Gość Rozi Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Ogólnie slabo bartuś, ale jesteś z pokolenia "mamwyyebanenatocosobiemyslisz" więc nic się nie poradzi, można tylko lac po mordzie... Dopóki nie wspomni się -9. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 No to mnie na forum bawi xDJebać kogoś 10 dni z rzędu ok, odkuj się raz - EJ ALE JAK TO PRZECIERZ RZARTY xdd Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Teraz jest nas więcej, tatuski się zbiorą i zrobimy wpi,erdol Bartkowi. A później spolymy łódź. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Dostanie guwniakiem w morde i się skonczy kawalerowanie. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Ma ktoś przepis na pizze jak w pizza hut? chodzi o to by była tak pyszna, wiadomo ze potrzeba najwyzszej klasy mozarelli i dobrej wołowinki, ale co z sosem i ciastem? Mejm? Niestesty hutowej nie umim bo nie robilem. Ale wujjek ma racje, to ciasto przylazi prawie gotowe, dodaje sie wode, wpier.dala pol smalcu borsuczego do brytfanny i jakos sie to tam juz piecze. Poszukaj przepisow na chicago pizza albo po prostu zrob zwykle ciasto klasyczne tylko nie rozwalkuj na cienko. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Dostanie guwniakiem w morde i się skonczy kawalerowanie. ponoć można pieluchy jednorazowe zakładać na 4 sposoby :) ponoć ktoś wymyślił piaty i guwniak implodował nie wiem czemu to napisałem. Edytowane 20 września 2017 przez Orzeszek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 @Mejm Ciasto nie przychodzi gotowe. Gotowa jest mieszanka drożdży. Mąkę z wodą i drożdżami mieszają w takim dużym wyrabiaku do ciasta. Wszystko określone proporcje, czas itp. Później ciasto się kroi, rozwałkowuje i wkłada do naoliwionej patelni. Ciasto trafia do takich szafek gdzie panuje temperatura odpowiednia do wyrastania. Po około godzinie ciasto trafia do chłodni a stamtąd biorą je ludziki, smarują sosem i nakładają dodatki, do pieca i smacznego. :) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Dostanie guwniakiem w morde i się skonczy kawalerowanie. Idziemy (pipi)a Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Na swoją obronę, jedna pizza wcześniej miała dobre ciasto. https://i.imgur.com/1EEUhGY.jpg Konsystencja, kształt, promień.;(Teraz jebnonć wszystko na nią co w lodówce jest. Kolejnym razem stejka dam, jak Michu znowu zaprosi do Ed Reda. Edytowane 20 września 2017 przez _Red_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 o ku,rwa widze milan, że nawet dzieci wujaszka są trudnym do przełknięcia tematem xd Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Hehe, taki ze mnie idiota xD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 przepis na pizza hut? kup cebule i pokrój, kup whiskas, wypłucz pod wodą i podsmaż, kup ciasto do pizzy i oderwij z jedną trzecią, wrzuć wszystko na miesiąc albo kilkanaście do zamrażarki, wyjmij. Ciasto rozmroź w mikrofali, rozwałkuj gołą dupą na blaszce, wysmaruj konentratem pomidorowym, posyp cebulą i whiskasem, daj jakąś kukurydzę i ser, polej olejem i wrzuć do piekarnika 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 o ku,rwa widze milan, że nawet dzieci wujaszka są trudnym do przełknięcia tematem xd Drobno posiekane i z keczupem da radę Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 @Mejm Ciasto nie przychodzi gotowe. Gotowa jest mieszanka drożdży. Mąkę z wodą i drożdżami mieszają w takim dużym wyrabiaku do ciasta. Wszystko określone proporcje, czas itp. Później ciasto się kroi, rozwałkowuje i wkłada do naoliwionej patelni. Ciasto trafia do takich szafek gdzie panuje temperatura odpowiednia do wyrastania. Po około godzinie ciasto trafia do chłodni a stamtąd biorą je ludziki, smarują sosem i nakładają dodatki, do pieca i smacznego. :) Toc napisalem ze 'prawie' i ze trzeba dodac wode. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ludzie, którzy jarają się Pizza Hut = ludzie, którym podoba się Life of Black Tiger. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 najpierw dzieci jadą, teraz widzę poprzeczka wyżej. Zaraz sprawdzę czy przy tym nie grzebał HIDEO Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ludzie, którzy jarają się Pizza Hut = ludzie, którym podoba się Life of Black Tiger. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/life-of-black-tiger/user-reviews Te oceny 10/10 xD Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 gotowe podkłądy? tylko te w rolkach, pycha. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 O te mje chodzi. Nie chcę znowu pół kuchni mieć do wysprzątania, gluty ciasta w zlewie, na ścianach. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Poddajesz się, bo raz Ci pizza nie wyszła? Gdzie Twoja wola walki? Skąd te zwątpienie? Głowa do góry. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem? Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Rozwijane surowe, zwykle leżą koło ciast francuskich w lodówkach. Akurat dziś byłem w Lidlu i tam nie ma, więc jutro z biedry wezmę, skoro mówicie, że dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.