Opublikowano 30 października 201410 l Dla mnie najgorsza to dominium po jak kupiłem przysłali mi pizzę z jakąś mielonką. DaGrasso kiedyś uwielbiałem, teraz niejadalne. Ostatnio najbardziej smakuje mi PizzaHut i Pepperoni z Dominos<3
Opublikowano 30 października 201410 l Telepizza ktos? To dopiero balas. Nie wiem nawet czy istnieja, jadlem raz i darowalem sobie.
Opublikowano 30 października 201410 l Jadłem telepizze jakieś 7 lat temu chyba i była to najgorsza pizza wtedy, ale teraz się poprawiła i nawet mi smakowała. Dla mnie teraz to taki średniak, który można wziąć pod uwagę jak mają jakąś dobrą promocję
Opublikowano 30 października 201410 l Kiedyś zjadłem tam pizze z kebabem i polaną sosem czosnkowym, ale kur.wa syf. Też to było jakieś 7 lat temu jak wtedy ponoć jeszcze się nie s(pipi)ili, ciekawe jaki musi być teraz poziom.
Opublikowano 30 października 201410 l No to ja jadlem u nich ok 14 lat temu wiec jesli po 7 latach nadal byl syf to nie ma co sobie glowy zawracac. Pan Smak - tesknie
Opublikowano 30 października 201410 l Wszystkie te sieciówki to jeden wielki syf. Juz lepiej szukać małych pizzerii w mieście. Choć to tez czasami różnie bywa, pizza z czyms seropodobnym plus mielonka zamiast szynki zdarzają sie czesto.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Najgorsza Telepizza zaraz za nią Dagraso, które goni obecnie Pzza Hut (ciecöwki to zdecydowanie najgorsze pizze). Co ciekawe pizza Sylviana z Dagraso wygląd innaczej/ lepej, jakby była z jakiejś "normalnej" pizzeri. Michaelis u mnie w mieście pizzera o nazwie Palermo to też jedna z najlepszych osiedlówek.
Opublikowano 1 listopada 201410 l No jasne, że siecówki to gów,no. Korzystam tylko przy okazji. Co prawda nigdy nie dostałem tam jakiejś bardzo złej, niejadalnej pizzy. Jednak do lokalnych pizzerii nie mają startu.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ja raz zamowilem niejadalna, w menu pozycja pizza specjalna, nie podali skladnikow, dostalem pizze z pokruszonymi chipsami i nachos, plus pokrojna kapusta pekinska wtf.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ostatnio drugi raz zamówiłem z NoName w Krakowie. Jak na mój wąsaty gust, to pikantna Dracula rozwala system (http://nonamepizza.pl/index.php?acc=pizza). W poniedziałki niemal każda 50cm jest za 26,90zł także deal dobry za taki rozmiar i ilość składników. Ciasto też rewelka, zjadałem nawet dupki, które zazwyczaj wyrzucam.
Opublikowano 1 listopada 201410 l ogolnie dupki sa kontrowersyjne - niektore pizzerie robia takie wielkie, ze jakby je zwiac z calej duzej pizzy do kupy to mozna byloby ukulac mala - postrasza skladnikami w srodku, ukulaja wielkie ranty i potem szpana, ze 50cm maja po 20zl
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ja też w 90% przypadków nie jem boczków (dupek) , czuję się wtedy lepiej bo wydaje mi się, że znacznie mniej kalorii przyjąłem.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Dwa dni temu zamowilem super supreme w pizza hut. Kiedys ja lepiej wspominalem. Teraz takie meh.
Opublikowano 2 listopada 201410 l No jasne, że siecówki to gów,no. Korzystam tylko przy okazji. Co prawda nigdy nie dostałem tam jakiejś bardzo złej, niejadalnej pizzy. Jednak do lokalnych pizzerii nie mają startu.
Opublikowano 2 listopada 201410 l Właśnie mi się piecze pizza - ciasto za zeta z Carefoura, urosło nieźle, składniki: ser, szynka, oliwki, suszone pomidory. Sos nie wiem, co tam laska wymyśliła. Za chwilę pizza będzie gotowa, wyciągam blancika, włączam Must Be the Music (będą znajomi:) i chilloutuję się w niedzielny wieczór. Edytowane 2 listopada 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 3 listopada 201410 l Panowie- moje nowe odkrycie: pizza z gruszką, serem lazur i cebulą. Można ją urozmaicić o boczek, orzechy włoskie lub por. Lub cokolwiek innego, ale gruszka to podstawa. Sos normalny- pomidorowy. Osobiście coraz bardziej lubię łączenie smaków słonych z owocami. Zdjęcie z google: Ja ostatnio taka - mozzarella, gorgonzola, gruszki i prażone orzechy laskowe, niestety pizza dnia, nie maja na stałe w karcie. Do tego maja super smakowe oliwy wlasnej roboty.
Opublikowano 4 listopada 201410 l w 2014 odkryć połączenie gruszki z serem/orzechami ['] cebula mocno
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Przysmak biskupa w Capri New - jestem prosty chłop z Podgórza, więc jest to moja ulubiona "dowożona" pizza. Polecam. Edytowane 29 grudnia 201410 l przez mate5
Opublikowano 11 stycznia 201510 l wiadomo ze pizza mrożona to syf i je sie ją w ostateczności, ale ostatnio "odkryłem" coś co mnie pozytywnie zaskoczyło pizza ristorante dr.eodgera - nie jadłem jaj grubo ponad 5 lat bo miałem złe wspomnienia i wydawało sie że jest droższa a zarazem słabsza niż inne opcje, ale postanowiłem jej dać szanse i okazuje sie ze jest jedną z lepszych jakie jadłem ostatnio jeśli chodzi o mrożonki, oczywiście jak zwykle dodałem więcej sera i troche składników od siebie ale tak zawsze robie. ale co mnie zaskoczyło - praktycznie nie czułem żadnych niedobrych posmaków i pozostałości po mrożeniu, a zwykle coś takiego czuć i widać różnice że składniki dodane od siebie są dobre a te które już były mają dziwny smak, tutaj tak nie było co jest sporym plusem
Opublikowano 11 stycznia 201510 l nie jadłem jaj grubo ponad 5 lat bo miałem złe wspomnienia Niby literówka, ale pieknie się wpasowało
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Ja to zamiast tych mrożonych, to wolę takie typu Alfredo z Lidla. Wiadomo, że jakoś wybornie niesamowicie nie są, ale czasami mam ochotę na taki szajs.