Opublikowano 10 czerwca 200816 l Pytanie dotyczy "Black Cat". Jakiej broni uzywa Train Heartnet ("Chronos 13") i jak sie ona nazywa.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Ano trzeba. Przyklejam, może się jakieś większe grono zainteresowanych znajdzie.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l ok bedzie podchwytliwe pytanie W jakim anime jeden z glowych bochatero umiera gdzie tak w polowie anime.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Gurren lagann ? Nie wiem czy ósmy odcinek liczy się jako połowa ale nvm : P Jeśli zgadłem, to oddaję
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Trzeba było troszeczke bardziej sprecyzować pytanie bo takich anime znalazało by sie troche ;p Gantz (Katou, pożniej Kurono), Death Note (L), Samurai 7 (ten w zielonym ubraniu nie pamietam imienia )
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l ion gdzieś przepadł, to ja uznam za niego. Zresztą to prawie pewne że miał na myśli Death Note, więc TwardkiSlovian zadaje. Zaton, 8 odcinek to jednak nie połowa. Proszę o precyzyjne pytania, a równocześnie na tyle rozsądne, aby nie zatrzymać quizu na wieki wieków. Jeśli ktoś nie będzie mógł w miarę szybko potwierdzić odpowiedzi, niech nie zadaje pytania. I oddawanie pytań też jest brzydkie.
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l Najstarszy z pieciu tygrysow Liu Beia w anime Romance of the three Kingdoms?
Opublikowano 6 września 200915 l Nie wiem czy dobrze, ale jak chcesz to możesz zadać kolejne pytanie, bo wątpię by kolega powyżej raczył to potwierdzić.
Opublikowano 6 września 200915 l Huang Zhong zawsze był przedstawiany jako starszy człowiek, więc na pewno o niego chodzi. Pytanie? Hmm.. coś prostego, imiona i nazwiska rodziców Nruciaka. I nie pisać że nie podali bo są już kupę czasu znane. Edytowane 6 września 200915 l przez Kiziek
Opublikowano 11 września 200915 l Jak nazywają się poszczególni członkowie God Hand( Berserk) i skąd pochodzą ich imiona? edit: nie ma odpowiedzi po tak długim czasie, niech ktoś zada jakieś łatwiejsze pytanie Edytowane 29 września 200915 l przez szaden
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Teraz będzie proste. Co ma wypisane na lewej ręce Anderson z Hellsinga?
Opublikowano 22 maja 201014 l speak with dead? jesli tak, a watpie ze ktos potwierdzi xD to moje pytanie brzmi: tez cos prostego... imie głownej bohaterki w spirited away to?
Opublikowano 3 czerwca 201014 l speak with dead? jesli tak, a watpie ze ktos potwierdzi xD to moje pytanie brzmi: tez cos prostego... imie głownej bohaterki w spirited away to? Co do Hellsinga, to nie masz racji, ale dobra. Imie bohaterki "Spirited Awey" to Chichiro.