Daffy 10 576 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 pieczarki obieralem ale nie przysmazalem przed, surowe powedrowaly na pizze - wg mnie lepiej ser nazywa sie natan - ja go uzywam do kanapek i chleba, nie chcialo mi sie spejalnie leciec do marketu po ser stricke pod pizze wiec na spontana poszedl ten Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Imho wyszla bardzo fajnie. Nienacpane dodatkami, duzo sera (w tym na bokach), ladnie wypieczona. Jadlbym. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 (edytowane) kurde ja dziś jadłem dobrego burgera ale to był jedyny posiłek i było to dosyć dawno, już jest późno ale chyba pojde do tesco po jakieś ciasto i zrobie pizze, bo jak patrze na tą fote to mi ślinka cieknie Edytowane 29 marca 2014 przez Yano Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Yano, badałeś sobie kiedyś cholesterol? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 pisałem ostatnio że pare miesiecy temu miałem całościowe badania krwi i wyszło że jestem uber zdrowy (sam byłem zdziwiony) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 To podziwiam w takim razie. Ja jedząc tyle fast foodów i tłustych rzeczy czułbym się mega chvjowo. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Widać marnuje dobry gen - może gdyby ruszył się sprzed kompa byłby znamienitym sportowcem przy takiej przemianie materii i zdrowiu. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 W biedronce widziałem mozzarellę w jakiejś zaprawie Nada się takie coś do pizzy? Nie, taka mozarella nie nadaje się do pizzy. Do pizzy potrzebujesz taka zwykłą, nie w zalewie. Jest też w Biedrze wiórkowana. Nadaje sie ta mozarella i w większości dobrych włoskich pizzeri używa sie wlasnie tego rodzaju sera Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Nadaje sie ta mozarella No moglibyśmy się o to pospierać, ale mi się nie chce. No i podpisuję się rękami i nogami pod tym co ktoś tu kiedyś napisał - prawdziwa włoska pizza nie jest najsmaczniejsza. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Widać marnuje dobry gen - może gdyby ruszył się sprzed kompa byłby znamienitym sportowcem przy takiej przemianie materii i zdrowiu. być może ale tego sie nigdy nie dowiemy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 marca 2014 Opublikowano 29 marca 2014 Jasne rudy i dobry gen To tak jakby napisać że Yano ma celne riposty. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 nie wysilaj sie, twoje teksty są naprawde biedne Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Yano nie jest rudy, tak po prostu swiatlo padalo, na jednym... dwoch..., no wszystkich wlasciwie zdjeciach. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 nie wysilaj sie, twoje teksty są naprawde biedne Yano to prawda co piszą o rudych?Że jak ostatnio formatowałeś kompa to złapałeś wirusa? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 A to prawda że jak poszedles ostatnio do parku to kaczki rzucały ci chleb? Wracając do tematu. Wczoraj z lenistwa nie zrobilem pizzy ale dziś juz napewno zrobie. Wlasnie jade do sklepu. O czym nie zapomnieć? co do ciasta to raczej nie zrobie sam od zera.. bede staral sie kupic gotową kulke ciasta o ktorej tu byla mowa pare razy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 A to prawda że jak poszedles ostatnio do parku to kaczki rzucały ci chleb? To tak jakby napisać że Yano ma celne riposty. Uderz w stół a odezwą się nożyce Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 bede staral sie kupic gotową kulke ciasta o ktorej tu byla mowa pare razy No ja polecam ciasto z Auchan, jest idealne - mąka z wodą i drożdżami. Nie kupuj takich paczkowanych ciast tylko robione u nich w piekarni na miejscu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 właśnie w takie ciasto celuje, chociaz auchana mam daleko wiec raczej bede chciał je kupić w innym sklepie, mam nadzieje że coś znajdę Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Jakie skladniki polecacie do pizzy z ananasem oprocz standardowej szynki i oliwek? Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Dla mnie to by bylo jeszcze suszone oregano na sama gore. Ale w zasadzie po co jeszcze wiecej skladnikow? Cala filozofia polega na tym, zeby wlasnie nie zrobic z pizzy knyszy. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2014 Opublikowano 30 marca 2014 Wlasnie taka robie, ale mialem na mysli co bedzie pasowalo do pizzy z ananesem BEZ szynki i oliwek. Znudzila mi sie ta podstawowa kombinacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.