Opublikowano 12 lutego 200817 l absurd na absurdzie - zaczynajac od zgubionego kalendarzyka a konczac na kostce Wistlera. Dobry byl motyw z tymi 30 sekundami co trawaly dobra minute jak nie dluzej.
Opublikowano 12 lutego 200817 l Ciekaw jestem co zaserwuja nam tworcy na zakonczenie sezonu. Powrót Franklina, Kellermana, Sary i 'Pope'a'? czy tez moze, tak jak sie spodziewam, zapodaja cliffhanger dajac do zrozumienia ze 4 sezon to ucieczka przez poludniowa hameryke. to juz osobiscie wole, zeby porwali jacht, pozeglowali i jakims cudem znalezli sie na pewnej wyspie... () Sprint ze zlamana kostka powiadacie...no fakt:D Ale przedtem to 'Swistak' przeplynal z nia tak ze 10 km pod woda:D
Opublikowano 12 lutego 200817 l Kolejne absurdy widoczne już na pierwszy rzut oka, ale kurde - końcówka sezonu mimo wszystko mnie wciągnęła. Może nie trzyma najwyższego poziomu, ale w końcu do ostatniego odcinka spokojnie da się dotrwać . No i niech kończą ten serial na najbliższym epie, bo na dobrą sprawę nie ma sensu już tego przeciągać...
Opublikowano 12 lutego 200817 l No kur.wa, przecież on udawał xD później już nakur.wiał sprintem, wywalając to prowizoryczne coś, mejd baj mahołn. Ostatnie dwie godziny i nareszcie koniec tej komedii xD ale ogląda się fajnie, mimo wszystko.
Opublikowano 12 lutego 200817 l Ciekaw jestem co zaserwuja nam tworcy na zakonczenie sezonu. Powrót Franklina, Kellermana, Sary i 'Pope'a'?do tego bedą potrzebowac tunelu przestrzennego kaczora donalda z 'tablicy korkowej' mam nadzieje, ze bedzie 4:] Jak nie bierze sie tego serialu na powaznie to oglada sie całkiem milo, jak druzyne A.
Opublikowano 13 lutego 200817 l Ja jestem na 11. odcinku i w 12 uciekają, ta? Myslałem że jeszcze obskoczą z 2 więzienia a tu lipa. Co mnie wkur.wiło ostatnio to jak ta czarna suka rozwaliła dwóch zołnierzy jak prowadziła ich do kryjówki z LJem. Wogole kobiety w Prison Breaku chyba na metanabolu jadą - jak Sara prawie udusiła Paula kablem, juz mi sie przykro zaczeło robić jak taki przymasowany świniaczek z 15 letnim stażem killera nie miał siły na 50 kilową kobietke. Szkoda że Paula wiecej nie pokazują, jest dla mnie No 2, zaraz po Bagwellu.
Opublikowano 13 lutego 200817 l no fakt, co lepsze postaci, to czym dalej w odcinkach tym dalej w tle, Bagwell, Kellerman no i jeszcze Mahone - niesamowita postać z 2-giego sezonu, w 3 pełni role zapychacza miejsca i w sumie jest bo jest, tylko szkoda że stracił całą charyzmę, bo to byłą naprawdę niezłą postać. Za to majkel z tą swoją miną zadumanego dzieciaczka, może sprawiał wrażenie wise guy w pierwszym sezonie, ale jak na wszystkich epach widze go z tą sama miną to robi mi się słabo. Kiedyś Keanu Reeves dostał xywe Keanu - sztywniacha, widze ze Wentworth Miller za wszelką cenę chce ją zagarnąć dla siebie Powtórze słowa kolegów, trzeci sezon nie powinien istnieć. Całkiem zgrabnie zakończyli drugi i tak powinno zostać..ehh.. wracam oglądać od nowa pierwszy sezon
Opublikowano 13 lutego 200817 l Keanu to przy Millerze mimiczny geniusz. -_- Mam nadzieję, że sensownie zamkną 3 sezon i dadzą sobie spokój. Chyba też sobie niedługo zapuszczę "jedynkę". Klimat był naprawdę niezły. (i nie mówię tu o tych słynnych klimatycznych anomaliach)
Opublikowano 13 lutego 200817 l Jak Majkel dostanie strzała w ryj to tylko zrobi mine "I'm not ordinary" a każdy inny w takiej sytuacji całuje parkiet. Za trzeci sezon plusa ma ode mnie Bellick - po prostu komedia.
Opublikowano 16 lutego 200817 l Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że PB powinien się skończyć w 2 sezonie.W 3 serii ostro zmienili kierunek jazdy i imo trafili w ślepą uliczkę.Parafrazując wypowiedz pewnego prezydenta-Majkelu S. i Linkolnie B., nie idzcie tą drogą... Mam nadzieję, że mimo beznadziejnego położenia prisona, producentom uda się zakończyć go jak najlepiej i jak najszybciej. Edytowane 16 lutego 200817 l przez Mordechay
Opublikowano 18 lutego 200817 l tv.com i wiki podaje, ze dzisiaj bedzie 13 odcinek. "Spin-off In the midst of the show's third season, Fox ordered a script of a possible spin-off of the show, which is tentatively titled Prison Break: Cherry Hill. It is being written by Prison Break's executive producer Matt Olmstead and co-executive producer Zack Estrin. The series will be set at a women's prison and focuses on a character named Molly, who will be introduced in the third season of Prison Break" http://www.hollywoodreporter.com/hr/conten...da14f728d28c1e8 Zaginiona siostra z wietnamu molly scofield, les enfant terrible - corka big bossowego niemowy stojacego na czele firmy ? ;D Edytowane 18 lutego 200817 l przez Yacek
Opublikowano 18 lutego 200817 l ma trwac 2h? Nigdy procz lostow nie bylo 2h epizoda konczoncego sezon (z seriali ktorych ja ogladam)
Opublikowano 19 lutego 200817 l Finał w miarę. Twórcy zostawili sobie otwarte furtki na przyszły sezon. Myślałem, że coś więcej się wyjaśni ... Mahone zaczyna działać w firmie, T - Bag przejmuje władzę w Sonie, po tym jak zabija Lechero, Sucre trafia do Sony. Scofield znajduje walizkę Whistlera, w której jest teczka z jakimiś danymi ... Tylko tyle
Opublikowano 19 lutego 200817 l Dobrze ze przeczytalem Twojego posta po obejrzeniu epa bo bym sobie zj.ebal przyjemnosc z ogladania ;]
Opublikowano 19 lutego 200817 l Pisze SPOILERY. Jeżeli nie oglądałeś nowego odcinka, to nie czytasz. Taka zasada chyba była.
Opublikowano 19 lutego 200817 l Ciekawe co bedzie dalej...? Znaczy sie, formuła "ucieczki z wiezienia" sie raczej wyczerpala, ale w sumie chciałbym zobaczyć jakis serial na motywach tych trzech sezonów, pod jakas inna nazwa, skupiajacy sie na kontynuacji NIEKTÓRYCH wątków PB (Sucre, T-bag, Bellick, Luiz - jak dla mnie do wy.(pipi)ania)
Opublikowano 19 lutego 200817 l Napisze spojlery i moje gdybania ;] Jak jak przypuszczalem.Micheal chce dobrac sie do Firmy.Mahone mowi ze ona bedzie chcial ich dorwac ale wspomina ze bedzie chcial ja odnalesc.To znaczy ze Sara jednak zyje a ta glowa to byla innej kobiety?Sucre trafia do wiezenia.Super.Teraz bedzie zdychal w wiezienia.Mial zginac glowny bohater.Obstawialem na Sucre a T-Bag udusil Lechero.On jest jedna z glownych postaci?Dla mnie to on jest jednym z wazniejszych.Co na to Micheal?Jestem tego ciekaw. Jak najszybciej chce 4 season.
Opublikowano 19 lutego 200817 l Kiedyś oglądałem ten serial dla piguły, teraz z przyzwyczajenia. Cała ta akcja z łistlerem była przez trzeci sezon jakoś sztucznie wydłużana i kombinowana. Rozwiązanie i tak okazało się banalnie proste, więc nie rozumiem tych niepotrzebnych zawiłości. Ciężko było od razu powiedzieć, że Whistler, jako agent, jest potrzebny Firmie i majkel ma go wydostać. To tłumaczenie, żeby się Sofia nie dowiedziała, było jednym z najżałośniejszych momentów trzeciej serii. No i ogólnie jakoś bez polotu. Teraz znów będzie zabawa w kotka i myszkę jak w drugim sezonie, z tą różnicą, że skołfild będzie gonił. Liczę przynajmniej na to, że zobaczę pigułę. Wiem, że to by było biedne, comeback Sary, ale mimo wszystko chętnie bym sobie na nią popatrzył w czwartym sezonie. Włacha, kiedy czwarty sezon?
Opublikowano 19 lutego 200817 l pigula na pewno lepiej wyglada bez glowy. czuje ze bedzie jeszcze 5 sezonow, nie odwiedzili jeszcze kosmosu, plus scofield na pewno ma jeszcze jakas rodzinke ktora mozna porwac/zarznac/zamknac. prison break to fenomen, jeszcze nigdy glupota zdarzen nie byla tak wciagajaca. Choc slabnie z sezonem. Edytowane 19 lutego 200817 l przez _Milan_
Opublikowano 19 lutego 200817 l Kiedyś oglądałem ten serial dla piguły masz gust z dupy :] prison break to fenomen, jeszcze nigdy glupota zdarzen nie byla tak wciagajaca. fakt, nie przeszkadzałoby jakby zrobili 4 sezon. Tylko ciekawe czy tworcy zdaja sobie sprawe z tego co robią i robią to specjalnie? A może kręcą PB z pełną powagą?