Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pomysł na fondue chyba najlepszy. Kabanosy w dłoń i łowić ser.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 226,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

:O

20110921-cheese-slices-burger-lab-20.jpg

Ser na ciepło to najlepszy wymysł ludzkości.

Opublikowano

Mmm ten plesniak w polaczeniu z ogorkami kiszonymi. Jutro bedzie wyrywal sie na swiat jak nigdy.

Opublikowano

Korniszonki nie kiszone. Takie mini mini, pyszne z biedry - polecam :sir:

Dobra jest, 12 min w 270 stopniach, kij że jutro będzie sranie:

1MtxECU.jpg

anigif_enhanced-28500-1419278402-6.gif

Opublikowano

No nie wiem co tak slabo.

Opublikowano

wyszła zupa, bo za dużo składników Red

Opublikowano

można by jeszcze posypać parmezanem

Opublikowano

Ale  i  tak bym jadł,  widać że z serducha

Opublikowano

Te prawdziwe włoskie (bez sosa czoskowego) to mają totalnie nieregularne placki, więc jest prawdziwa włoska.

Dziękuję za uwagę, idziemy żreć. Serio po wyżarciu sera wokoło łyżką jest bardzo schludna, a serek smakował wybornie xD

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Napisz pozniej czy gosciom smakowalo.

Poszedł. I co teraz będziemy robić?

Gotuje kukurydze, moge wrzucic zdjecia.

Opublikowano

Poszedł. I co teraz będziemy robić?

przypomnijmy najlepsze momenty

Opublikowano

Dawaj.

Nie no, offtop bedzie.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale (Yano wiesz, czy nie?) Dr Oetker puścił w obieg w marcu, ja jadłem dopiero dziś, serię pizz FELICIANA. Wyglądają tak:

felicianapestosmallpng.png

Ja jadłem z chorizo, cebulą, salami i papryką i powiem wam, że niezłe. Przede wszystkim ciasto nie jest tak bułkowate jak w Guseppe. Oczywiście najlepsze ciasto w pizzach mrożonych jest dalej w biedronkowej Pizzy z serem w brzegach, ale tutaj jest naprawdę oki.