Opublikowano 8 lipca 201410 l Mowilem o tym: I wg mnie nienajgorsze, bankowo lepsze niz te wynalazki typu ristorante, giuseppe itp itd A wsadzasz do pieca chyba na taka sama dlugosc czasu. Edytowane 8 lipca 201410 l przez BoryzPL
Opublikowano 8 lipca 201410 l a to czegoś takiego nie widziałem, musze wypróbować, gdzie tego szukac? w lodówkach niedaleko serów? edit dobra znalazlem sam Edytowane 8 lipca 201410 l przez Yano
Opublikowano 8 lipca 201410 l Jeśli już mowa o Giuseppe to w Polo Markecie jest jakaś ichniejsza pizza i chcieli być chyba taka samo Italiano, co ta od Oetkera i nazwali ją... Gepetto
Opublikowano 10 lipca 201410 l Giuseppe ta mega ostra jest dobra. A jak z tą promocją z orbit i dagrasso? Serio można zjeść pizzę za 5 zików?
Opublikowano 13 lipca 201410 l Jeśli już mowa o Giuseppe to w Polo Markecie jest jakaś ichniejsza pizza i chcieli być chyba taka samo Italiano, co ta od Oetkera i nazwali ją... Gepetto Wziąłem kiedyś, a w domu patrzę, że to Gepetto
Opublikowano 14 lipca 201410 l Capri New w Krk na czarnowiejskiej, dość tanio, dość spore, dość dobre. Polecam
Opublikowano 15 lipca 201410 l a na zlot kasy nie miales, a wpie.rdalasz fastfoody!!!! zlot dawno temu był, kasę którą zdążyłem uzyskać już zdołałem prze(pipi)ać
Opublikowano 31 lipca 201410 l ostatnio postanowilem dać szanse pizzom których nie jadłem od lat w weekend poszedlem do pizza hut, po ok 5-8 latach przerwy, i w sumie było całkiem ok, niektórzy mowia że jest okropna, ale jadłem wiele gorszych i wcaale nie było tak źle, a specjalnie wziąłem na grubym cieście żeby poczuć ten chlebowy smak gdyby ceny nie były takie wielkie (za dosyć małą pizze) to myślę że nawet czasem bym tam kupował a dziś zamówiłem dagrasso do pracy, jeszcze nie dojechało, ogolnie mam słabe wspomnienia z dagrasso ale jadłem ją też wiele lat temu (z 6 lat temu) i w dodatku w łodzi. nie mam dziś samochodu wiec nie udalo mi sie wyskoczyć z pracy na obiad, nic dziś nie jadłem więc zdycham z głodu, dlatego mam nadzieje że nawet jeśli dagrasso będzie średnia o i tak będe w miare zadowolony bo z głodu zjem wszystko Edytowane 31 lipca 201410 l przez Yano
Opublikowano 31 lipca 201410 l Nie przesadzaj Yano, pizza hut wcale nie jest jakoś szczególnie droga. No i IMO jest najlepsza, ale to już kwestia gustu, więc nie będę się przy tym upierał jakoś szczególnie.
Opublikowano 31 lipca 201410 l Ostatnio wzialem kawalek pizzy hut, to strasznie tluszczem ociekal, cos dla Yano. To taka amerykanska pizza, ja wole takie bardziej w stylu wloskim, cienkie ciasto, malo dodatkow.
Opublikowano 31 lipca 201410 l ale w pizza hut jest cienkie ciasto tylko polacy warzywniacy biora na grubym no bo placa to aby wiecej bylo a potem zapychaja sie chlebem pizza z hut jest dobra
Opublikowano 31 lipca 201410 l z tym dagrasso to był jednak błąd, mimo że byłem strasznie głodny to takie 5+/10, gdybym był mniej głodny pewnie dał bym 3/10 serio lipa. a sos czosnkowy ktory dodają smakuje jak mydło mogłem sobie wziąć dominos (nie mylić z dominium) która jest bardzo dobra, cenowo by mnie wyszło tyle samo (chociaż za mniejszą pizze) ale przynajmniej mam nauczke i już nie będzie mnie ciekawiło czy coś poprawili w dagrasso, bo jak widać nic nie poprawili
Opublikowano 31 lipca 201410 l ja lubie pizze z dagrasso, z dominium tez jest w miare spoko, ale i tak najlepsze sa "lokalne" pizzerie <3 Capri New na czarnowiejskiej daje rade, tanio, duze i naprawde dobre
Opublikowano 31 lipca 201410 l poszłam ostatnio do pizzy hut, okazało się, że jak się nie pije alkoholu (a nie warto, bo ich lemoniada jest królem) to rachunek tam jest jak w każdej przeciętnej restauracji. ze smakiem tak sobie, daję 7+/10 za swojego marrakesza (byłoby 6, ale sos bbq zdaje się być dla niej stworzony). towarzystwo wzięło meksykańską i była ciut lepsza, ale i tak nic nie przebije zeszłorocznej ( ) sezonowej z rukolą, lazurem, żurawiną i gruszką. polecacie jakiś inny wariant? Edytowane 31 lipca 201410 l przez assassine
Opublikowano 31 lipca 201410 l chodz chodz do pizzy hut, du,py dostaniesz i bedziesz grałą na konsoli do konca zycia!
Opublikowano 31 lipca 201410 l , ale i tak najlepsze sa "lokalne" pizzerie <3 co to za bzdura? przeciez lokalna to moze byc i kupa i pyszna pizza.
Opublikowano 31 lipca 201410 l Ja tam nie przepadam ani za pizza hut, dagrasso czy inną telepizzą. Nie lubie sieciowych. Jak pizza to z jakiś małych pizzerni ewentualnie włoskich knajp.