Daffy 10 529 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 do kiedy, a nie od kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 pardon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Jeśli chodzi o pizzę na dowóz, to dla mnie najlepsza jest pizzeria Batman: http://www.batmanpizza.pl/. Mega sycąca. Na Mariackiej zaś są dwa fajne lokale. Jeden z nich to Len Arte (ktoś chyba polecał kiedyś), a drugi to Bar a Boo. W obydwu serwują prawdziwie włoską pizzę z oliwą. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 007 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Ładna, taka cienka i oszczędna w składniki. True italian, zjadłbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Od gadania o pizzy naszła mnie zayebista ochota, bo już chyba ze 3 miesiące nie jadłem. Margherita 50 cm weszła jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Bardzo ladne pizze Rozi wrzucil. Jesli na talerzu wygladaja tak jak na zdjeciach to @krupek Kurde, chyba tez sobie jutro zagniete placka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Jak Pizza to tylko na cienkim cieście Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 batman goty - od lat biore z chorzowskiej filli i mi mega smakuje - pollo2 lub roma i mmmmmmmmmm pychota choc to polski typ pizzy ale jak pisze rozi - dzieki temu mozna sie zapchac Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 mmmmm wszedl dzis festiwal pizzy w pizza hut, pierwszy raz na nim bylem i szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) nigdy nie bylem i nie do konca wiem jak to jest. przynosza cale pizze czy po kawalku? donosza szybko czy trzeba czekac? e; dobra juz wiem. jak donoszenie faktycznie przebiega sprawnie to spoko opcja. zawsze jem u nich peperoni/famerska wiec bylaby okazja sprobowac innych Edytowane 19 stycznia 2015 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 zjadlem 8 kawalkow, siedzialem gdzies 90min, przebiegalo sprawnie choc sala byla pelna (ale nie kazdy korzystal z festiwalu) - czasem przynosili jak jeszcze nie zdarzylem zjesc poprzedniego, czasem czekalem chwile ale to akurat dobrze bo w takich super szybkim tempie to bym padl - pizze robia wszystkie z menu, mozna odmowic przyjecia kawalka, wtedy czeka sie na kolejna ture Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 Jaka cena za taką przyjemność i czy mamy w niej coś do picia czy sama pizza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 25zł. Napoje oczywiście osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 ja placilem jakies 3 dyszki z dolewka napoju spoczko, fajna okazja sprobowac roznych rodzajow za jednym zamachem. teraz przynajmniej wiem ktore dobre a ktore nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 Ja wczoraj przyjąłem guseppe cztery sery. 5,5zł w żabce, dobry interes. polozylem na nia pare plasterkow szynki i byla bardzo smaczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 bylem na festiwalu. wszystko szlo szybciutko, siedzialem moze max 1,5h a zjadlem 10 kawalkow. typiarka przyniosla mi kolejny mimo ze juz podziekowalem, mowila ze woli mi dac niz wyrzucic XD pech chcial ze akurat ten 11sty byl texas. ten intensywny barbecue to mi prawie poderwal do gardla poprzednie 10 kawalkow. ogolnie bardzo sprawnie to przebiegalo, do tego 2 kubki lemoniady i wyszedlem z tej pizzy hut prawie kulawy. minely dwie godziny a teraz pije miete bo dalej czuje jakbym mial eksplodowac. bardzo polecam, za 30zl mozna sie najesc i napic do bolu. i do tego fajny challenge kto zje wiecej, akurat ja wygralem z moimi ziomkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 30zl to od lba sie placi? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 ta, 25 sam festiwal 30 z dolewka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Kierwa, też bym poszedł. Mam nadzieję, że zdąrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 też bym sie wybral ale nie mam znajomych wydaje sie że teraz lepiej to działa, kiedyś czytałem negatywne opinie - siedzi sie 3 godziny i ledwo sie można doprosić paru zimnych kawałków. ale moze to wynika z ilości ruchu i ilości osób biorących udziałw festiwalu w danej chwili. jak siedzisz sam w knajpie to pewnie dla jednej osoby nie będą co 5 min robić pizzy żeby dać mu kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Ja bylem po raz kolejny calkiem niedawno i tak jak poprzednio wyszlismy wszyscy bardzo zadowoleni, albo raczej nazarci jak swinie. Wiec zadnej roznicy w jakosci nie odczulismy, no moze mniej rodzajow pizzy. Ruchu tez nie bylo jakos mega wielkiego, pol restauracji moze zajetej bylo i generalnie nie bylo kwadransa bysmy ine dostali 1-2 kawalkow z czego pod koniec to nawet nam na sile na talerz dawano, tak jakby nie mogli z tym wracac na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Jakby ktoś szedł na ten festiwal, to mam kilka kodów na darmową dolewkę. Oddam, tylko pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 spoczko, fajna okazja sprobowac roznych rodzajow za jednym zamachem. teraz przynajmniej wiem ktore dobre a ktore nie. No ja też poszedłem i przynajmniej wiem, że żadna z tamtych pizz mi gaci nie urwała, w sumie to nawet nie mogę powiedzieć, że któraś mi smakowała, takie neutralne były, do zjedzenia. Zdecydowanie zostaję przy tradycyjnych pizzeriach jak mam ochotę na włoskiego placka. też bym sie wybral ale nie mam znajomych Yano masz tyle fanów za swoje tuby, że na pewno byś jakiś warszawiaków z forumka namówił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 No ja też poszedłem i przynajmniej wiem, że żadna z tamtych pizz mi gaci nie urwała, w sumie to nawet nie mogę powiedzieć, że któraś mi smakowała, takie neutralne były, do zjedzenia. Zdecydowanie zostaję przy tradycyjnych pizzeriach jak mam ochotę na włoskiego placka. No jak masz ochotę na włoską pizzę to PH nie jest najlepszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 (edytowane) Jak chcesz dobrego burgera idziesz do takiego moa a nie mcdonalda, to samo z pizza hut i ich wyrobami. Edytowane 7 lutego 2015 przez Guernica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi