BoryzPL 254 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Mowilem o tym: I wg mnie nienajgorsze, bankowo lepsze niz te wynalazki typu ristorante, giuseppe itp itd A wsadzasz do pieca chyba na taka sama dlugosc czasu. Edytowane 8 Lipca 2014 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) a to czegoś takiego nie widziałem, musze wypróbować, gdzie tego szukac? w lodówkach niedaleko serów? edit dobra znalazlem sam Edytowane 8 Lipca 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jeśli już mowa o Giuseppe to w Polo Markecie jest jakaś ichniejsza pizza i chcieli być chyba taka samo Italiano, co ta od Oetkera i nazwali ją... Gepetto Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 pewnie jest zrobiona z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Giuseppe ta mega ostra jest dobra. A jak z tą promocją z orbit i dagrasso? Serio można zjeść pizzę za 5 zików? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jeśli już mowa o Giuseppe to w Polo Markecie jest jakaś ichniejsza pizza i chcieli być chyba taka samo Italiano, co ta od Oetkera i nazwali ją... Gepetto Wziąłem kiedyś, a w domu patrzę, że to Gepetto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Capri New w Krk na czarnowiejskiej, dość tanio, dość spore, dość dobre. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a na zlot kasy nie miales, a wpie.rdalasz fastfoody!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No dokładnie, widocznie pizza lepsza od kolegów z forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 jakiś przepis sprawdzony na orkiszowe albo razowe ciasto do pizzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Robiłam tak samo jak zwykłe, po prostu zamieniałam mąkę na razową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 oki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a na zlot kasy nie miales, a wpie.rdalasz fastfoody!!!! zlot dawno temu był, kasę którą zdążyłem uzyskać już zdołałem prze(pipi)ać Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) ostatnio postanowilem dać szanse pizzom których nie jadłem od lat w weekend poszedlem do pizza hut, po ok 5-8 latach przerwy, i w sumie było całkiem ok, niektórzy mowia że jest okropna, ale jadłem wiele gorszych i wcaale nie było tak źle, a specjalnie wziąłem na grubym cieście żeby poczuć ten chlebowy smak gdyby ceny nie były takie wielkie (za dosyć małą pizze) to myślę że nawet czasem bym tam kupował a dziś zamówiłem dagrasso do pracy, jeszcze nie dojechało, ogolnie mam słabe wspomnienia z dagrasso ale jadłem ją też wiele lat temu (z 6 lat temu) i w dodatku w łodzi. nie mam dziś samochodu wiec nie udalo mi sie wyskoczyć z pracy na obiad, nic dziś nie jadłem więc zdycham z głodu, dlatego mam nadzieje że nawet jeśli dagrasso będzie średnia o i tak będe w miare zadowolony bo z głodu zjem wszystko Edytowane 31 Lipca 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie przesadzaj Yano, pizza hut wcale nie jest jakoś szczególnie droga. No i IMO jest najlepsza, ale to już kwestia gustu, więc nie będę się przy tym upierał jakoś szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ostatnio wzialem kawalek pizzy hut, to strasznie tluszczem ociekal, cos dla Yano. To taka amerykanska pizza, ja wole takie bardziej w stylu wloskim, cienkie ciasto, malo dodatkow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 ale w pizza hut jest cienkie ciasto tylko polacy warzywniacy biora na grubym no bo placa to aby wiecej bylo a potem zapychaja sie chlebem pizza z hut jest dobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tu macie drogą pizzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 z tym dagrasso to był jednak błąd, mimo że byłem strasznie głodny to takie 5+/10, gdybym był mniej głodny pewnie dał bym 3/10 serio lipa. a sos czosnkowy ktory dodają smakuje jak mydło mogłem sobie wziąć dominos (nie mylić z dominium) która jest bardzo dobra, cenowo by mnie wyszło tyle samo (chociaż za mniejszą pizze) ale przynajmniej mam nauczke i już nie będzie mnie ciekawiło czy coś poprawili w dagrasso, bo jak widać nic nie poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 ja lubie pizze z dagrasso, z dominium tez jest w miare spoko, ale i tak najlepsze sa "lokalne" pizzerie <3 Capri New na czarnowiejskiej daje rade, tanio, duze i naprawde dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) poszłam ostatnio do pizzy hut, okazało się, że jak się nie pije alkoholu (a nie warto, bo ich lemoniada jest królem) to rachunek tam jest jak w każdej przeciętnej restauracji. ze smakiem tak sobie, daję 7+/10 za swojego marrakesza (byłoby 6, ale sos bbq zdaje się być dla niej stworzony). towarzystwo wzięło meksykańską i była ciut lepsza, ale i tak nic nie przebije zeszłorocznej ( ) sezonowej z rukolą, lazurem, żurawiną i gruszką. polecacie jakiś inny wariant? Edytowane 31 Lipca 2014 przez assassine Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 chodz chodz do pizzy hut, du,py dostaniesz i bedziesz grałą na konsoli do konca zycia! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Po dagrasso rzygałem. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 , ale i tak najlepsze sa "lokalne" pizzerie <3 co to za bzdura? przeciez lokalna to moze byc i kupa i pyszna pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja tam nie przepadam ani za pizza hut, dagrasso czy inną telepizzą. Nie lubie sieciowych. Jak pizza to z jakiś małych pizzerni ewentualnie włoskich knajp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi