krupek 15 475 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 A to, co wyglada jak salami, to co to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 Wedlina sojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 i pewnie smakuje jak prawdziwa? wyglada jakby byla z psa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2014 soja to musi być istny bóg wegan, robią z niej wszysto, ser, mięso, mleko, a to tylko początek "wegańska wędlina" - litości bluber przebij tego gościa http://joemonster.org/art/27250/Glodny_Coz_z_nim_sie_raczej_nie_najesz zamiast zwierząt albo sojowych podróbek wpierdziela gruz, niczym rasowy cygan Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 i pewnie smakuje jak prawdziwa? Nie, ale i tak jest zayebista. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) http://vegevege.pl/product.php?id_product=6175interesujący jest skład takiego "sera"... e. http://vegevege.pl/product.php?id_product=6270 http://vegevege.pl/product.php?id_product=2017 Edytowane 9 kwietnia 2014 przez hooki Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 http://vegevege.pl/product.php?id_product=6175 interesujący jest skład takiego "sera"... Od tego raka nie można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Skład, wbrew pozorom, jest w porządku, na zdrowiu się nie odbije, raka też się raczej nie dostanie. Porzygać się jedynie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 no wlasnie to jest najsmieszniejsze, ze veganie odrzucaja to wszystko, a potem z jakiegos dziadostwo robia zamienniki i pseuprodukty. nie jedza sera, wiec robia pseudoser sojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Skąd weganie biorą białko ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Soja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Wyobrazacie sobie jak wyglada kanapka z maslem, kiełbasą, serem i majonezem wg wegana? - kanapka z soją, soją, soją i soją... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Wyobrazacie sobie jak wyglada kanapka z maslem, kiełbasą, serem i majonezem wg yano? - kanapka z tłuszczem, tłuszczem, tłuszczem i tłuszczem... Troszke naprawilem twojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Moje jedzenie nie sklada sie z samego tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Wyobrazacie sobie jak wyglada kanapka z maslem, kiełbasą, serem i majonezem wg wegana? - kanapka z soją, soją, soją i soją... A do picia mleko. sojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Nieprawda bo jest ich dużo odmian typu owsiane, ryżowe, migdałowe, lniane, konopne itp Skąd weganie biorą białko ? lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 A może mi ktoś powiedziec czemu oni nie wperdalaja serów, mleka np?. Krówkom jakas krzywda sie wtedy dzieje?. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 W reklamie Milka mowili ze szczesliwe krowy daja dobre mleko wiec raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) O, konopnego mleka to bym się napil:) Maniek: jest różnica między weganem, a wegetarianem(-ianinem?). Jedząc takie zamienniki, chyba bardziej szkodzą swojemu zdrowiu. Patrząc na skład sera: "aromat sera mozzarella (wegański)", zastanawiam się jak smakuje weganski ser, który ma aromat sera (weganskiego). Edytowane 9 kwietnia 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Tabalugaa 6 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ciekawe skąd weganie biorą wystarczająca ilość witaminy B12? No tak, zapomniałem, że muszą stosować tabletkową suplementację bo 60% ma niedobory tej witaminy. Jak patrzę na tą pizze i myślę o tych wędlinach sojowych czy wegańskich serach to dochodzę do wniosku, że ci ludzie nie są zbyt zdrowi psychicznie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 zastanawiam się jak smakuje weganski ser, który ma aromat sera (weganskiego). Ale wiesz, że to są wszystko ogólnodostępne rzeczy, a nie że trzeba ich szukać na księżycu? Ja naprawdę proponuję po prostu popróbować takich wegetariańskich/wegańskich rzeczy i wyrobić sobie o nich konkretne zdanie, inne niż to na zasadzie 'a bo mi się wydaje'. Ja tak po prostu robię i wiem co z takich rzeczy mi podchodzi, co nie, co lubię, a co mi nie smakuje zupełnie. To naprawdę jest prosta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Wiem, widziałem np. w Rossmanie żarcie dla wegan, czy ćwiczących, tylko to tak dziwnie brzmi "ser, który ma w składzie aromat sera (wegańskiego)". Ciekawe czy kotlet sojowy, ma aromat kotleta sojowego? Może to ściema i nie ma aromatu wegańskiego sera, a zwykłego, ale napisali tak by weganie jedli w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ale tam jest napisane, że aromat jest wegański, a nie że aromat sera wegańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Btw ser weganski nie jest z soi. @tabaluga sprawdź lepiej swój niedobór b12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 A pocalujcie mnie w czubek pindola Z B12 i soja. Wlasnie zjadlem kilogramowa miche spaghetti z rurkami penne na pysznym zmielonym miesku z lopatki. CZUJE, ZE ZYJE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi