Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja kiedyś miałem zgagę codziennie. Minęło jak odstawiłem pepsi, chipsy, tosty itp. Od kilku lat nie wiedziałem co to zgaga, teraz jem 4kkcal i sie objadam niezdrowymi rzeczami to się momentami pojawiają pierwsze objawy. Imo w większości kłopotów ze zgagą wystarczy po prostu zacząć zdrowo jeść.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 226,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

Może te posty trza przenieść do Kogutów Domowych i tematu "schorzenia po trzydziestce"?

Opublikowano

Myslalem o takim temacie xD załóż :lapka:

Opublikowano

Ej, dobra ta nowa giuseppe vege & tzatziki. Nie spodziewalem się że mi podejdzie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wróciłem własnie z festiwalu pizzy. Pękło 12 kawałków, dwie szklanki coli i jedna wody, bo jedna pizza była za ostra. Dobrze, ze pizze hut mam pod blokiem, bo ledwo sie ruszam 

Opublikowano
  • Autor

Gdzie można kupić dobre spody do pizzy? Widzialem takie spody do pizzy w Piotrze i Pawle ale moze macie info gdzie są jakies lepsze.

Opublikowano

Mi te wszystkie gotowe spody smakują tak samo, czyli jak papier. Zrobienie domowego ciasta to godzina roboty, a efekt jest o niebo lepszy.

Opublikowano

jak można kupować spody od pizzy? No jak? 

Opublikowano

Idziesz do sklepu, bierzesz z półki, idziesz do kasy, płacisz i gotowe. Wcale nie takie trudne.

Opublikowano

Jak już kupować spody to tylko te cienkie zawijane, one akurat sa świetne, chyba najlepsze są te zółte czasami  razem z  sosem pakowane.

No ale te grubsze podkłady w folii to straszne są.

Opublikowano

jak można kupować spody od pizzy? No jak?

Idziesz do sklepu, bierzesz z półki, idziesz do kasy, płacisz i gotowe. Wcale nie takie trudne.

Głupie pytanie = głupia odpowiedź.

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i  jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm  w  gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Edytowane przez milan

Opublikowano

oscypek pokrojony  w plastry.

sceptycznie? ale (pipi)a, to nie jest jakies mega udziwnienie,  oscypek to ser, oscypka się je głównie smażonego/grillowanego, wszystko pasuje.

Opublikowano

Tak sceptycznie, ja lubię klasykę jak zwykła salami, nie lubię rukoli i innych takich więc i ser od górali nieco mi się egzotyczny na pizzy wydaje. Aczkolwiek chętnie sprawdzę. A ty się meliski napij bo już cię nerwy biorą!

Opublikowano

spody do pizzy, juz tu kiedys pisalem - ten aldikowy z sosem za 5,99zl jest swietny:

pizza_casa_600g_big_13815.jpg

Opublikowano

zyj dalej w swiecie, ze smierdzacy i smakujacy chemia placek niczym ciasto wymieszane z najtanszym keczupem z osiedlowego sklepiku to kompozycja wrecz niesamowita

Opublikowano

placek na pizze z aldika> soplica cytrynowa

takie sa fakty tatomat

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze?

Opublikowano

Rozi mówi o czymś, że jest niezdrowe. Ten dzień będzie piękny.

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze?

Alfredo szklarska poreba