teddy 6 884 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Dla mnie najgorsza to dominium po jak kupiłem przysłali mi pizzę z jakąś mielonką. DaGrasso kiedyś uwielbiałem, teraz niejadalne. Ostatnio najbardziej smakuje mi PizzaHut i Pepperoni z Dominos<3 Cytuj
Mejm 15 323 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Telepizza ktos? To dopiero balas. Nie wiem nawet czy istnieja, jadlem raz i darowalem sobie. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Jadłem telepizze jakieś 7 lat temu chyba i była to najgorsza pizza wtedy, ale teraz się poprawiła i nawet mi smakowała. Dla mnie teraz to taki średniak, który można wziąć pod uwagę jak mają jakąś dobrą promocję Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Kiedyś zjadłem tam pizze z kebabem i polaną sosem czosnkowym, ale kur.wa syf. Też to było jakieś 7 lat temu jak wtedy ponoć jeszcze się nie s(pipi)ili, ciekawe jaki musi być teraz poziom. Cytuj
Mejm 15 323 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 No to ja jadlem u nich ok 14 lat temu wiec jesli po 7 latach nadal byl syf to nie ma co sobie glowy zawracac. Pan Smak - tesknie Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Wszystkie te sieciówki to jeden wielki syf. Juz lepiej szukać małych pizzerii w mieście. Choć to tez czasami różnie bywa, pizza z czyms seropodobnym plus mielonka zamiast szynki zdarzają sie czesto. Cytuj
Mejm 15 323 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Jestem tego samego zdania. A najlepiej robic pizze samemu. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 31 października 2014 Opublikowano 31 października 2014 Brakuje polskiej, czyli wszystko co w lodówce. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Najgorsza Telepizza zaraz za nią Dagraso, które goni obecnie Pzza Hut (ciecöwki to zdecydowanie najgorsze pizze). Co ciekawe pizza Sylviana z Dagraso wygląd innaczej/ lepej, jakby była z jakiejś "normalnej" pizzeri. Michaelis u mnie w mieście pizzera o nazwie Palermo to też jedna z najlepszych osiedlówek. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 No jasne, że siecówki to gów,no. Korzystam tylko przy okazji. Co prawda nigdy nie dostałem tam jakiejś bardzo złej, niejadalnej pizzy. Jednak do lokalnych pizzerii nie mają startu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Ja raz zamowilem niejadalna, w menu pozycja pizza specjalna, nie podali skladnikow, dostalem pizze z pokruszonymi chipsami i nachos, plus pokrojna kapusta pekinska wtf. 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Ostatnio drugi raz zamówiłem z NoName w Krakowie. Jak na mój wąsaty gust, to pikantna Dracula rozwala system (http://nonamepizza.pl/index.php?acc=pizza). W poniedziałki niemal każda 50cm jest za 26,90zł także deal dobry za taki rozmiar i ilość składników. Ciasto też rewelka, zjadałem nawet dupki, które zazwyczaj wyrzucam. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 ogolnie dupki sa kontrowersyjne - niektore pizzerie robia takie wielkie, ze jakby je zwiac z calej duzej pizzy do kupy to mozna byloby ukulac mala - postrasza skladnikami w srodku, ukulaja wielkie ranty i potem szpana, ze 50cm maja po 20zl Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Ja też w 90% przypadków nie jem boczków (dupek) , czuję się wtedy lepiej bo wydaje mi się, że znacznie mniej kalorii przyjąłem. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Dwa dni temu zamowilem super supreme w pizza hut. Kiedys ja lepiej wspominalem. Teraz takie meh. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 No jasne, że siecówki to gów,no. Korzystam tylko przy okazji. Co prawda nigdy nie dostałem tam jakiejś bardzo złej, niejadalnej pizzy. Jednak do lokalnych pizzerii nie mają startu. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 (edytowane) Właśnie mi się piecze pizza - ciasto za zeta z Carefoura, urosło nieźle, składniki: ser, szynka, oliwki, suszone pomidory. Sos nie wiem, co tam laska wymyśliła. Za chwilę pizza będzie gotowa, wyciągam blancika, włączam Must Be the Music (będą znajomi:) i chilloutuję się w niedzielny wieczór. Edytowane 2 listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Panowie- moje nowe odkrycie: pizza z gruszką, serem lazur i cebulą. Można ją urozmaicić o boczek, orzechy włoskie lub por. Lub cokolwiek innego, ale gruszka to podstawa. Sos normalny- pomidorowy. Osobiście coraz bardziej lubię łączenie smaków słonych z owocami. Zdjęcie z google: Ja ostatnio taka - mozzarella, gorgonzola, gruszki i prażone orzechy laskowe, niestety pizza dnia, nie maja na stałe w karcie. Do tego maja super smakowe oliwy wlasnej roboty. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 w 2014 odkryć połączenie gruszki z serem/orzechami ['] cebula mocno Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 (edytowane) Przysmak biskupa w Capri New - jestem prosty chłop z Podgórza, więc jest to moja ulubiona "dowożona" pizza. Polecam. Edytowane 29 grudnia 2014 przez mate5 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 wiadomo ze pizza mrożona to syf i je sie ją w ostateczności, ale ostatnio "odkryłem" coś co mnie pozytywnie zaskoczyło pizza ristorante dr.eodgera - nie jadłem jaj grubo ponad 5 lat bo miałem złe wspomnienia i wydawało sie że jest droższa a zarazem słabsza niż inne opcje, ale postanowiłem jej dać szanse i okazuje sie ze jest jedną z lepszych jakie jadłem ostatnio jeśli chodzi o mrożonki, oczywiście jak zwykle dodałem więcej sera i troche składników od siebie ale tak zawsze robie. ale co mnie zaskoczyło - praktycznie nie czułem żadnych niedobrych posmaków i pozostałości po mrożeniu, a zwykle coś takiego czuć i widać różnice że składniki dodane od siebie są dobre a te które już były mają dziwny smak, tutaj tak nie było co jest sporym plusem Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 nie jadłem jaj grubo ponad 5 lat bo miałem złe wspomnienia Niby literówka, ale pieknie się wpasowało 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Ja to zamiast tych mrożonych, to wolę takie typu Alfredo z Lidla. Wiadomo, że jakoś wybornie niesamowicie nie są, ale czasami mam ochotę na taki szajs. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.