)

11 odcinek fajnie trzyma w napięciu ciekawe jak to się wszystko skończy i czy powstanie 4 seria , kolejny odcinek 12 bedzie ciekawy .

Edytowane przez suli
Opublikowano

Ja je/be, czy oni to wszystko nagrywają w pierwszym podejściu, sklejają do kupy i nawet nie oglądają jak wyszło ? ;D

W jednym ujęciu laska whistlera piszczy jakieś filozoficzne wywody na temat sensu, po czym w następnym ujęciu lincoln wysiada z samochodu, chociaż dopiero co stał na zewnątrz. Widać, że już nie tylko oszczędzają na scenarzystach, ale taśmy filmowej im zaczyna być szkoda na powtarzanie zje/banych ujęć ;)

A klifhendżer były lepszy, gdyby na zewnątrz czekała na nich matka teresa, oznajmiła, że ucieka z nimi i koniecznie chce iść pierwsza, bo jak nie, to się rozbierze. Hitem odcinka zdecydowanie sucre poginający między wieżyczkami strażniczymi ze sprytną miną i telefonem przy uchu. W tym natłoku debili pasztetowa gretchen wydaje się być jedyną osobą korzystającą od czasu do czasu z mózgu.

Opublikowano

Kolejny przegięty odcinek, ale przynajmniej trzymał w napięciu. Według serwisu tv.com rzeczywiście zostały jeszcze tylko dwa odcinki. I dobrze. Nie podoba mi się jednak, że prawdopodobnie Sucre trafi do pierdla teraz. I tak w kółko, jeden wychodzi, drugi wchodzi. Bleh

Opublikowano

Może i przegięty, ale jednak ostatnie dwa odcinki jakoś w miarę trzymają w napięciu i chce się to oglądać. Ciekawi mnie bardzo, jak rozwiążą tą całą ucieczkę i czy rzeczywiście doczekamy się definitywnego zakończenia serialu...

Opublikowano

12 odcinek taki se. Jeszcze jeden i koniec z 3 sezonem. Ponoc ma powstac 4ty, ale strach myslec co tym razem wykombinuja. Ucieczka przez ameryke poludniowa?bleeeee