Skocz do zawartości

Pizza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta ku.rwa za co ja mam płacić, że jakiś przygłup mi panowi przywiezie pizze?

Opublikowano

Jak już mam gdzieś kupić, to wolę lokale z tych niezrzeszonych. Moja luba znalazła dobrzy przepis na ciasto co jest chyba 90% sukcesem w robieniu pizzy, bo składniki to inna bajka. Domowa najlepsza.

Opublikowano

mozecie mnie zlinczować, ale uwielbiam, podkreslam UWIELBIAM pizze kebab z telepizzy. zdaje sobie sprawe z tego, ze to z prawdziwa pizza ma niewiele wspolnego, ale po prostu bardzo mi ona smakuje i mogę ją wpier.dalać na kila. do tego zawsze sos czosnkowy biore i brzegi sobie w nim maczam, konsumujac cala pizze, nic nie wyrzucajac. dodam, ze konsumujac ze smakiem :) 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Czemu? Jak dobry sosik, to jak najbardziej. Dla mnie np. oliwki albo anas, to gó.wno obesrane na pizzy, jakoś nie mogę sie do tego przekonać tyle lat 

W dagrasso jest pizza piacere, i do niej sosik czosnkowy jest spox

Edytowane przez Ferris71
Opublikowano

Pizza i sos czosnkowy. Does not compute

No przecież ci napisałem wyżej, że tylko te brzegi wpier.dalam z sosem.

Taa does not compute a wpier,rdalają wszyscy

Opublikowano

Nie no jak pizza nie ma smaku i trzeba ją zaje.bać sosem żeby zabić smak ch.ujowej pizzy to ok, ale tak to nie kumam i nigdy nie zrozumiem jedzenia pizzy z sosem. Pizze je się z oliwą. 

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

tylko że sos czosnkowy zabija smak składników z pizzy, o ile pomidorowy jeszcze jakoś gra serem i przyprawami tak czosnkowy jest za intensywny. to troche głupota jak sushi z keczupem :reggie:  nikt nikomu nie zabroni takiego komba, ale po co? jestem zwolennikiem pizzy minimalistycznej, czyli mało składników,ale grających ze sobą, a nie nawalić na placek 6 rodzajów warzyw 4 mięcha i 3 sery i zalać to sosem czosnkowym xd

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Możesz i ją jeść z gó.wnem, ale smarowanie jej sosem to ch.uj a nie pizza.

Opublikowano

Te pizze z sosem to chyba tylko w polsce. Tez w sumie nie kumam idei, ale jak ktos musi to trudno. Nie lepiej sobie wiecej czosnku wrzucic do bazy sosu pomidorowego zeby poczyc smak i aromat?

Opublikowano

No ja miałem takiego ziomka co wszystko zalewał keczupem, laska mu coś gotuje na obiad, stara się jakies wymyśla fajne rzeczy a ten blam keczupem zalewa i ch.uj xD

Opublikowano

No ja miałem takiego ziomka co wszystko zalewał keczupem, laska mu coś gotuje na obiad, stara się jakies wymyśla fajne rzeczy a ten blam keczupem zalewa i ch.uj xD

Ale tak wszystko wszystko? :O

Opublikowano

Tez czesto slyszalem od znajomych o takich ludziach. Ale chyba to tylko taki okres w (mlodym) zyciu, ze sie piz.ga keczupem wszystko. Pozniej przechodzi.

Opublikowano

Ale tak wszystko wszystko? :o

Jedzenie. Do herbaty nie dodwawał.

Opublikowano

No o to mi chodziło :reggie:. Dziwnych ziomków masz, ja się z takim ewenementem nie spotkałem. Choć znam ludzi co jedzą jajecznicę z ketchupem... to normalne? Czy to ja jestem dziwny, że tak nie jem?