balon 5 329 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Powiem tobie, że nawet jak nie mam ochoty na typową włoską, w sensie chcę dużo składników, grubsze ciasto, jakiś sos, to i tak mam dużo lepszych opcji u siebie niż PH ale wiadomo kwestia gustu. Nie jest to na pewno jakieś ohydne żarcie, żebym zastanawiał się jak w ogóle komuś to może smakować. Dla mnie takie danie 6/10 zjeść, zapomnieć, odwiedzać od dużeeeego święta, m.in. jak te festiwale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Nie mowie ze zla, lubie czasem takie (pipi) zjesc w pizzy hut czy burger kingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 w 7th street serwują 1kg burgera, ponoć bardzo smaczny Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 A tego Waszego Moa też we Wrocławiu chyba otworzyli, bo kumpel zdjęcie na insta wrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 tak, otworzyli Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Nawet nie wiedzialem. IDE!! Jaki na start najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Weganski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 IMO classic albo BBQ. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 007 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Nawet nie wiedzialem. IDE!! Jaki na start najlepszy? Dla mnie classic + blue cheese Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 Classic, albo Moa, albo Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2015 To kolejny pkt przemawiający za zlotem we Wrocku. Jedną z atrakcji byłby klub smakosza live w moa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 No jesli Moa to classic albo bbq, na razie te dwa jadłem i polecam. Następnym razem jak bede w Moa, to wezme ten z burakami. A Mad Mick otworzyl drugi lokal w Kato, kolo dworca, nastawiony glownie na wynos. Rozkręcają nam się te burgerownie w PL Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 dla mnie jagnięcy z jogurtem miętowym był kotem. czas sprawdzić czy moa kraków = moa wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 dla mnie jagnięcy z jogurtem miętowym był kotem. czas sprawdzić czy moa kraków = moa wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 to temat o pizzy a nie o burgerach Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 007 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 pizzaburger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Co do Pizzy Hut to akurat jej specyficzny, inny od "standardowej" pizzy smak mi odpowiada. Ostatnio poszedłem na festiwal, w porownaniu do zeszlego roku było dość skromnie, bo chyba tylko 12 kawałków:). No i pyszna mrożona herbata i lemoniada na dolewke. Akurat nie trafił się mój ulubiony smak (Texas), ale rozbawił nas kawałek Cebulaka, pizza z cebulą, no (pipi)a, poszli z oszczędnością na produkcie aż za mocno;o. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Niech klekaja wszystkie pizzerie. Dzisiaj z kuzynem naszla nas ochota na pizze. Pojechaliśmy do biedry i kupiliśmy skladniki. 5 dych za 5 blach pizzy. Normalnie taka dobra ze az dumny jestem. Fakt. 4h nam prawie zeszlo ale 7 osób sie nazarlo. Rzucam prace i otwieram pizzerie. Edytowane 8 lutego 2015 przez Plamek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Niech klekaja wszystkie pizzerie. Dzisiaj z kuzynem naszla nas ochota na pizze. Pojechaliśmy do biedry i kupiliśmy skladniki. 5 dych za 5 blach pizzy. Normalnie taka dobra ze az dumny jestem. Fakt. 4h nam prawie zeszlo ale 7 osób sie nazarlo. Rzucam prace i otwieram pizzerie. Dobrze, że to napisałeś, bo myślałem, że Twój kuzyn to winner xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Dziś światowy dzień pizzy. Nie wypada inaczej go uczcić niż zejść dobrą włoską pizzę z pieca! Edytowane 9 lutego 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Z pieca kamiennego z Lidla! Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 I musi byc opalany obowiazkow odrewnem bo inaczej to nie pizza a produkt wyprodukowany dla biedronki prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Nie, wystarczy żeby nie była z Pizzy Hut lub Telepizzy. p.s. nie prawda bo te z biedry mają aromat opalenia w piecu, więc to już praktycznie jak z pieca! Edytowane 9 lutego 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Pół rolki ręczników papierowych zużyłem, żeby zebrać tłuszcz z pizzy pepperoni z Biedry. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Ale z aromatem opalenie w piecu ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.