Plugawy 3 685 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) Horror powrocil, ale tym razem kto inny jest reżyserem xD i jeszcze jakies liscie se pokladl na zapiekance. Nie wierze, ze to sie dzieje. Edytowane 29 października 2017 przez Plugawy Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) Ważne że zanim blob się wydostał z tacki Rudiok właczył promienie gamma 250 stopni i upiekł stwora. Edytowane 29 października 2017 przez milan 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?A co Ty chcesz ciasto lepić z suwmiarką? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 pizza hut jest pyszna też tak uważam Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Wam wszystkim bozia ręce uje8ała, że to ciasto zawsze takie krzywe?A co Ty chcesz ciasto lepić z suwmiarką? nie, ale zawsze myślałem, że pizza jest okrągła, a nie popie%rdolona w rąby ewentualnie dopasowana do blaszki Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Pewnie nie mieli jeden z drugim odpowiednio dużej szklanki, aby od niej wyciąć kółko w cieście. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Papa John's wchodzi do Polski: https://projektinwestor.pl/aktualnosc/warszawa-siec-pizzerii-papa-john-s-wybrala-okecie Cytuj
Mejm 15 308 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 No spoko, Okecie, pizza 24cm za 50zl. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 pizza 24cm za 50zl. papaposunol Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 (edytowane) Wczoraj zjadłem po raz pierwszy od kilku lat pizzę mrożoną, wybór padł na Giuseppe francuską. Props za chrupiące i lekkie ciasto, sos miodowo-musztardowy też fajny, ale całość trochę mdła i sera mało, trzeba było dosypać. Zjeść, zapomnieć, ale za 6.50 zł głupio było nie spróbować. Edytowane 10 listopada 2017 przez Rudiok Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Dominium Pizza, straszliwy syf, to już mrożonki powyższe Guseppe są o niebo lepsze. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 A co sądzicie o pizzerii Da Grasso ?? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 tylko pizza ristorante dr. eodgera Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Zaoszczędzone pieniądze w portwerlu. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Ja tam bardzo lubię pizze, w których jest mnóstwo składników a ciasto nie jest sztywne tylko ugina się po wzięciu do ręki. Bardzo lubię pizze w Biesiadowie czy Da grasso i czasem mam na coś takiego ochotę a czasem oczywiście true pizza z rukolą, parmeńską i oliwkami. Nie widzę nic z złego w tych pizzach uważanych za słabe. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Oczywiście, że dobre PRAWDZIWE pizze włoskie są równie wspaniałe, jak wielgachne pizze amerykańskie. Zapchanie się pizzą z Maxi Pizzy? Jak najbardziej! Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 da grasso XD wolałbym umrzeć z głodu niż tam zamówić żarcie. Jak by byli jeszcze konkurencyjni cenowo, 41 zł za pizze z 4 składnikami to beka wnusiu Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Z takich sieciówek ostatnio byłem zmuszony jeść z Dominos i zamówiłem sobie Hypnotica Z crème fraîche, mozzarellą, młodym szpinakiem, pepperoni, wędzonym boczkiem, wołowiną, cebulą, wyśmienitą sauerkraut, polana sosem BBQ. No powiem wam, że była prze-py-szna. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Da Grasso? Swego czasu na profilu hejted mojego miasta, pojawiały się wpisy odradzające jedzenie tam. Ktoś miał srakę, kogoś bolał brzuch, komuś dali surowe pieczarki. Dla mnie to średniak - taki macdonald wśród burgerowni. A i chciałem tam do pizzy whiskey z colą, a babka przyniosła mi ten puszkowy napój "jack danniels". 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Surowe pieczarki :DD Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 whiskey z colą w dagrasso xD Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Nie ma nic gorszego niz pizza z Da Grasso. Jakim cudem to wogole jeszcze funkcjonuje. 1 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Bo taka pizza jest ciągle popularna w Polsce, najlepiej zalana sosem czosnkowym.Ja tam jednak wolę takie przybliżone do włoskich, małe, świetny smak i bez sosów. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.