Skocz do zawartości

Pizza

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

albo mizerie na słodko XD

NA SŁODKO WY CHORE POYEBY

Opublikowano

Ja też tak jadam czasem. Ale najlepsze są po węgiersku, ajjjjjjj.

Opublikowano

Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i (pipi)owej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy.
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny

Potwierdzam, sa nawet o tym wyklady na studiach, prezentowane przez znanych i szanowanych profesorow Japonistyki. Potem na sesji jest egzamin z hawajskiej i w przypadku niezaliczenia jest sie usuwanym z listy studentow i zsylanym do łagru. Na zdjeciu ponizej trzech bylych japonistow (ten w bialej koszuli to kolega z grupy):

6f34eb05-d54e-4e80-ae2c-ea73a16de5db.jpg

Opublikowano

Nieprawda, to zdjęcie przedstawia budowę kanału Białomorsko-Bałtyckiego, więc nie kłam.

Gość ragus
Opublikowano
18 minut temu, _Be_ napisał:

Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i (pipi)owej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy.
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.

Nie szanowanie hawajskiej? Chore ludzie ;/

Opublikowano

hawajska? Jedna z moich ulubionych picc, najlepiej z sosem czosnkowym albo tzatziki.

Jesli chodzi o pizze z owocami, to jeszcze w jednym lokalu w Gdyni, jadlem placek z gruszka, gorgonzola i orzechami wloskimi. Prawie tak dobre jak hawajska. 

Opublikowano

O człowieku, jeszcze jak! Gruszka i ser to wybitne połączenie. 

Opublikowano

A było, było 

z hiszpańskimi napisami gdybyś komuś chciał pokazać 

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał:

Pizza z ananasem i co ku.rwa jeszcze? Hamburger z burakiem moze?

Burger z ananasem zaje.bisty. Z burakiem nie jadłem, ale próbowałbym.

Opublikowano
21 minut temu, milan napisał:

Be kiedy skończysz się wygłupiać i  pójdziesz na kebaba?

koniec aberracji

jadlem ostatniego jakoś w 2011 roku i był ch,ujowy jak 150