Skocz do zawartości

Pizza


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś przepis na pizze jak w pizza hut? chodzi o  to by była tak pyszna, wiadomo  ze potrzeba najwyzszej klasy mozarelli i  dobrej  wołowinki, ale co z sosem i  ciastem? Mejm?

Opublikowano

chodzi o  to by była tak pyszna, wiadomo  ze potrzeba najwyzszej klasy mozarelli 

 

To jest troll tak? 

Opublikowano

zamknij morde bartek, jest to post na zamówienie.

 

ja pier.dole co ty taki dzis drazliwy :pawel: tymosław nie daje spać?

Opublikowano

Ej, ciesze się ze gdy raz brzydko  ci  napisze to to zauważasz :) to znaczy że kulturalny ze mnie człowiek, to zamknij morde tak  troche odruchowo, zamknij mordę w sensie kolego złoty to nie do Ciebie.

Opublikowano

Ma ktoś przepis na pizze jak w pizza hut? chodzi o  to by była tak pyszna, wiadomo  ze potrzeba najwyzszej klasy mozarelli i  dobrej  wołowinki, ale co z sosem i  ciastem? Mejm?

Pizza hut to składniki z Polski ale mąka z Francji i mieszanka drożdży opatentowane przez AmRest i przychodzą gotowe na paletach zapakowane w folię. Kolejny jest piec gazowy gdzie placek zasuwa na rolkach i piecze się w ruchu. Jak tam robiłem to brałem do domu drożdże, mąkę ale i tak nie wyszło tak samo jak w restauracji.

Opublikowano

 

Ma ktoś przepis na pizze jak w pizza hut? chodzi o  to by była tak pyszna, wiadomo  ze potrzeba najwyzszej klasy mozarelli i  dobrej  wołowinki, ale co z sosem i  ciastem? Mejm?

Red ma. Zagadaj na pw.

 

Mąka 500g, droższe 100g, camembert 1kg. Serio zjadłbym ją znowu, ciągnęło się tak cudownie :<

Opublikowano

Ogólnie slabo bartuś, ale jesteś z pokolenia "mamwyyebanenatocosobiemyslisz" więc nic się nie poradzi, można tylko lac po mordzie...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

albo wysyłać maile do firmy.

Opublikowano

zdjęciami usg twojego bobasa

no nieładnie się zachowałeś. 

 

Pizzę rozwałkowałem łapami, ale ciasto było zbyt mokre i kształt wyszedł jak wyszedł xd Akurat pitca ma to do siebie, że prawdziwa włoska też może chuiowo wyglądać, ale naprawdę uważacie, że tona dobrych gatunkowo serów na wypieczonym cieście może nie smakować? :O

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...