Opublikowano 16 września 20177 l Telepizza najgorszybsyf jaki mialem okazje jesc. Smaka na placka narobiliscie, chyba sobie kupie tarta mozzke w lidlu i zrobie
Opublikowano 16 września 20177 l No właśnie tez zawsze bylem przekonany, ze to guwno, ale jakos nawet nie odrzucily mnie wczoraj
Opublikowano 16 września 20177 l Zjadlem tele raz, jeszcze w liceum i od tamtej pory trzymam sie z daleka. Ale sprawdzilbym jak to dzisiaj wyglada.
Opublikowano 16 września 20177 l Telepizza najgorszybsyf jaki mialem okazje jesc. Smaka na placka narobiliscie, chyba sobie kupie tarta mozzke w lidlu i zrobie Gotowe, tarte sery to też zazwyczaj syf, więc z deszczu pod rynnę.
Opublikowano 16 września 20177 l Jadłem we Wro parę razy telepizze i nie narzekałem jakoś bardzo. O wiele gorzej wchodziła mi dagrasso a wszyscy się zachwycali swego czasu.
Opublikowano 16 września 20177 l Mąka, woda, drożdże, pomidor. A lecą rozkminy tęgie nad wyższością jednego platzka nad drugim xd
Opublikowano 16 września 20177 l No celowo Red zdeprecjonowałeś pizzę i jej skomplikowanie w tamtym poście, więc rzeczywiście można wyciągnąć takie wnioski że tobie wszystko jedno. Edytowane 16 września 20177 l przez c0r
Opublikowano 16 września 20177 l Już wcześniej pojawiły się głosy, że "o placek się kłóco" to gdzie byliście wtedy :[
Opublikowano 16 września 20177 l Żeby nie było to ja też nie wybrzydzam i wpier.dolę każdą pizzę jaką podstawi mi się pod nos, tylko rzeczywiście twój post zabrzmiał jakby nie było chu.jowych xD. Zamówię sobie dzisiaj chyba nawet HAWAJSKĄ TAKOM
Opublikowano 16 września 20177 l Bywają chvjowe, wiadomo. Raz w takiej wiejskiej picerii ciasto smakowało jak zwykły chleb. I nie było w ogóle sosu pomidorowego tylko od razu skladniko na s u c h o.
Opublikowano 16 września 20177 l pizza niby tylko pare składników ale niesamowite własnie jest ten rozmach smaków, jak łatwo zrobic z tego arcydzieło, i jak łatwo zrobic ją niejadalną.
Opublikowano 16 września 20177 l Mąka, woda, drożdże, pomidor. A lecą rozkminy tęgie nad wyższością jednego platzka nad drugim xd Niektórym to można matkę, albo żonę zje.bać, ale nie placka od Włocha xd
Opublikowano 17 września 20177 l Objection! Może być i słaby seks i słaba pizza, ta mina stanowi dowód i mówi wszystko: Poza tym pizza z ananasem nie jest dobra. Gejowski seks też nie.
Opublikowano 17 września 20177 l Sos, ser, pieczarki, szynka, oliwki, ananas - tego spróbujcie. Słodycz ananasa równoważy słoność oliwek.