Gość yaczes Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 (edytowane) Panowie widzialem telepizze od kuchni i juz chyba nigdy nie zjem nic na miescie :| (pipi)a, to sie w pale nie miesci, ludzie, ktorzy pracuja w tych lokalach nie maja zadnego sumienia. Edytowane 28 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Jem w ostateczności. Niestety ale Yaczes ma rację, generalnie odradzam. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=c7Zw7nm6jJg Robiłem 3Bita według przepisu tego gościa, brytfanka poszła w jeden dzień. Ogólnie polecam gościa. Siemanko!! Witam w mojej kuchni Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Uwiel http://www.youtube.com/watch?v=c7Zw7nm6jJg Robiłem 3Bita według przepisu tego gościa, brytfanka poszła w jeden dzień. Ogólnie polecam gościa. Też przetestowałam już sporo jego przepisów. Jest bardzo spoko i fajnie się go ogląda Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 ale wiecie, ze ten koles gotuje te potrawy PIERWSZY raz? Jak sam sie tym pochwalil to olalem. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Jak pierwszy raz? Nawet w tym filmiku mówi, że pracował w włoskiej pizzerii. W jakimś innym przepisie mówił, że makaron robi tak bo najbardziej taki lubi. To chyba świadczy o tym, że nie zawsze gotuje coś po raz pierwszy. A nawet jak tak to co? Mam go przez to skreślić. Piotrek gotuje proste rzeczy, bez wymyślnego sprzętu, w zwykłej kuchni. Pokazuje różne tricki, robi porównania jedzenia kupowanego w sklepach, domowe sposoby na przygotowanie fastfoodów. Teraz dostał nawet jakiś sprzęt od Youtube na rozwój swojego kanału. Gorąco polecam. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 W jakichs scinkach z tego kanalu to bylo. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Właśnie dziwi mnie, bo też nie raz słyszałam, że pracował w restauracji. Z resztą: Nie zdarzało ci się nigdy wrzucić do gara wszystkiego, co uznałeś, że będzie pasować, po czym okazało się, że stworzyłeś kulinarny majstersztyk? Ja w ten sposób bardzo wiele dań wprowadziłam do "domowego menu". Improwizowanie jest fajne i rozwija. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 (edytowane) No mialem takiego sasiada, ktory majac 13 lat zaimprowizowal i kanapke z maslem posypal cukrem. Od tego czasu jadl to codziennie, dwa razy dziennie. Teraz ma 5 zebow :confused: Edytowane 28 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Gość Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 No piotrek to jest dobry jak się szuka przepisów na domowe wersje fast foodów, ale jak ktoś chce kanały z gotowaniem czegoś, co można podać na stół rodzinie, to polecam tą babkę. http://www.youtube.com/user/SkutecznieTv Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 27 czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 czerwca 2013 Kupiłem dzisiaj 2 pizze mrożone od dr Oetkera. Jakie to cholerstwo jest małe i niesycące! Są zupełnie inne niż świeże, prawdziwe pizze ale nie są jakieś dużo gorsze. . Jedną Guiseppe (w reklamie wydawała się większa) i drugą jakąś mniejsza. Zjadłem najpierw Guseppe a potem tą mniejszą i nadal jestem głodny. Muszę pamiętać na przyszłość żeby następnym razem przynajmniej 3 kupić. BTW Guseppe bardzo dobry ale ta druga to istne mistrzostwo. Była z pieczarkami i czerwoną cebulą ale zamiast standardowego pomidorowego sosu był śmietankowo czosnkowy i wszystko łądnie opruszone zieloniutkimi ziołami. Polecam. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Z tańszych pizze Tesco są moim zdaniem całkiem spoko, tylko trzeba mieć do nich ketchup/sos. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Giuseppe to najlepsza mrożona pizza, no (pipi)a. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 no chyba nie za zbytnio jak już mowilem wcześniej kipilem niedawno giuseppe z powodu waszego zachwalania i strasznie sie zawiodłem, z jakiegoś powodu wcale nie czułem smaku! za to przed chwilą zjadłem mrożoną pizze rigga - serową, i po dorzuceniu własnych dodatków (ser, boczek, suszone pomidory, cebula) była to całkiem przyzwoita pizza mrożona Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Rozi ma rację a Yano blefuje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 przez wasze gadanie znowu musze kupic giuseppe, ale jak sie znowu zawiode to sie wkurze serio - podchodziłem do niej jak najbardziej pozytywnie bo wszyscy ją chwalili, ale okazało sie że jakoś serio mało ma smaku i pozytywów Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Polecam tę z salami, jalapeno i pepperoni. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Giuseppe i Ristorante, inne pizze mrożone mogą nie istnieć. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Odkad nauczylem sie robic ciasto to tylko domowa pizza goty. I sos, nawet z najtanszego koncentratu pomidorowego 30%, po dodaniu oliwy z oliwek, czosnku, oregano, wody, soli, pieprzu, staje sie ambrozja. A jakos zaraz bedzie festiwal w pizza hut, to w koncu pojde sprobowac paru smakow. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 I sos, nawet z najtanszego koncentratu pomidorowego 30%, po dodaniu oliwy z oliwek, czosnku, oregano, wody, soli, pieprzu, staje sie ambrozja. polecam też dodać troche cukru, serio 2 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 wczoraj osiągnąłem mistrzostwo domowej pizzy smakowała lepiej niż w pizzeri. Ciasto jest łatwe, macie przepisy w netach, chociazb od tej skutecznie.tv. Składniki dowolne, ja wciągnąłem wczoraj ze 3 w różne kombinacji. tylko trzeba przestrzegać 3 zasad: 1. Piekarnik musi być wygrzany i to musi być gotowe w ciągu ok 8 minut w 250 stopniach 2. Odpowiedni ser czyli każda tania mozzarela z biedry 3. Nie więcej niż 4 składniki Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 no pizza robiona w domu jest zayebista. pelno sera, do tego jakies salami, papryka i pieczarki. w sumie im mniej skladnikow tym lepiej moim zdaniem, do tego domowej roboty sos pomidorowy - pizza z keczupem to zbrodnia. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) właściwie jedyną przeszkadzajką jest piekarnik, no i brak umiejętności zrobienia ciasta, które bedzie albo za mało, albo za bardzo wyrośnie. Już nigdy nie pojdę do pizzerii ps. sam kiedyś robiłem w pizzeri za małolata jako pizzerman i u nas się mroziło ciasto tylko po to, żeby było na pozniej, kumpel - szef kuchni nieważne gdzie też był u mnie nie raz i mroził ciasto.,żeby "wyrosło" wtf w lodówce? Edytowane 7 stycznia 2014 przez gekon Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Ja lubie swoja pizze ale taka z pizzy hut albo szybkiej nie pogardze bo jest inna. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 ciasto do pizzy mozna bez lipy mrozic przeciez, nie traci nic na smaku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.