Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 szybki sprint ze zlamana kostka ... bez komentarza Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 on wlasnie udawal mi sie wydaje - naciagane ale niedlugo koniec Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 absurd na absurdzie - zaczynajac od zgubionego kalendarzyka a konczac na kostce Wistlera. Dobry byl motyw z tymi 30 sekundami co trawaly dobra minute jak nie dluzej. Cytuj
Cohonez 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Ciekaw jestem co zaserwuja nam tworcy na zakonczenie sezonu. Powrót Franklina, Kellermana, Sary i 'Pope'a'? czy tez moze, tak jak sie spodziewam, zapodaja cliffhanger dajac do zrozumienia ze 4 sezon to ucieczka przez poludniowa hameryke. to juz osobiscie wole, zeby porwali jacht, pozeglowali i jakims cudem znalezli sie na pewnej wyspie... () Sprint ze zlamana kostka powiadacie...no fakt:D Ale przedtem to 'Swistak' przeplynal z nia tak ze 10 km pod woda:D Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Kolejne absurdy widoczne już na pierwszy rzut oka, ale kurde - końcówka sezonu mimo wszystko mnie wciągnęła. Może nie trzyma najwyższego poziomu, ale w końcu do ostatniego odcinka spokojnie da się dotrwać . No i niech kończą ten serial na najbliższym epie, bo na dobrą sprawę nie ma sensu już tego przeciągać... Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 No kur.wa, przecież on udawał xD później już nakur.wiał sprintem, wywalając to prowizoryczne coś, mejd baj mahołn. Ostatnie dwie godziny i nareszcie koniec tej komedii xD ale ogląda się fajnie, mimo wszystko. Cytuj
Stachu 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Ciekaw jestem co zaserwuja nam tworcy na zakonczenie sezonu. Powrót Franklina, Kellermana, Sary i 'Pope'a'?do tego bedą potrzebowac tunelu przestrzennego kaczora donalda z 'tablicy korkowej' mam nadzieje, ze bedzie 4:] Jak nie bierze sie tego serialu na powaznie to oglada sie całkiem milo, jak druzyne A. Cytuj
player-one 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Ja jestem na 11. odcinku i w 12 uciekają, ta? Myslałem że jeszcze obskoczą z 2 więzienia a tu lipa. Co mnie wkur.wiło ostatnio to jak ta czarna suka rozwaliła dwóch zołnierzy jak prowadziła ich do kryjówki z LJem. Wogole kobiety w Prison Breaku chyba na metanabolu jadą - jak Sara prawie udusiła Paula kablem, juz mi sie przykro zaczeło robić jak taki przymasowany świniaczek z 15 letnim stażem killera nie miał siły na 50 kilową kobietke. Szkoda że Paula wiecej nie pokazują, jest dla mnie No 2, zaraz po Bagwellu. Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 no fakt, co lepsze postaci, to czym dalej w odcinkach tym dalej w tle, Bagwell, Kellerman no i jeszcze Mahone - niesamowita postać z 2-giego sezonu, w 3 pełni role zapychacza miejsca i w sumie jest bo jest, tylko szkoda że stracił całą charyzmę, bo to byłą naprawdę niezłą postać. Za to majkel z tą swoją miną zadumanego dzieciaczka, może sprawiał wrażenie wise guy w pierwszym sezonie, ale jak na wszystkich epach widze go z tą sama miną to robi mi się słabo. Kiedyś Keanu Reeves dostał xywe Keanu - sztywniacha, widze ze Wentworth Miller za wszelką cenę chce ją zagarnąć dla siebie Powtórze słowa kolegów, trzeci sezon nie powinien istnieć. Całkiem zgrabnie zakończyli drugi i tak powinno zostać..ehh.. wracam oglądać od nowa pierwszy sezon Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Keanu to przy Millerze mimiczny geniusz. -_- Mam nadzieję, że sensownie zamkną 3 sezon i dadzą sobie spokój. Chyba też sobie niedługo zapuszczę "jedynkę". Klimat był naprawdę niezły. (i nie mówię tu o tych słynnych klimatycznych anomaliach) Cytuj
player-one 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Jak Majkel dostanie strzała w ryj to tylko zrobi mine "I'm not ordinary" a każdy inny w takiej sytuacji całuje parkiet. Za trzeci sezon plusa ma ode mnie Bellick - po prostu komedia. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że PB powinien się skończyć w 2 sezonie.W 3 serii ostro zmienili kierunek jazdy i imo trafili w ślepą uliczkę.Parafrazując wypowiedz pewnego prezydenta-Majkelu S. i Linkolnie B., nie idzcie tą drogą... Mam nadzieję, że mimo beznadziejnego położenia prisona, producentom uda się zakończyć go jak najlepiej i jak najszybciej. Edytowane 16 lutego 2008 przez Mordechay Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Dzisiaj w USA zostanie wyemitowany ten 2-godzinny odcinek? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 (edytowane) tv.com i wiki podaje, ze dzisiaj bedzie 13 odcinek. "Spin-off In the midst of the show's third season, Fox ordered a script of a possible spin-off of the show, which is tentatively titled Prison Break: Cherry Hill. It is being written by Prison Break's executive producer Matt Olmstead and co-executive producer Zack Estrin. The series will be set at a women's prison and focuses on a character named Molly, who will be introduced in the third season of Prison Break" http://www.hollywoodreporter.com/hr/conten...da14f728d28c1e8 Zaginiona siostra z wietnamu molly scofield, les enfant terrible - corka big bossowego niemowy stojacego na czele firmy ? ;D Edytowane 18 lutego 2008 przez Yacek Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 ma trwac 2h? Nigdy procz lostow nie bylo 2h epizoda konczoncego sezon (z seriali ktorych ja ogladam) Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Finał w miarę. Twórcy zostawili sobie otwarte furtki na przyszły sezon. Myślałem, że coś więcej się wyjaśni ... Mahone zaczyna działać w firmie, T - Bag przejmuje władzę w Sonie, po tym jak zabija Lechero, Sucre trafia do Sony. Scofield znajduje walizkę Whistlera, w której jest teczka z jakimiś danymi ... Tylko tyle Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Dobrze ze przeczytalem Twojego posta po obejrzeniu epa bo bym sobie zj.ebal przyjemnosc z ogladania ;] Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Pisze SPOILERY. Jeżeli nie oglądałeś nowego odcinka, to nie czytasz. Taka zasada chyba była. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Ciekawe co bedzie dalej...? Znaczy sie, formuła "ucieczki z wiezienia" sie raczej wyczerpala, ale w sumie chciałbym zobaczyć jakis serial na motywach tych trzech sezonów, pod jakas inna nazwa, skupiajacy sie na kontynuacji NIEKTÓRYCH wątków PB (Sucre, T-bag, Bellick, Luiz - jak dla mnie do wy.(pipi)ania) Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Napisze spojlery i moje gdybania ;] Jak jak przypuszczalem.Micheal chce dobrac sie do Firmy.Mahone mowi ze ona bedzie chcial ich dorwac ale wspomina ze bedzie chcial ja odnalesc.To znaczy ze Sara jednak zyje a ta glowa to byla innej kobiety?Sucre trafia do wiezenia.Super.Teraz bedzie zdychal w wiezienia.Mial zginac glowny bohater.Obstawialem na Sucre a T-Bag udusil Lechero.On jest jedna z glownych postaci?Dla mnie to on jest jednym z wazniejszych.Co na to Micheal?Jestem tego ciekaw. Jak najszybciej chce 4 season. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Kiedyś oglądałem ten serial dla piguły, teraz z przyzwyczajenia. Cała ta akcja z łistlerem była przez trzeci sezon jakoś sztucznie wydłużana i kombinowana. Rozwiązanie i tak okazało się banalnie proste, więc nie rozumiem tych niepotrzebnych zawiłości. Ciężko było od razu powiedzieć, że Whistler, jako agent, jest potrzebny Firmie i majkel ma go wydostać. To tłumaczenie, żeby się Sofia nie dowiedziała, było jednym z najżałośniejszych momentów trzeciej serii. No i ogólnie jakoś bez polotu. Teraz znów będzie zabawa w kotka i myszkę jak w drugim sezonie, z tą różnicą, że skołfild będzie gonił. Liczę przynajmniej na to, że zobaczę pigułę. Wiem, że to by było biedne, comeback Sary, ale mimo wszystko chętnie bym sobie na nią popatrzył w czwartym sezonie. Włacha, kiedy czwarty sezon? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 (edytowane) pigula na pewno lepiej wyglada bez glowy. czuje ze bedzie jeszcze 5 sezonow, nie odwiedzili jeszcze kosmosu, plus scofield na pewno ma jeszcze jakas rodzinke ktora mozna porwac/zarznac/zamknac. prison break to fenomen, jeszcze nigdy glupota zdarzen nie byla tak wciagajaca. Choc slabnie z sezonem. Edytowane 19 lutego 2008 przez _Milan_ Cytuj
Stachu 1 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 Kiedyś oglądałem ten serial dla piguły masz gust z dupy :] prison break to fenomen, jeszcze nigdy glupota zdarzen nie byla tak wciagajaca. fakt, nie przeszkadzałoby jakby zrobili 4 sezon. Tylko ciekawe czy tworcy zdaja sobie sprawe z tego co robią i robią to specjalnie? A może kręcą PB z pełną powagą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi