Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Najlepsze domowe oczywiście. Te zwijane są mdłe i bez wyrazu dla mnie po wypieku. Ale jak się nie chcę zagniatać to co poradzić? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem? Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać. A ty masz mnie w ignorach? spytałem sie cyz te w rolkach, red potwierdził, są wstępnie podpiekane w rolkach? Dzisiaj byłem w pizzy hut, jak zawsze mięsna leciała, plus ta ich dobra herbatka mrożona z dolewką, uwielbiam tą pizze. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 A co to za beer fest mają? Widziałem billboard. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 a cos tam jest, chyba pizza z wołowina, czy czyms, przyznam ze nie interesowałem sie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 To ciasto, Red, to takie surowe czy podpiekane? 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 A co to za beer fest mają? Widziałem billboard. spojrzałem i rzeczywiscie nawet fajne rzeczy ominąłem. Ciasto piwne, borowiki i inne solderowe grzyby, i rozne mięsa. Tej, a solderowy123 zyje? Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Próbował ktoś spodów do pitcy z biedry? Gotowe za 3,99 zł, ok pół kilo ciasta. Rozważam awaryjnie, gdy nie będzie mi się chciało lepić potwora od zera. Znośne to, czy smakuje jak twarde ciasta budżetowych mrożonych picek smarowanych keczupem?Ale chodzi o te rozwijane surowe czy te już wstępnie podpieczone? Bo jak te pierwsze to polecam, wystarczą na całą blachę i są na grubość w sam raz. Jakie drugie to omijać. A ty masz mnie w ignorach? spytałem sie cyz te w rolkach, red potwierdził, są wstępnie podpiekane w rolkach? Żem se strony nie odświeżył, nie bijcie Panie dziejku :/ Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Rolka z biedry zdala egzamin. Ciasto cienkie, zero roboty przy tym, prosto na blache. Mniej smierdzialo drozdzami niz moje, wiec wiem juz, ze dawalem ich za dużo. Approved. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Może to przez drożdże wyszła Ci ta pizza jaka wyszła wtedy. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 No wlasnie. A my sie smialismy, ze przez bochenek camemberta. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Ale smazony camembercik 300g z patelni to by wszedl nie? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 z bułeczką, jezusku. Danie bogów. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 ja bym chętnie zobaczył zdjęcie tej pizzy Reda na gotowym cieście Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 ja juz tu kiedys pisalem - za 5zl w aldiku surowe ciasto zwiniete i zamkniete w puszce i sloiczek sosu pomidorowego - goty inwestycja, na gore cokolwiek co znajde w lodowce + starta kostka sera 200g i mam blache pizzy w cenie gdzie wszystkie te giuseppe czy inne gotowce z marketow itp moga sie schowac ze wstydu Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Domowa z mozarellą, szwarcwaldzką, pomidorami i parmezanem. 4 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 to 1 warstwa sera? bo jak sobie to wyobrażasz Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Jedna. Jestem heretykiem. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Mejm, honotu, on piecze pizze na papierze!! Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 No pier.dolniety jakis. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Pewnie ma blachę upierdoloną. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Widac ze chcial poszydzic z mojej pitcy bo nawet ksztalt ten sam. Cytuj
Rudiok 3 371 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Starałem się, ale nigdzie tyle sera nie mieli. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Bez camemberta i bez pikli? Wstydu nie masz? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.