Opublikowano 29 marca 201411 l pieczarki obieralem ale nie przysmazalem przed, surowe powedrowaly na pizze - wg mnie lepiej ser nazywa sie natan - ja go uzywam do kanapek i chleba, nie chcialo mi sie spejalnie leciec do marketu po ser stricke pod pizze wiec na spontana poszedl ten
Opublikowano 29 marca 201411 l Imho wyszla bardzo fajnie. Nienacpane dodatkami, duzo sera (w tym na bokach), ladnie wypieczona. Jadlbym.
Opublikowano 29 marca 201411 l kurde ja dziś jadłem dobrego burgera ale to był jedyny posiłek i było to dosyć dawno, już jest późno ale chyba pojde do tesco po jakieś ciasto i zrobie pizze, bo jak patrze na tą fote to mi ślinka cieknie Edytowane 29 marca 201411 l przez Yano
Opublikowano 29 marca 201411 l pisałem ostatnio że pare miesiecy temu miałem całościowe badania krwi i wyszło że jestem uber zdrowy (sam byłem zdziwiony)
Opublikowano 29 marca 201411 l To podziwiam w takim razie. Ja jedząc tyle fast foodów i tłustych rzeczy czułbym się mega chvjowo.
Opublikowano 29 marca 201411 l Widać marnuje dobry gen - może gdyby ruszył się sprzed kompa byłby znamienitym sportowcem przy takiej przemianie materii i zdrowiu.
Opublikowano 29 marca 201411 l W biedronce widziałem mozzarellę w jakiejś zaprawie Nada się takie coś do pizzy? Nie, taka mozarella nie nadaje się do pizzy. Do pizzy potrzebujesz taka zwykłą, nie w zalewie. Jest też w Biedrze wiórkowana. Nadaje sie ta mozarella i w większości dobrych włoskich pizzeri używa sie wlasnie tego rodzaju sera
Opublikowano 29 marca 201411 l Nadaje sie ta mozarella No moglibyśmy się o to pospierać, ale mi się nie chce. No i podpisuję się rękami i nogami pod tym co ktoś tu kiedyś napisał - prawdziwa włoska pizza nie jest najsmaczniejsza.
Opublikowano 29 marca 201411 l Widać marnuje dobry gen - może gdyby ruszył się sprzed kompa byłby znamienitym sportowcem przy takiej przemianie materii i zdrowiu. być może ale tego sie nigdy nie dowiemy
Opublikowano 30 marca 201411 l Yano nie jest rudy, tak po prostu swiatlo padalo, na jednym... dwoch..., no wszystkich wlasciwie zdjeciach.
Opublikowano 30 marca 201411 l nie wysilaj sie, twoje teksty są naprawde biedne Yano to prawda co piszą o rudych?Że jak ostatnio formatowałeś kompa to złapałeś wirusa?
Opublikowano 30 marca 201411 l A to prawda że jak poszedles ostatnio do parku to kaczki rzucały ci chleb? Wracając do tematu. Wczoraj z lenistwa nie zrobilem pizzy ale dziś juz napewno zrobie. Wlasnie jade do sklepu. O czym nie zapomnieć? co do ciasta to raczej nie zrobie sam od zera.. bede staral sie kupic gotową kulke ciasta o ktorej tu byla mowa pare razy
Opublikowano 30 marca 201411 l A to prawda że jak poszedles ostatnio do parku to kaczki rzucały ci chleb? To tak jakby napisać że Yano ma celne riposty. Uderz w stół a odezwą się nożyce
Opublikowano 30 marca 201411 l bede staral sie kupic gotową kulke ciasta o ktorej tu byla mowa pare razy No ja polecam ciasto z Auchan, jest idealne - mąka z wodą i drożdżami. Nie kupuj takich paczkowanych ciast tylko robione u nich w piekarni na miejscu.
Opublikowano 30 marca 201411 l właśnie w takie ciasto celuje, chociaz auchana mam daleko wiec raczej bede chciał je kupić w innym sklepie, mam nadzieje że coś znajdę
Opublikowano 30 marca 201411 l Jakie skladniki polecacie do pizzy z ananasem oprocz standardowej szynki i oliwek?
Opublikowano 30 marca 201411 l Dla mnie to by bylo jeszcze suszone oregano na sama gore. Ale w zasadzie po co jeszcze wiecej skladnikow? Cala filozofia polega na tym, zeby wlasnie nie zrobic z pizzy knyszy.
Opublikowano 30 marca 201411 l Wlasnie taka robie, ale mialem na mysli co bedzie pasowalo do pizzy z ananesem BEZ szynki i oliwek. Znudzila mi sie ta podstawowa kombinacja.