Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Mhm, tak wyglądają na pudełku. A tak na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Na poważnie wyglądają tak samo, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 jadłem, pyszna, oetker mistrz mrożonek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Na poważnie wyglądają tak samo, serio. I tez taka gruba jak sugeruje bok opakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 to gdzie to jest do kupiecia? Oceniłbym jęzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Jakiś czas temu jadłem z Biedry tę lodówkową, niemrożoną, wersję bez glutenu i laktozy, z szynką. Smakuje w porządku, nie mam porównania do mrożonek, bo już kilka lat nie jadłem żadnej, a i takie jadam rzadko. Jedynie mogę porównać od tej pełnoziarnistej i trochę gorzej wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Na poważnie wyglądają tak samo, serio. I tez taka gruba jak sugeruje bok opakowania? Jest takiej grubości jak na obrazku, bardziej przypomina klasyczną pizzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Red jak zaszlał z tymi serami Świętujecie już narodziny dziecka? Bo cięzko mi uwierzyć w taką rozrzutność dla gości ot tak. Edytowane 9 września 2017 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 I do tego nie robilem zrzuty! Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Włoska pizza? Nie dziękuję, wolę na bogato z potrójnym serem i mięchem i papryką Goście wpadają za godzinę, to szarpnąłem się na gest. Jebać cienką pizzę z jednym składnikiem. Ulepiłem jedną wege z poczwórnym serem (żółty, mozarella, lazur, camembert ), druga mięsna fiesta z kabanosami, kurczakiem, salami Do każdej smażone pieczarki, pikle w zalewie z chilli, cebulka. Własny sos pomidorowy z ziołami, czosnkiem i oliwą z oliwek. Ciasto też swojskie, spędziło noc w lodówce. Nie jadłem celowo nic od południa, robię miejsce w kichach i tonę we własnej ślinie już xD Co tu kuur wa za uposledzeni ludzie pisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Z takich to _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 291 Opublikowano 14 września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Jak zapowiadalem tak wrzucam. Z 0,5kg maki wyszly 3 pizze po 260g. Liczylem, ze placki beda mniejsze (takie chcialem) niz blacha a okazaly sie idealne. Skladniki na gorze: sos, gouda tarta, mozzarela, szynka szwarcwaldzka, pieczarki, cebula, oliwki, bazylia na sam koniec. Tym razem kupilem make typu 00 (wczesniej zawsze 550) bo miala byc konkretnie do robienia pizzy i chyba jest to lepszy wybor niz zawsze polecana 550ka, ale za ch.uja nigdy mi nie chce wyjsc takie ciasto jak na yt, ze kolesie nim kreca na lapie a ono jakby sie rozlewa. Moje jest sztywniejsze i raczej sie sciaga przy formowaniu kolka. Jak ktos wie czemu albo ma jakies tipy to pisac. Pierwsze dwa foto pizza nr 1 przed i po, ostatnie pizza nr 2 po. 3ki juz mi sie nie chcialo cykac. Smacznego. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Jak zapowiadalem tak wrzucam. Z 0,5kg maki wyszly 3 pizze po 260g. Liczylem, ze placki beda mniejsze (takie chcialem) niz blacha a okazaly sie idealne. Skladniki na gorze: sos, gouda tarta, mozzarela, szynka szwarcwaldzka, pieczarki, cebula, oliwki, bazylia na sam koniec. Tym razem kupilem make typu 00 (wczesniej zawsze 550) bo miala byc konkretnie do robienia pizzy i chyba jest to lepszy wybor niz zawsze polecana 550ka, ale za ch.uja nigdy mi nie chce wyjsc takie ciasto jak na yt, ze kolesie nim kreca na lapie a ono jakby sie rozlewa. Moje jest sztywniejsze i raczej sie sciaga przy formowaniu kolka. Jak ktos wie czemu albo ma jakies tipy to pisac. Pierwsze dwa foto pizza nr 1 przed i po, ostatnie pizza nr 2 po. 3ki juz mi sie nie chcialo cykac. Smacznego. za mało składników - spójrz jak to powinno wyglądać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Nowa strona, czyli prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 No Redowa to nie jest, ale też widać, że się starałeś. No i zawsze możesz go podpytać, żeby lepiej wyszło następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Haha mejm jak pożydził składników XDD suche ciasto je XDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 no, a niby to w poznaniu i krakowie tacy oszczędni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Specjalnie tak malo zeby duzo sosu czoskowego sie zmiescilo. Edytowane 14 września 2017 przez Mejm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 i wszystkie trzy zjadles sam? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 na pewno nie rozdał biednym i potrzebujacym Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Może za krótko rosło ciasto. Jak poleży, dojrzeje, zamiesza się go kilka razy to jest bardziej elastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ostatnio sprawdziłem Papa Pedro w Pasażu Królewieckim i zacna to pizza. Ceny ok. Cieniutkie ciasto ale nie przelewa się przez palce. Można śmiało jeść. :p Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 W piątki średnie telepizze z serii classic po 13 zl. Taka pepperoni weszla jak masło, więc muszę przyznać, ze dobry deal. Ciasto serio przyzwoite, a jadłem na trzeźwo. Inb4 "ehehehe hurr lepsza niz twoja?" no nawet troszkę, ale mniej składników Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Wolałbym miec karnet na 200 pizz redowych niż zamawiać w telepizzy, chyba ze coś sie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Boże mój kochany, Telepizza XD A nie wierzę w Boga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.