Skocz do zawartości

Pizza


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Te prawdziwe włoskie (bez sosa czoskowego) to mają totalnie nieregularne placki, więc jest prawdziwa włoska.

 

Dziękuję za uwagę, idziemy żreć. Serio po wyżarciu sera wokoło łyżką jest bardzo schludna, a serek smakował wybornie xD

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale (Yano wiesz, czy nie?) Dr Oetker puścił w obieg w marcu, ja jadłem dopiero dziś, serię pizz FELICIANA. Wyglądają tak:

 

felicianapestosmallpng.png

 

Ja jadłem z chorizo, cebulą, salami i papryką i powiem wam, że niezłe. Przede wszystkim ciasto nie jest tak bułkowate jak w Guseppe. Oczywiście najlepsze ciasto w pizzach mrożonych jest dalej w biedronkowej Pizzy z serem w brzegach, ale tutaj jest naprawdę oki. 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...