Tokar 8 268 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Rayos a gdzie jadałeś? Bo ja zwykle wpadałem do Due Torre na slice`a i piwko pizza była tam syta, tania i smaczna A co do pizzy z Bolonii to Dobre warunki sanitarne muszą tam być, jak zaraz po wyjęciu z pieca tyle pleśni Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Pewnie jeszcze to serek z podlaski hehe Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Bizon ta srodkowa to wyglada prze.(pipi). Pewnie tez tak smakowala. ale bym o(pipi)lil Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 No kurde teraz to już nie wiem, ratuj Standby napisz dokładnie jak może a jak nie może wyglądać pizza, bo mieszkasz we Włoszech. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 mialem na mysli ze wyglada super i pewnie tak smakuje. A wygląda super w porownaniu do tego guwna co wrzucal grzybiarz i bluber. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Pizza ma generalnie smakować a nie wyglądać, chyba że ktoś jest z tych chorych poj ebow co fotografują jedzenie i wrzucają do internetu. 2 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 to polowa forum tutaj kur.wa Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 nie ma to jak polaki się kłócą jak powinna wyglądać potrawa kuchni włoskiej największy grzech pizz w pizzeriach u nas to marnej jakości składniki, wrzucone na kupe jeden na drugi, bez ładu i składu, idziesz do lokalu i zamawiasz pizze z 15 składnikami i oczywiście sosem czosnkowym Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Jadłem parę razy te niby prawdziwe włoskie pizze no nie powiem dobre, ale jednak wolę o(pipi) placka z pizzy hut na grubym cieście, jestem januszem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Rayos a gdzie jadałeś? A bo ja wiem, ja zwykłym turysta na wakacjach byłem i stołowałem się w pobliżu centrum/tych głównych ulic przy rynku nie zwracałem uwagi na nazwy na szyldach tylko na menu i jakość wystroju i obslugi, żeby nie było ze plebejusze z polonii jedzo tylko w biednych knajpach Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Grzybiarz zapodaj typom z tej nowej pizzeri jak powinny wyglądać placki na dowóz https://www.buzzfeed.com/lindsayfarber/these-pizza-delivery-fails-will-destroy-you?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=.llB3YJJlP#.hqPyA112n Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Są ludzie, dla których to jest prawdziwa pizza: I CO TERAS!?!? Ale bym takie coś teraz w(pipi)ił. Przypomniało mi się dzieciństwo i pizza jaką nam starzy serwowali; w (pipi) grube ciasto i tona dodatków. Cytuj
Mejm 15 318 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Tona dodatkow, czyli typowa polska pizza. Bo duzo, bo na "bogato". 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 I żeby się dzieci najadły! Ćwierć wieku takiego czegoś nie jadłem Cytuj
Mejm 15 318 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 W sumie raz na jakis czas nie zaszkodzi. Tylko mam wrazenie, ze te polskie pizze z sosami i tona dodatkow, ktore serwowano/serwuje sie w pizzeriach mialy swoje poczatki wlasnie w domowym zaciszu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 a co jest zlego w pizzy z ogromem dodatkow? sam preferuje pizze na cienkim z raczej skormna iloscia warzyw itd itp, ale nie pogardze tez raz na pol roku (pipi)itna pizza z milionem dodatkow Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 jak hejtuja duzo dodatkow, a niech rzuci kamieniem pierwszy ten co nigdy sie nie w(pipi)il jak zamawia pizze np z salami czy szynka, a tam na placku dwa plasterki, pewnie konsolamaniaki wtedy jeszcze napiwek placa 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Pizza z dużą ilością dodatków to zło, ale już burger musi mieć 30cm wysokości, bo jak mniej to bieda Cytuj
Mejm 15 318 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 a co jest zlego w pizzy z ogromem dodatkow? Nie wiem, moze to ze smakuje jak leczo? Albo bigos? Albo ze ciasto przemaka od sokow? A sosik czosnkowy do tego? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 U mnie do pizzy keczup kotlin 60% kalorii mniej, bo zwykły tuczy. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 To ja też jestem januszem, bo polska pizza > włoska pizza oczywiście jeszcze zależy gdzie sos czosnkowy na plus Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Najlepsza pizza to taka, która smakuje danej osobie, Jedni wolą neapolitańskie z pieca opalanego drewnem, innym smakuje Ristorante z mikrofalówki. To, że takim nie podaje się ręki to inna sprawa. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 jak jestem głodny to mi każda smakuje Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 A jak jeszcze napity albo upalony to nawet no-name z biedronkowej chłodni wejdzie. Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jakies 10 dni temu zostalo mi polowa pizzy. Zamrozilem. Wczoraj zrobilem ja w piekarniku. Rewelacja, obiad z glowy mialem. 1 raz tak robilem bo kiedys jakiś znajomy mowil, ze zawsze jak im zostanie to mrozi. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.