Skocz do zawartości

Pizza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie mam na forumku reklamę Domino's. Przypadek ? Niesondzem.

Ja ostatnio miałem reklamę kabanosów (serio). Coś tu się święci.

A teraz mam reklamę programu do zliczania finansów i faktur. Faktycznie, proroctwo !

ja miałem ostatnio reklame xboxa one :yao: już wciskają to gó.wno obesrane wszędzie

Opublikowano (edytowane)

bardzo prawdopodobne ze są tu reklamy kontekstowe i można "wywołać" reklamy konkretnych rzeczy gadając o nich

polecam adblocka

Edytowane przez Yano
Opublikowano

bardzo prawdopodobne ze są tu reklamy kontekstowe i można "wywołać" reklamy konkretnych rzeczy gadając o nich

Yano ty to się znasz na tych internetach :O

polecam adblocka

A kupujesz PE? Jak nie to chociaż daj im zarobić na reklamach

Opublikowano

Miałem takie samo zdanie o maczaniu pizzy w sosie co bluber, aż nie zjadłem raz pizzy z ananasami z podanym do niej w miseczce domowo zrobionym sosie czosnkowo-jogurtowym. Pyszne.

Opublikowano

giuseppe ok ale 4 sery i szynka pieczarki to najslabsze akurat. salami + kukurydza wymiata. kiedys gdzie widzialem taka na ostro i z sosem czosnkowym ktory po upieczeniu od razu sie roztapial xD

z sieciowek to pizza hut i dlugo dlugo nic. no i telepizza > da grasso. do sprobowania mam ta domino's i dominium. chociaz domiunim raz w zyciu jadlem chyba w zakopcu kiedys i pamietam ze byla bardzo ok, chetnie powtorze. a z domino's bedzie problem bo jechac do warszawy na pizze to slabo troche

Opublikowano

telepizze kiedys czesto jadlem bo jak bylem studenciak bez grosza to jarala mnie ta internetowa promocja 3za1 i za 30zl mialem 3 pizze, procz tego to syf i malaria, dominium tez mi nie smakuje, juz wole maxi pizze, domino nie jadlem, pizza hut ok ale du.py nie urywa choc faktycznie z ogolnopolskich sieciowek najlepsza choc np slaska sieciowka batman ma wg mnie lepsze