Opublikowano 15 stycznia 20178 l Gusto Dominium ktoś poleci? Ile cm może mieć ta największą extra grande? Jak mam dostać 40cm placek to wolę zamówić gdzieś indziej. Edytowane 15 stycznia 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 9 lutego 20178 l Jak komuś espresso wychodzi kwaśne to znaczy, że nie umie go prawidłowo przygotować
Opublikowano 9 lutego 20178 l A trufle wcale nie są dobre, dobre bo co, bo drogie? I (pipi) prawda z tym ananasem, moja była wpierd.alała takową ze smakiem a jej stary był alkusem.
Opublikowano 22 marca 20178 l Jakiś czas temu zamówiłem pizze w dominos. Rozbolał mnie brzuch ale dowieźli w 20 min.Takie 5/10.
Opublikowano 29 marca 20178 l Jadłem nowość od Dr. Etkiera. Pizza Feliciana, z salami i chorizo. Niby ciasto na zakwasie i w ogóle produkt premium, ale nie polecam. Ciasto mdłe, reszta bez szału. Od nich najlepsza nadal Rigga i Rostorane.
Opublikowano 29 marca 20178 l Z mrożonej pizzy to w ostateczności giuseppe. Jadł ktoś pickę z farszem z pierogów ruskich? Ponoć kozak, ale nie lubię aż tak eksperymentować. Raz z korniszonem zjadłem to srałem pół godziny.
Opublikowano 29 marca 20178 l Giuseppe chicken thai zawsze ze smakiem zjem, ogólnie mam słabość do kukurydzy w pizzy.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l kilka razy zdarzylo sie ze jedlismy pizze z pizzy hut, no masakra jakie guwno, juz lepsza jest ta mrozona guisseppe, to jest skandal ze te s(pipi)ysyny maja mrozone chyba wszystkie skladniki, mieso w ogole jest tam jakies dziwne, pokrojone w rowniutka kostke, sera co kot napłakał, ciasto TRAGIczne. Mrożonka z guiseeppe jest lepsza 2x razy
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l O juz nie pjerdol. Giuseppe sie bardzo mocno zepsula, jadlem ostatnio po dluzej przerwie i skladnikow to 1/3 tego co bylo. A w pizzy hut sa lepsze i gorsze. Taka pepperoni to jest klasa, szyk i elegancja.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Nie wiedziałem, że są ludzie na tym świecie, którym nie smakuje pizza z Pizza Hut :potter: Podobno są też ludzie, którzy nie jedzą pomidorów.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l To może u mnie ta pizza w mieście jest taka (pipi).owa, no nie wiem. Dla mnie tragedia nigdy na nia z wlasnej nieprzymuszonej woli nie pojde
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Pica hut jest za tłusta i za droga. Za 30zl to mozna miec juz pyszna picce na cieniutkim ciescie w jakiejs niesieciowej piccerj. Z sieciowek to mi jedynie dominos podchodzi, ale ceny tam to beka straszna. Tylko w ofercie 2 za 1 oplaca sie tam cos zamowic
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Pizza na cienkim ciescie i co moze noz i widelec do tego? Nie dalbym za to napiwku.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Na grubym to nie pizza ;). Chyba w Chicago ją wymyślili. Ja się przymierzam do pizzy na spodzie z mozzarelli. Podobno dobra.
Opublikowano 13 kwietnia 20177 l Tą też muszę sprawdzić. Na razie robiłem na spodzie z brokuła ale jakaś wybitna nie była. Może to moje zdolności kulinarne.