Gość Orzeszek Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 albo mizerie na słodko XD NA SŁODKO WY CHORE POYEBY Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 znajomi ostatnio jedli placki ziemniaczane z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Ja też tak jadam czasem. Ale najlepsze są po węgiersku, ajjjjjjj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 8 minut temu, Orzeszek napisał: albo mizerie na słodko XD Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i (pipi)owej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 3 minuty temu, _Be_ napisał: W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny Potwierdzam, sa nawet o tym wyklady na studiach, prezentowane przez znanych i szanowanych profesorow Japonistyki. Potem na sesji jest egzamin z hawajskiej i w przypadku niezaliczenia jest sie usuwanym z listy studentow i zsylanym do łagru. Na zdjeciu ponizej trzech bylych japonistow (ten w bialej koszuli to kolega z grupy): Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Nieprawda, to zdjęcie przedstawia budowę kanału Białomorsko-Bałtyckiego, więc nie kłam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 18 minut temu, _Be_ napisał: Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i (pipi)owej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem. Nie szanowanie hawajskiej? Chore ludzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 ananas na pizzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 hawajska? Jedna z moich ulubionych picc, najlepiej z sosem czosnkowym albo tzatziki. Jesli chodzi o pizze z owocami, to jeszcze w jednym lokalu w Gdyni, jadlem placek z gruszka, gorgonzola i orzechami wloskimi. Prawie tak dobre jak hawajska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 O człowieku, jeszcze jak! Gruszka i ser to wybitne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 39 minut temu, S(pipi)ix napisał: ananas na pizzy? pizza? tylko z kilogramem śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Pizza z sosem? Chyba jak sam placek jest słabiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 A bułki w sklepie macacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Ja tipy daje, ale tylko jak byłem dobrze obsłużony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Kiedys widzialem scene z jakiegos filmu na ten temat, ktos kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 A było, było z hiszpańskimi napisami gdybyś komuś chciał pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Pizza z ananasem i co ku.rwa jeszcze? Hamburger z burakiem moze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 O człowieku pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Be kiedy skończysz się wygłupiać i pójdziesz na kebaba? koniec aberracji Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 6 minut temu, Mejm napisał: Pizza z ananasem i co ku.rwa jeszcze? Hamburger z burakiem moze? Burger z ananasem zaje.bisty. Z burakiem nie jadłem, ale próbowałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 Kebab z truskawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 21 minut temu, milan napisał: Be kiedy skończysz się wygłupiać i pójdziesz na kebaba? koniec aberracji jadlem ostatniego jakoś w 2011 roku i był ch,ujowy jak 150 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi